{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 40

Livsstil

40 procent

Så mange voksne får for meget sukker. Og 10 procent af al det sukker, vi indtager, får vi fra søde morgenmadsprodukter og syrnede mælkeprodukter med tilsat sukker.

Fra catwalk til klædeskab

LOUIS VUITTON

S U N D H E D | S T I L | B E AU T Y

Shopping Bliv inspireret af nogle af de største modebrands, og bryd den mørke vintertid med mønstre og farver på kryds og tværs. Tilføj farverige items til din hverdagsgarderobe, og luk foråret lige så stille ind.

KILDE: ALTOMKOST.DK

DANSELÆKKER TRÆNING De næste par måneder kan du finde H&Ms nye bæredygtige træningskollektion Conscious Sport i butikkerne. Tøjet, der primært er lavet i genanvendt polyester, er inspireret af danseverdenen – og så pænt, at du sagtens kan have det på til hverdag. Conscious Sport 2020, H&M, priser fra 129 kr. til 348 kr.

Relove and Roses, 1.400 kr.

Nümph, 450 kr.

DEN FØRSTE AF SIN SLAGS

  Den britiske tanning-mester James Read er en kløgtig herre, for nu har han opfundet verdens første sleep mask, som kombinerer selvbruner med den effektive antiage-ingrediens retinol. Mens du sover, kan du altså gradvist få opbygget en sund og naturlig glød, samtidig med at masken arbejder på at forbedre din hud og gøre den mere fast, frisk og fugtmættet. James Read Gradual Tan Sleep Mask, 50 ml, 295 kr.

Skønhedstips TRE TING, DU SKAL VIDE OM RETINOL 1. Retinol er en ekstremt følsom in-

3. Retinol, også kaldet A-vitamin, er en

grediens over for lys og ilt, og derfor er det en god ide at bruge retinol om natten for at bevare dens optimale effekt.

af de mest veldokumenterede ingredienser, når det gælder om at reducere synlige linjer og rynker.

2. Retinol gør huden mere stærk

Hvis du vælger produkter med indkapslet retinol, giver det en mere stabil frigivelse af vitaminet for en vedvarende virkning gennem hele natten – og minimerer risikoen for hudirritation.

og fast, men det er også en ingrediens, der gør din hud mere lysfølsom. Også derfor bør du bruge den om natten og altid bruge ansigtcreme med SPF dagen derpå.

40

L IME

Psst!

Profile for LIME

LIME februar 2020  

LIME februar 2020