Page 60

NETTO LIGE NU

3 tips

SÅDAN GRIBER DU HALLOWEEN AN

1. Udskæring af skræmmende græskarlygter Det er en god idé at finde det græskar, som passer til det udtryk, du ønsker. Vælger du et aflangt græskar, kan du bedre lave en gabende mund, og et rundere græskar tillader et stort, gyseligt smil. Sørg for at have en skærekniv og en ske til at fjerne indholdet. Det er en perfekt opgave til børnene. Husk at skrubbe græskarret fri for jord og snavs, så du kan tegne motivet på som skabelon, du kan skære efter.

5. ER DU ANGST FOR HALLOWEEN? Nogle har fobi for edderkopper, men der er også dem, der har samhainophobia, der er angst for alt relateret med, ja, halloween. Kuren er nok bare at gå helt uden om højtiden.

6.JAGTEN PÅ SLIK

2. Fantasifuldt og gyseligt kostume Traditionen tro er det sjovt at klæde sig ud så uhyggeligt som overhovedet muligt. Tænk gys, mørke kræfter og mystiske væsner. Her er klassikerne som heks, vampyr og zombie altid gode bud. Du kan også lave kostumet selv, for eksempel en edderkop: Sy gamle strømpebukser eller strømper på en sort bluse, så du får seks ekstra arme. Tilføj sorte bukser og en sort hue –voila!

‘Slik eller ballade’ er faktisk en oldgammel tradition, der går helt tilbage til middelalderen. I Storbritannien ville de fattige gå fra dør til dør og synge en sang eller bede en bøn for mad eller penge i retur.

7. ET TON GRÆSKAR, TAK Ifølge Guinness World of Records holder en belgier rekorden (2016, red.) for verdens tungeste selv-dyrkede græskar, som vejer hele 1.190,49 kilo. I Danmark er det tungeste græskar blevet vejet til 589,4 kilo, og det blev kåret til danmarksmesterskabet i Tivoli sidste år.

3. Trick or treat I USA har de en tradition med, at man kun ringer på dørene og råber ‘slik eller ballade’ hos dem, der har stillet en græskarlygte ud ved døren eller i indkørslen. Og hvis du vil være et af de populære huse at besøge, er chokolade og slikkepinde jo altid et sikkert hit.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Uuu-hyg-ge-lig halloween Skelet med LED. Til ophængning. 50 kr. i Netto

Bliv ekstra klar til at fejre med masse af gys her.

Keramikgræskar til fyrfadslys. H: 14 cm. 15 kr. eller H: 19 cm. 35 kr.

60

LIME . DK

Lyskæde. 10 LED. 120 cm. 30 kr. i Netto

Bageform i silikone. Flere varianter. 40 kr. i Netto

Figur med LED. Keramik. 24-27 cm. 30 kr. i Netto

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Sælges i Netto-butikkerne fra uge 42 og så længe lager haves.

Profile for LIME

LIME oktober 2019  

LIME oktober 2019