a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 37

Livsstil S U N D H E D | S T I L | B E AU T Y

DE 17 VERDENSMÅL – NU SOM FINE SMYKKER

 With Love Darling er det første smykkefirma, der har fortolket

verdensmålene gennem en dedikeret kollektion. Med hvert smykke, der repræsenterer et specifikt verdensmål, får du chancen for at blive en del af en større bevægelse og engagere dig i det, du tror på, samtidig med at du repræsenterer en personlig fortælling. Verdensmålssmykkerne produceres bæredygtigt i værksteder i udviklingslande, hvilket skaber indkomst og muligheder for de mest sårbare og hjælper verdensmålene til at blive en realitet. Priser fra 299 kr., se nærmeste forhandler på withlovedarling.dk

Vidste du, at ...

2 budgetter

DEN LYSE SKJORTE Bliv klar til foråret med en skjorte i en sart farve. Vælg den gerne lidt oversize og med lommer – det giver dig et safariinspireret look.

Luksus Custommade, 999 kr.

Budget Object, 460 kr.

FN's 17 verdensmål blev vedtaget i 2015 for frem til 2030 at sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten?

Øko-urter i din tekop   Urtete, som er udtræk af urter, blomster og blanter, har mange

sundhedsfremmende egenskaber. Prøv for eksempel Pukkas nye miniurte-eventyr med fem skønne økologiske teer sammensat af økologiske urter, som skaber en dejlig smags- og sanseoplevelse. Teerne er naturligt koffeinfri og uden garvesyre. Pukka Herbal Collection-te, øko, 20 breve, 45 kr.

TATOVØRENS GENISTREG

Beauty Måske kender du Kat Von D som hende den cool tatovør med eget tv-show, men faktisk har hun siden 2008 lavet en makeupserie, hvor hun også kan få afløb for sin kunstneriske sans. Blandt forårsnyhederne finder du brandets første lipgloss – Vinyl Lip Cream, som er 100 procent vegansk, og som giver læberne en vinylagtig glans og masser af farve. Vælg mellem seks delikate nuancer, her er vist den rosafarvede Lolita. Kat Von D Beauty XO Vinyl Lip Cream, 155 kr. katvondbeauty.com

L IME

37

Profile for LIME

LIME marts 2020  

LIME marts 2020