Page 32

LØVEN

23. juli-23. august Løvens motto: ”Jeg er dyrenes konge – det er mig, der bestemmer. Jeg leder og fordeler opgaver ...” Løven er den mest kræsne af de 12 stjernetegn, hvad angår tøjvalg. Hun bliver ofte tiltrukket af lyse, strålende og uhyrlige ting. Glamour er i højsædet, når hun vælger tøj. Hun kan lide fine blonder og ting, der glimter og lyser op. For det giver hende den opmærksomhed, hun gerne vil have. Farver: Bordeaux, royal lilla, indigoblå og varm gul-orange foretrækkes. Et godt råd: Giv plads til andre, men husk også at have dig selv med, når du skal vælge konfi-tøj.

JOMFRUEN

24. august-23. september Jomfruens motto: ”Der skal være styr på tingene – jeg er et ordensmenneske.” Jomfruen foretrækker fine mønstre, er sirlig og har altid pinlig orden i sine ting. Hun værdsætter geometriske mønstre og små fine prikker. Jomfruen er god til at spare op og ikke bruge for mange penge. Derfor behøver det ikke at være det dyreste tøj i butikken, hun køber. Farver: Gul er yndlingsfarven, men andre lyse og varme, solrige farver foretrækkes. Et godt råd kunne være: Flot dig og giv dig selv lov til at gå all-in på den store dag.

VÆGTEN

24. september-23. oktober Vægtens motto: ”Jeg ved, jeg har stil og god smag – det betyder meget for mig.” Vægten har bare god smag. Man kan ligefrem tale om en medfødt sans for flot tøj og påklædning. Hun foretrækker at kombinere de nyeste tendenser i komfort og frihed. Og derfor er det vigtigt for vægten at tage sig godt ud og altid være smart klædt. Men det kan være svært at vælge og tage den endelige beslutning om, hvilken kjole der sidder lige i skabet. Det gælder om at finde balancen. Farver: Indigoblå og hvide, lyse nuancer foretrækkes. Et godt råd: Vær åben over for alle muligheder. Men beslut dig og lad være med at prøve alle kjoler i butikken! Du er smart klædt og vil altid tage dig godt ud.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november Skorpionens motto: ”Jeg tænker og taler – måske lidt for meget af og til ...” Skorpionen tænker og taler meget. Til gengæld er hun helt sikker på sin gode og stilsikre smag. Skorpionen ved, hvad hun vil have, når det handler om tøj. Tingene er meget sort/hvide, og der er ingen plads til nuancer. Så skorpionen behøver ikke at prøve mange kjoler, før hun finder den helt rigtige. Det står lynhurtigt klart for hende, at det er kjolen! Til tider kan hun lide at være chokerende påklædt. Skorpionen tillader ikke sig selv at gå klædt som andre. Farver: Lyse og iøjnefaldende nuancer såsom karminrød foretrækkes. Et godt råd: Du behøver ikke skille dig ud hver dag, men naturligvis skal du stråle som en stjerne på selve den store dag.

32 KON4MATION

Profile for LILLY

KON4MATION 2019  

New