{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 39

Livsstil S U N D H E D | S T I L | B E AU T Y

HAR DU HØRT OM PLOGGING?

  Træning Savner du et formål med din motion – altså ud over at du bliver sund og stærk? Så er plogging måske noget for dig. Danske og udenlandske organisationer står bag konceptet, som ganske enkelt går ud på, at du samler skrald op på din vej, mens du løber eller powerwalker en tur. Ud over dit sædvanlige træningstøj kræver det bare en affaldspose og måske en handske til de sarte af os. Det sjove ord “plogging” er en kombination af de svenske ord “jogging” og “plocka”, som betyder at samle op.

Expressie, fås i 24 skønne farver, 90 kr. Tlf. 43246484

Essie har formuleret en serie af lakker, der er som skabt til dage, hvor det gerne må gå lidt stærkt. Expressie tørrer nemlig på cirka et minut og har fået en ny børste, som gør påføringen endnu nemmere.

Læserservice Custommade, custommade.com // Nümph, numph.dk // Object, objectci.com // Relove and Roses, reloveandroses.

KILDER: GARBAGERUN.DK OG FACEBOOK.COM/TRAILSKRALD

2 budgetter

CARDIGANS Varm dig i sæsonens kolde vejr med en vamset cardigan. Gå efter fine pasteller, der sætter lidt kulør på vinteren.

Luksus Custommade, 1.699 kr.

100 % PLASTIKFRI ELASTIKKER

  Nu kan du sætte dit hår op, samtidig med at du passer godt på

vores klode. Hårelastikkerne fra Kooshoo er lavet af certificeret økologisk bomuld og naturgummi, og så er de 100 procent biologisk nedbrydelige. De er farvet med økologisk certificeret farve, så de matcher de fleste hårfarver. En pakke indeholder fem stk., og de kan vaskes i vaskemaskinen. Priser fra 125 kr., se nærmeste forhandler på www.kooshoo.com

Bæredygtig hjemmeduft   Nu kan du nyde en ren og beroligende duftoplevel-

Budget Object, 299 kr.

se med Cleans økobevidste og bæredygtige duftserie til hjemmet, Clean Space. Er du for eksempel til en mild og diskret duft (der også pynter!) ude på badeværelset, må du prøve den nye diffuser med naturlige strå af rattan, 100 procent vegansk olie, der holder i op til 90 dage, og som kommer i en håndlavet, genanvendelig glasvase. Clean Space Diffuser, fås i Cleans unikke dufte Warm Cotton, Fresh Linens og Rain, 350 kr. Tlf. 38100111

L IME

39

Profile for LIME

LIME februar 2020  

LIME februar 2020