{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 15

ANNONCE

Hyaluron Beauty Shot!

ET LILLE SHOT MED STOR EFFEKT!

HER ER DET NYE BEAUTY SHOT

–Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft selvtillid nok til at gå ud, helt uden makeup. Nu gør jeg det hver dag.

der giver dig smuk hud! TAG ET HYALURON BEAUTY SHOT HVER DAG, OG PLEJ DIN HUD INDEFRA. DE NYE SKIN CARE™ BEAUTY SHOTS FRA NEW NORDIC INDEHOLDER HYALURONSYRE, HAVTORN OG TAGETES. HYALURONSYRE FUGTER DIN HUD INDEFRA FOR EN SMUK OG STRÅLENDE HUD. Hyaluronsyre direkte til hudens basale lag Her forhandles Skin Care™ Hyaluron Shot ? De fleste kvinder kender hyaluronsyre fra ansigtsplejende cremer. Med Skin Care™ Hyaluron beauty shot tilfører du huden hyaluronsyre indefra, så den hurtigt når direkte ud til hudens levende cellestruktur. Det giver rigtig god mening, for det er netop i hudens dybe basale lag, hvor den spiller en væsentlig rolle for hudens struktur og fugtighedsdynamik.

New Nordic oplyser nærmeste forhandler på telefon 46 33 76 00. Skin Care™ Hyaluron Shot kan også købes online på www. newnordic.dk. Her får du – 20% i rabat frem til 5/3-2020 med rabatkode: SHOT20. Husk, vi har fri fragt.

Tagetesblomst – hyaluronsyrens beskytter

Igennem tiderne har den smukke tagetesblomst været flittigt brugt i skønhedsplejen. Ved oralt indtag har den en fantastisk evne til at forhindre, at hyaluronsyren nedbrydes i kroppen. Dagligt nedbrydes op til en tredjedel af kroppens hyaluronsyre, så det er vigtigt at blodets indhold af hyaluronsyre bevares bedst muligt.

Havtorn med den sjældne omega 7

÷20% Rabatkode: SHOT20

Havtorn er en superfrugt sprængfyldt med fedtsyrer og bioaktive stoffer inklusiv den sjældne omega 7, som traditionelt har været brugt som skønhedsmiddel. I dag har moderne forskning fundet sammenhængen mellem havtorn og de naturlige indholdsstoffer, der puster nyt liv til huden ved at stimulere hudcellernes dannelse af en sund og spændstig struktur.

(Fri fragt)

Mathilde kunne tydeligt se en forandring i huden efter det første hyaluron beauty shot fra New Nordic. –Det er helt utroligt, at et så lille shot kan gøre så stor forskel.

HUDPROBLEMER

Mathilde har i lang tid haft problemer med huden. –Jeg har prøvet utallige produkter i et desperat forsøg på, at komme mine hudproblemer til livs. Da det endelig lykkes, sad jeg blot tilbage med en trist og mat hud.

FLOT OG MERE JÆVN HUDTONE

–Før jeg prøvede Skin Care™ Hyaluron Shot virkede det som en umulig opgave, nogensinde at få en fin hud igen. Allerede efter det første shot, så jeg en forandring i huden. Nu har jeg fået en flot og mere jævn hudtone. Jeg ser flottere og flottere ud for hver dag der går, og jeg er utrolig glad for hyaluron shottet. Det har virkelig haft en stor effekt på min hud, fortæller Mathilde.

Profile for LIME

LIME februar 2020  

LIME februar 2020