Page 27

ANNONCE

Fedt, lever & din sundhed

Modelfoto

VED ET LAVT INDHOLD AF, DET ESSENTIELLE NÆRINGSSTOF, CHOLIN I KROPPEN OPHOBES DER NEMT FEDT I LEVEREN OG DET PÅVIRKER DIT VELBEFINDENDE! LEVERENS FUNKTION ER VIGTIG FOR EN SUND OG VELFUNGERENDE KROP. LEVEREN SPILLER EN VIGTIG ROLLE I REGULERINGEN AF KROPPENS STOFSKIFTE OG I UDSKILLELSEN AF AFFALDSSTOFFER.

KIRSTEN HAVDE TEGN PÅ OVERBELASTET LEVER

Lever du livet fuldt ud?

Modelfoto

”Jeg følte mig tung og manglede overskud i hverdagen”. Kirsten fik chancen for at prøve Active Liver™.

Aflejring af fedt i leveren forekommer hos mange. Noget fedt i leveren er normalt, det kan dog påvirke den normale leverfunktion. Utilpashed og manglende overskud kan være tegn på, at leveren er belastet og at omsætningen af fedtstoffer ikke er velfungerende.

En anden vigtig faktor : Leveren stimuleres af proteinrig kost. I vore forfædres kost kom 33 % af kalorieindtaget fra proteiner. I dag er det kun 15 %.

Nyder du livet lidt for meget ?

Daglig helse kosttilskud til leveren

Når man lever for godt, kan man nemt se og mærke det. Men nu er der hjælp at få. Active Liver™ indeholder marietidsel og arti-skok ekstrakter. Marietidsel understøtter leverfunktionen. Artiskok hjælper til bedre fordøjelse. Tabletten indeholder også cholin, der bidrager til en normal leverfunktion. Til daglig tænker du sikkert ikke over, at du har en lever, men leveren er afgørende for dit stofskifte. For mange kulhydrater, for meget alkohol og fed mad sætter din lever- og galdefunktion på hårdt arbejde.

5 UDVALGTE FORDELE VED ACTIVE LIVER 1. Marietidsel hjælper med at bevare en normal leverfunktion 2. Artiskok støtter fordøjelsen 3. Cholin bidrager til en normal leverfunktion og fedtomsætning 4. Let at tage. Bare én tablet om dagen 5. Produceret i Sverige

Det er naturlægemiddel- og kosttilskudvirksomheden New Nordic, der har opfundet den nye tablet baseret på naturlige urteekstrakter – noget som mange kan have brug for som en ”daglig vitaminpille” til leveren. Én tablet om dagen er nok.

Hvor kan Active Liver købes

New Nordic oplyser nærmeste forhandler på telefon 46 33 76 00. Active Liver kan også købes online på www. newnordic.dk. Her får du – 20% i rabat frem til 5/12-2019 med rabatkode: LIVER20. Husk, vi har fri fragt.

–Jeg er glad for, at jeg fandt en nem måde for mig at opretholde en normal funktion af min lever – uden at skulle følge en særlig kost. –Jeg tager nu én Active Liver™ tablet hver dag sammen med min kaffe om morgenen. Active Liver er fantastisk. Det er skønt med en lever, der fungerer nomalt. Jeg har det godt, og jeg ønsker at forblive aktiv og se og føle mig godt tilpas i mange år fremover. Urtetabletten i den lysegrønne æske fra New Nordic er Rabatkode: forbløffende.

÷20% LIVER20 (Fri fragt)

Profile for LIME

LIME november 2019  

LIME november 2019