Page 24

ANNONCE

Ny magnesium kapsel til dine muskler INGE HAVDE EN FRYGTELIG URO I SINE BEN HVER AFTEN NÅR HUN GIK I SENG. –JEG KUNNE IKKE FINDE RO NOGEN STEDER, OG DET ENDTE TIT MED, AT JEG MÅTTE STÅ OP IGEN. DET FORSTYRREDE MIN NATTESØVN. NU TAGER HUN ET DAGLIGT TILSKUD AF MAGNESIUM™ FRA NEW NORDIC. –DET HAR GIVET MIG RO OG ENDELIG KAN JEG SOVE OM NATTEN.

Inge blev pensionist for 5 år siden. – Jeg så frem til, at jeg skulle nyde min hverdag. Nu skulle jeg rigtig have tid til at gøre alle de ting, jeg rigtig godt kunne lide; spille kort, ordne i haven og gå lange ture langs havet, hvor vi bor.

Sov dårligt

– Al den glæde og fornøjelse ved tilværelsen, blev dog overskygget af, at jeg sov så frygteligt om natten. Jeg havde en forfærdelig uro i mine ben om natten og sov meget uroligt. Det betød, at jeg var træt om dagen og i virkelig dårligt humør.

Fik det kun om natten

– Jeg ved, at det lyder skørt, men allerede

MAGNESIUM

Magnesium-malat er en frugtsyre – baseret på magnesiumsalt og æblesyre, dvs. en organisk bundet magnesiumkilde. Magnesium reducerer træthed og udmattelse samt bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion. Derudover bidrager magnesium til elektrolytbalancen og til nervesystemets normale funktion og til et normalt energistofskifte.

Modelfoto

Slut med uro i benene inden jeg skulle i seng koncentrerede mine tanker sig om, at jeg endnu en nat skulle sove dårligt pga. mine urolige ben. Det var som om, det kun kom om aftenen og om natten.

Fik et tip om at prøve magnesium malat

– Jeg fik et tip af min nabo om, at prøve et nyt produkt der hedder Magnesium™ med magnesium-malat. Hun var meget glad for det, og tog det for sine muskler.

Nu sover jeg om natten

at de har uro i deres ben – og det er der mange i min alder der har, fortæller Inge.

Hvor forhandles Magnesium ?

New Nordic oplyser nærmeste forhandler på telefon 46 33 76 00. Magnesium kan også købes online på www. newnordic.dk. Her får du – 20% i rabat frem til 7/11-2019 med rabatkode: MAGNESIUM20. Husk, vi har fri fragt.

÷20%

–Jeg er helt forandret. Jeg tager 3 kapsler om MAGNESIUM20 dagen, og allerede (Fri fragt) efter få dage forsvandt uroen i mine ben. Jeg vidste ikke at jeg manglede magnesium til mine musklers normale funktion og nerverne. Jeg har det fantastisk, og jeg sover helt vidunderligt. Jeg anbefaler Magnesium™ fra New Nordic til alle jeg hører fortælle,

Rabatkode:

Profile for LIME

LIME oktober 2019  

LIME oktober 2019