Page 8

SKAL – SKAL IKKE?

Er du i tvivl, om du skal konfirmeres eller nonfirmeres? Så tag denne test og bliv afklaret omkring et af livets store spørgsmål. Tæl sammen, hvor mange af hver slags bogstaver, du har. Og find svar på det store spørgsmål på næste side nederst til højre. Men selvfølgelig først, når du har lavet testen. Af Rasmus Riskær-Smidt

Du skal til fest, og af helt uforklarlige årsager har din mor ikke vasket dine yndlingsbukser, selv om det er meget tydeligt for en mor, at det er vasketøj, der ligger på gulvet. Hvad gør du? A. Tager de beskidte bukser på alligevel – selv om man kan se på bukserne, at du har sat dig i et eller andet. B. Skynder dig på shopping efter et par nye bukser – ingen kvaler, mor betaler. Det var jo hende, der ikke havde vasket tøjet! C. Dropper festen og vasker tøj.

Du har mistet kontrollen over dine rulleskøjter, og du er på vej med 40 km/t. ned ad en bakke lige mod det store lyskryds, hvor der er rødt. Hvad gør du? A. Skriger. B. Beder en bøn til Gud og undskylder for alt det, du har gjort eller ikke har gjort. C. Bremser op og trykker på knappen ved fodgængerovergangen.

Du er vild med en fra klassen. Da han en dag kommer og inviterer dig i biografen, takker du selvfølgelig ja. På vej hjem lukker du øjnene og niver dig selv i armen, mens du tænker: A. Av for helvede, hvor gør det ondt! B. Hvis jeg fortsætter sådan med lukkede øjne, så bliver jeg kørt ned. C. Tak, gode Gud, fordi jeg skal på date med den lækre fyr. 8 KON4MATION

Du har fundet den fedeste jakke i din yndlingsforretning. Selv om den er over budgettet, så får du alligevel vredet de sidste mønter ud af sparegrisen og køber den. Nu bliver du klassens toplækre med din nye jakke. Da du træder ind i klassen næste morgen, kan du se, at fire andre piger i klassen har købt den samme jakke – FIRE!!! A. Fedt, at I alle synes, at den jakke bare er top nice. B. Det er en skandale. Du tager straks jakken af i håb om, at du kan bytte den. C. Du griner højt, og når alle kigger på dig, så udbryder du: Hvordan kan det være, at nogen af jer andre ikke fattede, at vi skulle have denne jakke på i dag?

Da damen træder ind i bussen, falder hendes pung ud af tasken og lander på jorden. Inden du kan nå at gøre noget, er døren til bussen lukket, og bussen er kørt. Der er ingen andre, der kan se dig. A. Du gør absolut ingenting. Hvornår lærer folk at passe på deres ting? B. Du samler pungen op og napper de kr. 400,-, der er i pungen, inden du smider den i postkassen.

Profile for LILLY

KON4MATION 2019  

New