Page 38

Skøn

LIMEs skønhedsekspert, Cathrine Park, har udvalgt sine november-favoritter, som blandt andet byder på en ny sengekammerat og en hudvenlig deodorant.

NYHEDER | TRICKS | GUIDE

HURRA FOR HYALURONSYRE

Valentino Donna Born in Roma, 50 ml, 700 kr. Tlf. 43246020

 Huden elsker hyaluronsyre, men skal den have fuldt udbytte af

et produkt med hyaluronsyre, må hyaluronsyre-molekylerne meget gerne være i tre størrelser, så de kan forbedre huden på forskellige niveauer. Pudderdåserne har naturligvis tjek på tingene, og deres nye Alt i en Hyaluronsyre virker derfor både ved at fugte huden i dybden, give huden fylde og mindske fine linjer. Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyre, 50 ml, 199 kr. Tlf. 45818288

Tip!

Påfør mængden af en fingerspidsstørrelse og massér blidt ind i hele dit underarmsområde. OG PRISEN GÅR TIL …

VALENTINO TÆNKER NYT

 I 2018 vandt Aurelia en pris til Danish Beauty Awards med en deodorant, så den nye citrusvariant bliver nok også en vinder. Den lækre creme-til-pudder konsistens er den samme, og igen får du masser af naturlige og hudvenlige ingredienser, der hæmmer bakterier og giver langvarig friskhed. Aurelia Citrus Botanical Cream Deodorant, 50 g, 195 kr.

 Du behøver ikke at være født i Rom for at elske den nye duft Valentino Donna Born in Roma. Du skal bare elske en moderne blomsterduft med noter af jasmin, bourbonvanilje, pink peber og en overraskende overdosis af trænoter, der leger med de traditionelle ideer om, hvordan en feminin duft skal dufte.

Guide

GØR DIN HUD BEDRE TIL AT REPARERE SIG SELV Mens du sover sødt, er din hud faktisk lysvågen og i gang med at regenerere og reparere de skader, den bliver udsat for om dagen. Du kan sagtens hjælpe hudens ʻnatarbejde’ endnu bedre på vej, hvis du ifører dig en sovemaske af den hudplejende slags. Prøv for eksempel Sisleys nye Velvet Sleeping Mask, der booster hudens reparationsprocesser markant. Masken er nemlig en cocktail af intensivt reparerende plantebaserede ingredienser så som udtræk af safranblomster, sheasmør, timianhonning og bomuldsfrøolie – ingredienser, som netop giver alt den næring og fugt, en tør hud behøver allermest. Nat efter nat vil din huds barrierefunktion blive stærkere og stærkere, hudens dybe fugtreserver bliver fyldt op, og du mærker og ser, at huden bliver mere smidig, fyldig og frisk.

38

L IM E.DK

SÅDAN BRUGER DU MASKEN I stedet for din almindelige natcreme: • Påfør masken i et tyndt lag på ansigt og hals i stedet for din normale natcreme. • Lad huden absorbere alle maskens plejende ingredienser, mens du sover. • Brug masken en til to gange om ugen. Som SOS-maske: • Hvis din hud er ekstra tør og vinterplaget. • Påfør et generøst lag, og lad masken sidde i 10 minutter. • Tør overskydende creme af, og følg op med en nærende fugtighedscreme. Sisley Velvet Sleeping Mask, 60 ml, 855 kr. Tlf. 33384630

Profile for LIME

LIME november 2019  

LIME november 2019