Page 42

Skøn

LIMEs skønhedsekspert, Cathrine Park, går sommeren i møde med produkter, der forskønner og aldrig skuffer.

NYHEDER | TRICKS | GUIDE

∞ Lakker med god kemi

Der er mange gode grunde til at vælge forårslakkerne fra Nilens Jord – farverne passer perfekt til tidens trends og din kommende sommerkulør. Men lakkerne er også cremede i konsistensen, lette at påføre med den brede pensel, og så er de naturligvis helt fri for formaldehyd, toluen, parabener og parfume. Nilens Jord Neglelak, fås i otte nye forårsfarver, 100 kr. ( 4495 8000

‘T h e O l e G l ow ’ på t u be

à Du kan ikke tænke på Ole Henriksen uden at

tænke på hud med en fantastisk udstråling. Sidstnævnte kan du købe dig til, og flot hud kommer for eksempel på tube i form af den her Banana Bright ansigtsprimer, som du bruger under din makeup, i din foundation, som highlighter eller bare alene for en sund og dugfrisk glød. Primeren tackler desuden synlige alderstegn med C-vitamin og E-vitamin. Jo, Ole tænker skam på det hele. Ole Henriksen Banana Bright Face Primer, 385 kr. ( 4499 9099

Psst!

Banana Bright Face Primer har ikke set skyggen af banan, men den har fået navnet takket være sin blide banangule farve, der virker farvekorrigerende på hudtonen.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Olaplex No. 6, 100 ml, 229 kr. Fås hos førende frisørsaloner og på nicehair.dk

à

Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid EdT, 100 ml, 400 kr. ( 4499 9099

Guide

GENOPBYG SOMMERHÅRET

Har du halvlangt eller langt hår, er en ugentlig hårkur godt givet ud. Især når vi går ind i sommermånederne, hvor sol, vind og vand slider ekstra på lokkerne. Som alternativ til den traditionelle kur, du skyller ud efter 10-15 minutter, kan du også sætte ind med et leave-in-produkt som for eksempel den her nyhed fra den prisvindende bloggerfavorit Olaplex. No. 6 er en koncentreret leave-in-stylingcreme, som genopbygger, fugter og forkorter føntørringstiden, samtidig med at håret efterlades blankt og lækkert. Sådan bruger du produktet:

ARDEN SKRUER OP FOR VARMEN

Sommeren banker på, men derfor kan du jo godt nyde en duft, der tager dig helt ned i gear, og som omslutter dig med en følelse af velvære og varme. Sådan en duft er ‘Vanilla Orchid’ – Elizabeth Ardens nye blomsterduft i White Teaserien, og en duft, som forkæler sanserne med noter af hvid te, dugfrisk jasmin og vaniljeorkidé.

42

LIME . DK

1. Påfør en sparsom mængde på håndklædetørt hår eller tørt hår. 2. Fokusér på dine længder og spidser. 3. Frisér håret igennem, og sæt det, som du ønsker.

Vidste du, a t ...

Olaplex er et unikt og patenteret molekyle, som sammenlænker hårets svovlbindinger?

Profile for LIME

LIME maj 2019  

LIME maj 2019