Page 62

SKAL MAN SYNGE SANGE?

Der kan være mange sange til en konfirmation. De er ofte ret sjove for alle andre end konfirmanden selv. Ofte handler sangene om sjove episoder eller de mange ulykker, som konfirmanden har lavet i sit unge liv. De handler selvfølgelig også om, hvor sød og dygtig konfirmanden er til forskellige ting.

l

H VORDAN F EST EN F SK AL OR EGÅ?

Festen er i dag et højd epunk t for det især fa de fleste. O milien og fo ftest er rældrenes De fleste ko ve nner, der in nfirmander viteres. får også lov veninder elle til at have e r venner m t pa r e d. Det er vi manden få gtigt, at ko r en sjov fe nfirst, og at de forældrene t ikke kun b s præmisse liver på r. S lem foræld re og konfirm om et godt komprom is meland kan ko ner komme nfirmanden senere på a s venft enen. Hvis fest bliver lid man synes, t for højtide at e n lig, kan ma holde en m n vælge i st indre froko e det at st for famili e og venne r.

GIVER MAN DE ANDRE KONFIRMANDER NOGET?

I dag er det blevet en næsten fast tradition, at konfirmanderne giver hinanden en rose evt. med en hilsen, hvor de ønsker hinanden tillykke med dagen. De lægges i våbenhuset, hvor også andre gaver kan afleveres. Ellers vil nogle af gæsterne stå der og tage imod dem. 62 KON4MATION

SKAL MAN HAVE NOGET BESTEMT TØJ PÅ?

Fra kirkens side er der ingen regler. Så du bestemmer i virkeligheden helt selv, hvad du vil have på. Tiderne har ændret sig meget. I dag er der tradition for at gøre meget ud af konfitøjet, der som regel er hvidt.

Profile for LILLY

KON4MATION 2019  

New