Page 81

HOROSKOP

Skorpion  23.10 – 21.11

Du går og grubler, så du nærmest kan få ondt i hovedet. Det bliver ikke bedre af, at du holder kortene tæt ind til kroppen og ikke vil dele dine tanker med andre. I dagene omkring fuldmånen, den 12., siver der alligevel lidt ud, og det kan blive et positivt vendepunkt. Fra den 19. er du helt på fod med dig selv og med færre bekymringer. Du oplever følelsen af at være fri. Månedens optur: Du får styr på dine tanker. Sten b u k

Va n dm an d

Fisk

Væd d er

 21.12 – 19.01 Dit arbejde skifter

 20.01 – 18.02 Arbejdsmæs-

 19.02 – 20.03 Du er ved at

 21.03 – 19.04 Måneden starter

Ty r

Tvi ll in g

Krebs

Lø ve

 20.04 – 20.05 November

 21.05 – 20.06 Du hænger fast i

 21.06 – 22.07 Der er problem-

 23.07 – 22.08 Skal du have

Jo m f ru

Væ g t

SKY T TE

 23.08 – 22.09 Du er i en ef-

 23.09 – 22.10 Fra starten af

 22.11 – 20.12 Du gør et godt

karakter efter en arbejdsom periode, og meget bliver lettere – det vil du især opleve efter den 19. Du kan granske et samarbejde, men træf ingen beslutninger før sidst på måneden. Sandheden eller retfærdigheden vil vise sig for dig omkring den 24., og det kan du sagtens tage en del af æren for. En kærlig overraskelse får du den 28., så det kan du se frem til. Månedens optur: Du og din partner støtter hinanden.

Illustration Lotte Andkilde

byder på en ny og frisk start. Nu kigger du frem med fornyet optimisme. Den første uge kan du være ved at drukne i arbejde, men du klarer det og bliver rost eller får anden belønning den 12. Her er heldet med dig — også i kærligheden. Fra den 26. fylder karrieren igen, men der er også plads til fritid. Du kan afslutte måneden med en forlænget weekend. Månedens optur: Din partner har overraskelser til dig.

tertænksom periode, hvor du har brug for at tænke store tanker. Fortiden må endevendes for at få fremtiden i faste rammer. Du kan få skyld for at virke stille og må forklare, hvad der optager dig. Efter den 20. får du styr på dine tanker. Det summer af liv i dine omgivelser, og hjemme opstår en feststemning, der kan kulminere i weekenden den 23.-24. Månedens optur: Du får gode nyheder fra udlandet.

sigt kører du helt og aldeles på rutinen, for der er meget få informationer og klare retningslinjer. Den 8. får du dog klar besked og kan vise initiativ og lederegenskaber. Herefter kommer der flere udmeldinger, der peger i forskellige retninger. Tag nogle ekstra fridage sidst på måneden, både for at få ro og fred, som du trænger til, men også for at nyde venners selskab. Månedens optur: Du finder indre ro, og det gør dig glad.

opgaver, der trækker ud, og der er ikke den fart på, som du kunne ønske. Det er dog vigtigere, at du kommer til bunds og er grundig, end at du er hurtig. Husk det. Den 11. er du presset, men midt på måneden får du et gennembrud, og så vil du opfatte dit arbejde som en leg. En person, du holder af, skal fejres, og for at være med kræver det en fridag eller to. Månedens optur: Du knokler for din penge, og det belønnes.

november kan du lægge en besværlig tid bag dig. Humøret er langt bedre, og du vil nu være mere bevist om, hvem eller hvad der har tynget dig. Indtil den 20. er kommunikation generelt underdrejet, og det hjælper ikke at tale hverken højt eller meget. I dagene omkring den 24. har du noget glædeligt på hjerte, og her er det let at få dit budskab ud til alle. Månedens optur: Du kan bruge penge på dit hjem.

finde dig til rette blandt dem, du omgås. Det gælder privat såvel som i jobmæssig sammenhæng. Så er det bare i parforholdet, du skal have kommunikationen til at fungere, men tag ikke hele ansvaret på dine skuldre. En gensidig forståelse fra fortiden bringer jer sammen. En mærkedag eller festlig begivenhed kan du se frem til sidst på måneden. Månedens optur: Du får nye naboer eller nye bekendtskaber.

stillinger i familien, som er svære at tale om. Det berører heldigvis ikke din partner, og I svinger særlig godt sammen først på måneden. Den 11.-13. er det tid til at dykke ned i det, der sker, og ikke mindst at få sat ord på. Det hjælper, og problemerne forsvinder som dug for solen. Optimismen og dit personlige overskud når nye højder fra den 22. Månedens optur: Familiens børn får en særlig betydning.

indtryk, og din popularitet er mærkbar fra starten af måneden. Det er især blandt dine venner og i sportslige sammenhænge, du mærker påskønnelse og godt kammeratskab. Din kæreste er fraværende og lidt indadvendt indtil sidst på måneden. Den 22. får du flere kræfter at gøre godt med, kæresten kommer på banen og både kærlighed og familieliv blomstrer. Månedens optur: Du befinder dig i en positiv periode.

konfliktfyldt både på job- og privatfronten. Udfordringerne løses på retfærdig vis den 12., og alt bliver herefter meget lettere. Fra den 19. er du helt tilbage i dit rette element og føler dig igen på toppen. Nu sætter du dagsordenen, og du har vilde og modige planer. Kast dig endelig ud i det, så længe du ikke sætter din eller jeres fællesøkonomi over styr. Månedens optur: Kærligheden fylder næsten alt den 23.-24.

håndværkere i dit hjem, må du væbne dig med tålmodighed. Enten må du vente på, at de dukker op, eller også kan arbejdet trække ud. Du kan være fristet til selv at kaste dig over opgaverne, men du bør kende dine begrænsninger. Det er lettest at indgå klare aftaler efter den 20. Når det gælder kærligheden, skal du slå til den 24., der kan blive meget romantisk. Månedens optur: Fest og fornøjelser præger måneden.

ASTROLOG Horoskoper ved Brian Teglgaard, stjernesvar.dk

L IME. D K

81

Profile for LIME

LIME november 2019  

LIME november 2019