Page 37

Stil

Stylist Mia Dybkilde vil gøre november lidt festligere med satin og korte festkjoler.

And Less, 750 kr./ 800 kr.

N Y H E D E R | C AT WA L K | S H O P P I N G

Mos Mosh, 599 kr.

Custommade, 1.899 kr.

Birgitte Herskind, 999 kr.

Sofie Schnoor, 800 kr.

Fra catwalk til klædeskab SHOPPING Vil du skinne helt igennem her i de mørkere tider, så vælg dine styles i satin og silke. De skinnende materialer falder flot på kroppen og er en af de sejeste tendenser lige nu, hvis du altså spørger nogle af de største internationale modehuse.

De festlige juletider begynder så småt at nærme sig, og her er en festlig kjole essentiel. Vælg en kjole i et kort snit og gerne med lidt shine, og tilføj et par strømpebukser og høje støvler til et cool festoutfit.

Budget Modström, 800 kr.

Luksus Ganni, 1.599 kr.

VERSACE

KLAR TIL PARTY

GIORGIO ARMANI

2 budgetter

Læserservice

And Less andless.dk Birgitte Herskind birgitteherskind.com Custommade custommade.dk Ganni ganni.com Modström modstroem.dk Mos Mosh mosmosh.com Sofie Schnoor sofieschnoorwebshop.com

SPORTSSTJERNE DESIGNER SMYKKER

Smykkebrandet ID Fine Jewelry præsenterer en ny kollektion designet i samarbejde med OL-svømmeren Pernille Blume, ID Fine by Blume. Det er en feminin kollektion, som de selv kalder inspireret af silkepæonens smukke blade og naturens rene skønhed. Kollektionen indeholder alt fra ørestikkere og ringe til halskæder og smukke kædeøreringe. Læg mærke til de smukke feminine detaljer, håndsatte kubiske zirkonia og ringe med pastelfarvede cabochon-slebne krystaller. Et fint og feminint univers.

L IME. D K

37

Profile for LIME

LIME november 2019  

LIME november 2019