a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 10

Update K U LT U R | B Ø G E R | D E S I G N

KOM MED TIL POMPEJI OG HERKULANUM Udstilling Kom med ind i en romersk havneby, der emmer af mennesker og det levede liv. Oplev stemningen ved havnen, hvor varer fra de romerske provinser handles. Mød sømanden, bageren og overklassen. Jorden er frodig, og livet er godt. Moesgaard Museum har fået mulighed for at låne spektakulære genstande hjem fra Italien og tager dig derfor med ind i den levende by Pompeji, som byen tog sig ud på sit højdepunkt. Lige indtil katastrofen ramte Napolibugten i år 79, hvor både Pompeji og Herkulanum måtte overgive sig til vulkanen Vesuvs udbrud. Kun få kulturskatte fra oldtidens og antikkens verden er overleveret i en grad, så vi i dag kan se tilbage og opleve øjeblikke af hverdagsliv, der fandt sted for årtusinder siden – så gå ikke glip af særudstillingen, der kan opleves indtil 10. maj.

Vidste du, at ...

‘Den lille kulturnat’, altså kulturnatten for de 2 til 12-årige, vender tilbage for andet år i træk 13. marts? Gå ind på kulturnatten.dk, se hele programmet, og vælg lige det arrangement, der passer til dig og dine unger.

Et feminint touch Nu lancerer Le Creuset en ny, unik farve, nemlig Shell Pink. Den smukke farve er inspireret af de fine nuancer fra muslingeskaller, hvor hvid og lyserød blandes og changerer. Resultatet er en sart lyserød, der vist kun kan skabe hygge i det lille hjem. Støbejernsgryde fra 1.679 kr.

TILLYKKE, FELLINI!

La-la-laaa!

Fællessang Synger du normalt kun i badet og sjældent i selskab med andre? Og savner du et afbræk i hverdagen? Så læg vejen forbi Nørrebro Teater, der holder ‘Fyraftenssang’. Simpelthen fællessang for alle med skiftende temaer. Det eneste, du skal medbringe, er lysten til at synge, og på facebook kan du være med til at ønske, hvilke sange der skal synges. Hver gang er der i øvrigt en hemmelig musikalsk gæst, som både optræder med egne numre og synger en særligt udvalgt fællessang sammen med publikum. 25. marts, 29. april og 20. maj.

10

L IME

Filmserie Den italienske mesterinstruktør Federico Fellini ville være fyldt 100 i år. I den anledning viser Cinemateket frem til august (næsten) alle hans film – ofte med interessante oplæg før eller efter. Gense mesterværker som ‘La Strada’, ‘Krapyl’, ‘Gadepigen Cabiria’ eller ‘La dolce vita’ med ikoniske Anita Ekberg, der bader i Trevi-fontænen i Rom. Et syn ingen glemmer. Se programmet på cinemateket.dk

Profile for LIME

LIME marts 2020  

LIME marts 2020