Page 82

ENKELT & INDUSTRIELT

Råt , men af s lap pet Hvid og grå, zink og sten er kodeordene, når du skal indrette terrassen enkelt med et råt touch. Her skal der ikke dug på bordet – men gerne et tæppe på jorden, så det ikke virker for koldt. STEN TIL PYNT Sten fra udflugter til for eksempel stranden passer perfekt til den rå stil. Udstil dem i et glas, og brug det til at stille oven på bøger, blade og papirer, så de ikke blæser væk. Vase fra Notre Dame og kunstbøger fra Stilleben.

BAKKEN PÅ BORDET

REGI Gråt gulvtæppe, stribet vattæppe og stribet pude fra Ib Laursen. Gråstribet pude fra House Doctor, hørpude fra Stilleben, velourpude fra Cozy Living. Skind fra Jysk og plaid fra Aiayu.

Stil en bakke på bordet med sortglaseret keramik og lidt drivtømmer til at give opstillingen varme. Her en lille vase til en blomst og en skål til snacks. Bakke fra Notre Dame, skål fra Stilleben, vase fra Studio Arhoj og limonade fra Nicolas Vahé.

STIGE TIL LYS OG TÆPPER Stil en stige op ad muren. Så kan du hænge ekstra tæpper på den – og en lyskæde til de lange aftener derude. Stige fra Broste Copenhagen, lyskæde fra Sirius og tæppe fra Aiayu. Abelampe fra Seletti, 2.249 kr.

Tip!

Karaffel med glas fra Ikea, 79 kr.

82

LIME . DK

Selv en rå og industriel stil må gerne være afslappet og indbydende, så husk tekstiler, gerne i grå nuancer.

Gulvtæppe, 140 x 200 cm, fra sinnerup, 499 kr.

Profile for LIME

LIME maj 2019  

LIME maj 2019