Page 54

Kosme-tips, produkter og ideer

Forårsfrisk kulør i hovedet In Touch Cream Blush fra Jane Iredale er en praktisk, cremet blushstick, der giver dine kinder et blødt, dugfriskt og naturligt farvestrøg. Cremeblushen gør det muligt at opnå en enkel og fejlfri påføring. Du kan også påføre den cremede blush på dine læber for et fuldendt mat look, der holder hele dagen.

d SKØN SKØNNERE SKØNNEST

Både dagen, hvor du skal fejres, og blå mandag er særlige dage, hvor man som regel gør lidt mere ud af sig selv, end man plejer. Skønhed kommer som bekendt indefra, men derfor kan man godt fremhæve lidt og skjule noget andet. En bums eller en rød prik kan diskret blive skjult af camouflagefarve. På selve dagen for din konfirmation eller nonfirmation kan du vælge mere klassisk og diskret makeup. På blå mandag med vennerne kan du i højere grad fremhæve dine øjenvipper og læber – så er det party time. Eller det modsatte, hvis du føler dig bedre tilpas med det. Overdriv ikke – hverken duft eller stærke farver.

Spis dig lækker med Hair Lust Hair Gummies Lækre, sjove og velsmagende vingummivitaminer til håret med et minimalt kalorieindhold. Disse hårvitaminer kan hjælpe dig med at få et længere og tykkere hår uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Hair Lust Hair Gummies tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene, hvor håret dannes. Det koncentrerede indhold af biotin og zink hjælper med at vedligeholde og styrke håret.

Gå væk sved – Sanex Zero Deo Roll-on Der findes næppe en større partykiller end lugten af sved. Sanex Zero er en mild, men samtidig effektiv og beskyttende deodorant. Beskytter mod lugt i op til 24 timer. Fri for alle mulige giftstoffer såsom parfume, farvestoffer og parabener m.v.

Af Rasmus Riskær-Smidt

Fancy elektrisk rensepude – FOREO LUNA play plus Petal Pink En lille rense-gadget, der med et to-zone børstedesign egner sig til alle hudtyper og kører på batterier. Den fjerner ifølge producenten 99,5% af alle urenheder og overskydende fedt samt makeuprester og døde hudceller. Resultatet er, at din hud efterlades glattere og mere jævn. Tørrer hurtigt og forhindrer derfor bakterier i at udvikle sig og vokse. 54 KON4MATION

Lemongrass fugtspray Med et pift af Lemongrass Love Hydration Spray fra Jane Iredale får du et opfriskende boost. Den fugtgivende spray plejer og beskytter alle hudtyper, alt i mens den mindsker synligheden af hudens porer og hjælper med at holde hudens talgproduktion i balance. Citrongræs giver energi og vitalitet til huden ved hvert eneste pift.

Profile for LILLY

KON4MATION 2019  

New