Page 24

Fantastiske tilbud

Hyggelig kro eller skønt hotel? Small Danish Hotels er mange forskellige kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de lægger vægt på den personlige betjening og det godt værtskab

Benniksgaard Hotel

Miniferie til spotpris

Pris pr. p e dbl.-være rs. i lse fra

Du får: • 2 x overnatning

BENNIKSGAARD HOTEL

• 2 x morgenbuffet

Midt i den bakkede sønderjyske natur, med udsigt over Flensborg Fjord, og kun 5 km fra Gråsten, hvor den danske kongefamilie har sit sommerslot, ligger det hyggelige Benniksgaard Hotel, omgivet af landlig idyl og med en afslappet atmosfære. Benniksgaard var tidligere et almindeligt dansk landbrug, men i sommeren 2000 tog forandringerne fart. Sidenhen har alle bygninger gennemgået en fuldstændig renovering. Der er i dag værelser samlet i stuehuset og den gamle stald. Området byder på rige natur- og kulturoplevelser, ligesom en indkøbstur til Flensborg er oplagt.

Kompas Hotel

Aalborg

• 2 x 2-retters menu/buffet sammensat af køkkenchefen • 1 x vandsengsmassage

Priskode: L62a

Hotel Thinggaard

Kompas Hotel er Aalborgs nyeste og hyggeligste hotel med 110 værelser – lige ved den nye havnefront og tæt på det meste. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader – og i dette tilbud nyder du også godt af hotellets fremragende samarbejde med Brdr. Price, hvis hyggelige restaurant ligger mindre end et kvarters gåtur langs byens smukke havnepromenade, hvor man på turen bl.a. passerer Musikkens Hus, Utzon Museet og Aalborg Slot.

Ankomst alle ugens dage indtil 15.12.19.

Priskode: L105a Rabatkode: 2421

Hurup Thy

SPAR 20

%

Du får:

Rabatkode: 2421

990,-

599,-

• 1 x overnatning i standard dobbeltværelse • 1 x lækker morgenbuffet • 1 x eftermiddagskaffe eller 1 glas hvidvin i hotellets hyggelige lounge ved ankomst • 1 x velkomstdrink og 1 x 2-retters menu på Brdr. Prices Restaurant

%

Pris pr. p er dbl.-være s. i lse fra

SPAR 29

KOMPAS HOTEL

SPAR 55

Tillæg fredag og lørdag kr. 150,- pr. person pr. nat. Ankomst alle dage i hele 2019.

Pris pr. p er dbl.-være s. i lse fra

Spise med Price i Aalborg

999,-

%

Naturoplevelser og luksus HOTEL THINGGAARD Du får: Hotel Thinggaard tilbyder dig muligheden for at • 1 flaske vin på værelset ved kombinere luksus og afslapning med storslåede ankomst naturoplevelser. Her serveres delikate og helstøb• 2 x overnatning te gourmetoplevelser skabt af årstidens og lokal• 2 x morgenbuffet områdets bedste råvarer. Du får flot sammensatte • 2 x 2-retters middag menuer, der matcher de storslåede naturomgivelAnkomst søndag – torsdag ser med Nationalpark Thy og det brusende Vester- indtil 20.12.19 hav i baghaven. I Nationalpark Thy finder du det blide, det smukke, det voldsomme, det barske, Priskode: L8a det rolige, det kraftfulde og det helt særlige. Dine Rabatkode: 2421 sanser kan her få rigeligt med indtryk.

Bestil nu på tlf. 7080 6506 eller www.smalldanishhotels.dk/lime

Kan ikke bookes direkte på hotellerne/kroerne.

Ingen ekspeditions- og afbestillingsgebyr. Forbehold for udsolgte datoer og trykfejl. Begrænset antal værelser til rådighed. Alle priser er oplyst pr. pers. i delt dbl.værelse.

Flensborg Fjord

Profile for LIME

LIME maj 2019  

LIME maj 2019