Page 7

Update K U LT U R | B Ø G E R | D E S I G N

Streaming

Et modeikons mageløse historie Endelig er den ikoniske amerikanske modeskaber Ralph Lauren blevet overtalt til at få lavet en selvbiografisk dokumentar. Og det er heldigt for modefans og kulturinteresserede verden over, for 80-årige Ralph Lauren, som netop har fejret 50-årsjubilæum, har altså noget af en historie, som bliver virkelig godt fortalt i ‘Very Ralph’. Dokumentaren skildrer, hvordan drengen fra Bronx, imod alle odds, voksede op og valgte at forfølge sin drøm om at blive modedesigner – og hvordan han gjorde det på helt egen hånd. Ud over hovedpersonen selv møder vi også mange af Ralph Laurens kolleger fra branchen og berømtheder, der har været en del af stjernedesignerens liv, såsom Anna Wintour, Karl Lagerfeld og Hillary Clinton. ‘Very Ralph’ kan streames på HBO Nordic fra 13. november.

NORDISK LYS I LAMPEN

TRÆD IND I BØGERNES UNIVERS BOGFORUM Elsker du at begrave dig i en god bog, må du ikke gå glip af Bogforum, som i år løber af stablen 15.-17. november i Bella Center Copenhagen. Her kan bogelskere i alle aldre møde deres yndlingsforfattere, høre spændende debatter og se, hvem der vinder Debutantprisen og bliver årets bedste skønlitterære debutant. Blandt udstillerne finder du både store og små forlag, hvor du kan snuse til den nyeste litteratur og måske finde en bog, du skal have med hjem i tasken. Se hele programmet, og køb din billet på bogforum.dk.

Menus interiør emmer af den moderne nordiske stil, som pryder mange danske hjem. Denne gang, i samarbejde med den industrielle designer Tim Rundle, har Menu skabt en enkel og stilfuld bordlampe, TR Bulb, i smukke materialer som grå marmor, børstet messing og opalglas, der er designet til at passe ind i et hvilket som helst rum. Se mere på menu.as.

Bordlampe TR Bulb, Menu, 1.995 kr.

MASTER FATMAN HYLDES TIL STOR KONCERT Nu kan du komme til den hidtil største hyldest af evige spreder af kosmisk kærlighed, Morten Lindberg aka. Master Fatman, til storstilet koncert i Royal Arena 8. december. Koncerten har fået titlen ‘Tykke Toner’, og du kan opleve en række danske kunstnere som blandt andre Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Jokeren, Lis Sørensen, Medina, Karl William, TopGunn og Peter A.G. hylde Lindberg – musikken sørger The Antonelli Orchestra og DR Big Band for. I spidsen for det hele står Mikael Bertelsen og Simon Jul. Alt overskud går i øvrigt ubeskåret til Morten Lindbergs efterladte. Find billetter på ticketmaster.dk.

L IME. D K

7

Profile for LIME

LIME november 2019  

LIME november 2019