Page 1

Het beste uit de bouw

Online Bedrijfsfolder


Bedrijfsinfo Weygers afwerking & interieur

Weygers kiest voor Barrisol spanplafonds Weygers Afwerkingsbedrijf & Weygers Interieurbouw hebben de spanplafonds van Barrisol toegevoegd aan hun gamma en knowhow. De nieuwkomer laat de interieurspecialist toe nog creatiever om te gaan met plafondafwerking. Een Barrisol spanplafond is een uniek, gepatenteerd product. Het heeft geen ophangstructuur en staat dus volledig los van het bestaande plafond of plafondvlak. Het spanplafond werkt met een doek (folie) voorzien van een kunststofharpoen, die als een weerhaak past in een speciaal profiel. Dat profiel wordt bevestigd op de muren van de betrokken kamer.

het probleemloos in de profielen gehaakt worden. Na afkoeling is het spanplafond gladder dan het beste uitgeplamuurde klassieke plafondoppervlak. Het doek is onbeperkt uitneembaar en terugplaatsbaar. De folie is onderhoudsvriendelijk, kleurvast en onontvlambaar. Samen met het harpoensysteem is het de basis van het Barrisol spanplafond.

Enkel voordelen

Kleuren en uitvoeringen

Barrisol maakt voor elke kamer een doek op maat. Om tot het maatdoek te komen, worden in het atelier verschillende banen van deze folie aan elkaar gelast. Bij de productie in het atelier wordt het doek net te klein gemaakt. Dankzij het opwarmen van het doek tijdens de plaatsing kan

Barrisol bestaat uit meer dan 230 kleuren en 15 uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een zichtbaar of onzichtbaar profiel. Het zichtbare profiel fungeert als randlijst. Het wordt afgewerkt in de kleur van het plafond. Het zichtbaar profiel kun je zelfs combineren met een profiel om schilderijen

op te hangen of met klassieke kroonlijsten. Het onzichtbare profiel laat langs de rand een kleine schaduwvoeg. Het duurzame Barrisol spanplafond bespaart energie en biedt ook nog eens een akoestische meerwaarde. Dat het Hasseltse Weygers kiest voor het Franse Barrisol spanplafonds hoeft dus niet te verbazen. Het bedrijf uit Hasselt is al sinds 1986 uw partner bij afwerkings- en interieurprojecten. Met zijn jarenlange ervaring en inzet garandeert Weygers een perfecte afwerking en dankzij de Barrisol spanplafonds verruimen die mogelijkheden alleen maar.

www.weygers.be Ekkelgardenstraat 4 • 3500 Hasselt • 011 27 88 88


.be

Info bedrijfsfolder +32475229469 Ludo

Weygers afwerking  

barrisol weygers

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you