Page 55

Smuk og skøn med Plaisir Clean Up Face Foam Vil du gerne have en sneboldsvasker på den fede måde, så kan du få en mild renseskum til ansigtet, der effektivt, men skånsomt fjerner fedt og snavs fra huden. Noget mere behageligt end iskrystaller, der skær i huden. De aktive ingredienser (i renseskummet) sikrer, at huden ikke udtørres, men efterlades ren og velplejet. Indeholder glycerin, Betaine fra sukkerroer og lakridsekstrakt. Selv om det lyder godt, kan det ikke spises.

Bambus i håret – Maui Moisture Denne hårspray under navnet: “Thicken & Restore + Bamboo Fibers Blow Out Mist” kan både være svært at sige og huske udenad. Bambusfibre er hovedingrediensen i denne spray. Bambusfibre, castorolie og neem-olie reparerer og styrker ødelagt hår. Bambusfibre lægger sig om hvert enkelt hårstrå og giver naturlig volumen til håret. Spray i rent, håndklæde-tørt hår og føn med en rundbørste. Skal ikke skylles ud.

Lækre bryn? – GreatShape™ Eyebrow Kit Her giver Jane Iredale dig muligheden for at opnå professionelle øjenbryn med wow-effekt. En brynvoks, en pudder og værktøjer gør GreatShape™ Eyebrow Kit til alt, hvad du behøver for nemt at fremhæve dine bryn.

Bumsepanik afblæst – Breakout clearing booster Den hurtigt virkende booster fra Dermalogica renser porerne og dræber bakterier, som forårsager udbrud på kun 15 minutter. Virker ved at reducere antallet af bakterier, der fremkalder udbrud, alt imens de ”gode” bakterier bevares og hudens eget forsvar forbedres.

Så er der dømt læbeglimmer – eos Shimmer Læbepomade på en ny måde. En lille kugle, der fås i tre forskellige nuancer, giver både pleje og masser af glimmer til læberne. Læbepomaden indeholder sheasmør (udvindes af sheanødder og minder om kakaosmør), jojobaolie (en voks, der blødgører huden) og E-vitamin.

KON4MATION 55

Profile for LILLY

KON4MATION 2019  

New