a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 64

NETTO LIGE NU

BRUG ELKEDLEN FREM FOR GRYDEN Skal du koge vand til for eksempel pasta, æg eller anden madlavning, er det både billigere og bedre for miljøet, hvis du koger vandet i en elkedel frem for i en gryde. Når du varmer vand på en kogeplade, varmer du nemlig både vand, gryde og kogepladen op. Metallet, som gryder ofte er lavet af, har en stor varmekapacitet, og derfor kræver det meget energi at varme vandet.

FREM MED BOKSENE

Lær at hækle dine egne karklude – de er både fine og holdbare og indeholder ikke mikroplast som engangsversionen.

BYT BINDET UD MED EN MENSTRUATIONSKOP Hvis du hører til den kvindelige del af befolkningen, kan det være værd at kigge nærmere på en menstruationskop. I gennemsnit har kvinder menstruation 500 gange i løbet af livet, og det betyder rigtig mange bind og tamponer, som ryger direkte i skraldespanden. Ifølge Danmarks Statistik bruger danske kvinder omkring 12.000 kr. på bind og tamponer i løbet af deres liv. Koppen kan genbruges igen og igen og skal blot koges mellem hver cyklus.

Bliver der smurt madpakker fem dage om ugen, er det væsentligt at tænke på, hvordan madpakken opbevares. Drop engangsposer, sølvpapir og anden emballage, og brug i stedet de bokse, du allerede har, eller køb nogle lavet af genbrugsplast. Vær også opmærksom på, at det ikke kun er madpakken, der er synderen. Når vi opbevarer rester fra aftensmaden eller skal have noget mad med på farten, har vi også tendens til at bruge emballage. Prøv med bivokswraps, som også kan bruges til at pakke mad ind i.

5 ting til din grønne hverdag Måske er der nogle af disse sager, der kan inspirere dig til bæredygtige vaner? Sugerør. Flere varianter. Pr. pakke 25 kr. i Netto

Skriveredskaber. Fremstillet med genbrugsplast. Flere varianter. Pr. pakke 10 kr. i Netto

Opbevaringsboks. 14 liter, 21 liter, 32 liter eller 58 liter. Pr. stk. fra 25 kr. i Netto Hæklekit. Flere varianter. Pr. sæt 30 kr. i Netto

64

L IME

Shoppingnet med genanvendt plast. 40 x 38 x 10 cm. Flere varianter. Pr. stk. 50 kr. i Netto

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Sælges i Netto-butikkerne fra lørdag d. 7. marts og så længe lager haves.

Psst!

Profile for LIME

LIME marts 2020  

LIME marts 2020