Page 81

DIT HJEM

NORDISK OG MARITIMT

Som i s o m mer h us et Du behøver hverken strand eller sommerhus for at få et uderum med stemning af dansk sommerferie. Du skal bare gå efter tilbehør i blå og hvide toner og gerne noget med striber. Krukker og lanterner i zink understreger det kølige nordiske look. FARVER FRA HIMMEL OG HAV Et miks af puder i mintgrøn, turkis og blå er næsten nok til at give udehjørnet det rigtige sommerlige look. Tynde tæpper og puder i hør fra Stilleben, småstribet hynde og blå pude fra Broste Copenhagen. REGI Tyrkisk lagen/tæppe brugt som dug og som tæppe over rækværk fra Algan. Hynder og blå pude fra Broste Copenhagen, turkis hørpude, krus, stribet kande og tekande fra Stilleben.

KRYDDERURTER PÅ KANTEN Brug kanten af dit gelænder eller et ekstra bord til at stille små krydderurter i potter på. Så er de lige ved hånden, når I sidder ved bordet.

Tip!

Stil en stak puder og tæpper klar ved din havedør, så du nemt kan tage dem med ud, når solens stråler frister derude.

PYNT MED STRANDSKALLER Brug strandskaller og sten som pynt på bordet for at fuldende sommerhusstemningen. Her ligger de i et lille fad med en skål med nødder, men du kan også sætte fyrfadslys ned imellem dem. Tekande, krus og skåle fra Stilleben.

Spahåndklæder fra Ikea, 2 stk. 99 kr.

Pude fra Chhatwal & Jonsson, 400 kr. Bakke fra H&M Home, 149 kr.

➻ LI ME .DK

81

Profile for LIME

LIME maj 2019  

LIME maj 2019