a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 75

MAND MED MENING

LARS BRYGMANN ✸ 62-årige Lars Brygmann er skuespiller og kendt fra blandt andet ‘Rejseholdet’, ‘Borgen’ og ‘Hvid nat’. ✸F  ar til Fernanda på 19 år og Carlo på 17 år, som han har med ekskonen Katrine Brygmann Salomon. ✸B  lev uddannet tømrer, inden han kom på skuespillerskolen Tsarens Hof. ✸S  in filmdebut fik han i 1995 med rollen som Chris i filmen ‘Elsker, elsker ikke’. ✸ I 2017 medvirkede han i programmet ‘Brygmann og krigsveteranerne’, hvor han sammen med krigsveteraner tilbagelagde en 400 kilometer lang overlevelsestur på ski i det bidende kolde og øde Nordøstgrønland. ✸A  ktuel i filmen ‘Krudttønden’, hvor han spiller den afdøde filmmand Finn Nørgaard. Filmen, der er instrueret af Ole Christian Madsen, som kendte Nørgaard personligt, tager udgangspunkt i det virkelige terrorangreb i København på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. Biografpremiere 5. marts.

hvor alt bliver sort, og at man kort tid efter bliver glemt – jeg ved jo intet om min oldefar. Den ubetydelighed omkring at have været på jorden, den kan godt chokere mig.

LYKKE  De glade ting lever vi ofte bare, men det er, når vi taler om og overkommer de svære ting, at vi rykker os som mennesker. For mig er lykke en øjeblikstilstand, som bare opstår, og som jeg ikke kan kontrollere. Jeg stræber ikke efter lykken. Jeg undertipper faktisk ofte livet og glæden i det, så jeg bliver tit glædeligt overrasket. Det er ikke, fordi jeg er sortseer eller pessimist, jeg har

bare erfaret, at glæden ofte kommer af sig selv. Og det gør mig selvfølgelig glad at bruge tid med mine børn, min kæreste, mine venner og at arbejde.

ENHEDSTANKEN  Jeg sagde ja med det samme, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på et program, hvor jeg skulle vandre i uberørte snelandskaber med krigsveteraner og sove i telt i områder med isbjørne i minus 32 grader i Nordøstgrønland. Minus 32 grader! Det var en hård tur, men en af de største oplevelser i mit liv.

Jeg lærte enhedstanken at kende. Vi var helt afhængige af hinanden, og det bevægede mig meget, hvor stærk en tanke og følelse det er at være en enhed. For jeg er ellers vant til at tage meget udgangspunkt i mig selv, og hvordan jeg klarer mig i mit arbejde. 

L IME

75

Profile for LIME

LIME marts 2020  

LIME marts 2020