Page 83

DIT HJEM

Helt syd lan ds k

VARMT & EKSOTISKT

Med brændte farver som rosa, karry og okker kan du skabe varm, sydlandsk stemning, selv hvis dine havemøbler er klassisk hvide som her. Stil rødlerskrukker med rosa blomster i rundtomkring, læg masser af puder i stolene, og sæt levende lys i lanterner. BAKKE TIL SNACKS Servér dine snacks på en bakke med en vase, som du lige kan sætte en lille blomst fra haven i. Lille gul vase fra Studio Arhoj og skåle fra Stilleben.

KURVEFLET OG MØNSTRE … skal der til – så får du ikke svært ved at drømme dig væk til mere eksotiske himmelstrøg. Her står en lanterne og en kurv med en blomst på rækværket. Begge er fra Notre Dame.

REGI Dug fra Broste Copenhagen, blomstret pude fra Aiayu, øvrige puder fra Notre Dame. Rødlerspotte fra Skagerak, tekande, plaid i uld, krus og små skåle fra Stilleben og lille gul vase fra Studio Arhoj.

GLAS I FARVER … er effektive detaljer at give liv til opstillinger med. Her en vase på en lille opsats i træ, der står på bordet. Krukke fra Skagerak, vase og opsats i træ fra Notre Dame.

Tæppe fra H&M Home, 149 kr.

Pude fra House Doctor, 60 x 80 cm, 555 kr.

Kurv fra Zara Home, 279 kr.

Pude fra House Doctor, 50 x 50 cm, 435 kr.

Tip!

Det er nemt at ændre stil med nye puder. Gå efter puder i forskellige størrelser, former og materialer.

➻ L I ME .DK

83

Profile for LIME

LIME maj 2019  

LIME maj 2019