Page 38

Annoncer

FÅ DEN SKØNNESTE SOMMERKULØR

Hvis du som mange andre kvinder synes, at det er irriterende at være lidt bleg efter en lang vinter, er der hjælp at hente. Med Vita Liberata pHenomenal Glow Booster kan du snyde dig til en flot, glødende kulør på blot 20 minutter. Glow Booster er selvbruner og ansigtsmaske i én, som ikke bare fugter ansigtet, men også décolleté. Den er dybt nærende og gør dine porer betydeligt mindre, huden stærkere og genopretter dit naturlige fugtniveau. Den er spækket med økologiske ingredienser og skal blot anvendes en gang ugentligt. Vita Liberata pHenomenal Glow Booster, vejledende pris 280 kr. for 100 ml. For mere information besøg vitaliberata.dk eller på tlf. 7589 2880.

SUMMER IS COMING

NYT INNOVATIVT PRODUKT TIL URINVEJSBESVÆR

Urinvejsbesvær er et ret almindelig problem hos mange kvinder, men der er heldigvis flere ting man kan gøre for at afhjælpe generne. Femistina, er et nyt innovativt kosttilskud mod urinvejsbesvær, der netop er lanceret i Danmark. Femistina indeholder den patenterede kombination af birkeekstrakt, der bidrager til sunde urinveje, melbærris der støtter blærens normale funktion samt berberin og D-Mannose. Femistina har en trippel funktion, der øger udskillelsen af bakterier via urinen, hindrer at bakterier sætter sig fast på slimhinden og ikke gemmer sig i cellerne. Femistina kan også anvendes sammen med antibiotika. I Femistina Plus er der også tilsat forskolin. Femistina (10 dages behandling) fra 145 kr. Forhandles på femistinashop.dk, udvalgte apoteker og helsekostbutikker og webshops.

Bliv klar til skønne sommermåneder med pleje af kroppen – både inde- og udefra.

CREMEN, DER KAN DET HELE

Mange kvinder har forskellige cremer til ansigt, hænder, fødder og resten af kroppen, hvilket kan virke uoverskueligt. Men Mellisas Alt-i-Én Citronmelissecreme gør det nemt for dig, fordi du får alt godt til kroppen i blot én creme. Den er perfekt til alle hudtyper, eftersom den er uden parfume, parabener og syntetiske farvestoffer. Citronmelisse styrker hudens immunforsvar og virker antiinflammatorisk, hvorfor den er god til sart og irriteret hud. Cremen har også de gode antioxidanter fra hvid te, marietidsel, lakrids og algen grøn kaviar og selvfølgelig power-ingrediensen ceramider, som er med til at opretholde en sund og stærk hudbarriere. Mellisa Alt-i-Én Citronmelissecreme, 150 ml, 179 kr. mellisa.dk

Profile for LIME

LIME maj 2019  

LIME maj 2019