Page 99

Test dig selv

9.

Da du kommer hjem, er din forlovede meget stille, og du spørger, hvad der er galt. Hun svarer ”Ikke noget”. A: Det var heldigt, når hun siger, at der ikke er noget galt, så er der ikke noget galt. B: Der er noget galt, og hun ved godt, at jeg ved det, men jeg er ikke så god til de der quizzer. Det ved hun også godt. C: Du sætter dig over for hende og siger: Skat. Jeg kan godt se, når der er noget, der nager dig. Hvis der er noget, jeg kan gøre, så må du endelig sige til. Husk, jeg er der for dig!

10.

Gæsterne er taget hjem. A: Du foretrækker at rydde op, inden du går i seng, så I ikke vågner til et bombet hjem. B: Godnat, vi rydder op i morgen. C: Du tager opvasken og lader resten stå til i morgen.

11.

Du kommer ind på en bar kl. 19 og bestiller: A: En stor fadbamse. B: En Gin&Tonic C: Et glas vin.

13.

Din forlovede ønsker sig en Gucci-taske til kr. 25.000,-. A: Den må hun selv spare sammen til. Jeg mener, at vi kan bruge de penge meget bedre på noget andet. B: Hun må være rablende gal … Skal jeg virkelig giftes med hende? C: Der er så meget, mænd ikke forstår, så hvis hun ønsker sig den, så respekterer jeg det, og så må vi se, hvordan vi kan få det ønske til at gå i opfyldelse.

14.

Din forlovede vil gerne have lyserøde puder i sofaen. A: NEJ! B: Det er hende, der har forstand på boligindretning. C: Måske kan I finde en plaid eller en stol, der matcher til puderne?

15.

Svigermor skal til en konference tæt på jer i en hel uge. A: Klart, at hun skal bo hos jer. Hvor der er hjerterum, er der husrum. B: NEJ! C: Hun kan godt sove hos jer et par nætter, men en hel uge … Det er for lang tid!

12.

1-5 rigtige: Dét var en overraskelse! I skal måske overveje en værdidebat, så I er mere tydelige med, hvad I hver især værdsætter og prioriterer. Hvis du havde sat krydserne helt tilfældigt, burde hun statistisk set få fem rigtige. Antallet af rigtige fortæller ikke, hvor enige I er, men kun, hvor godt hun kender ham. 6-10 rigtige: Det er godt gået. Mange spørgsmål er gråzoner, hvor det ene svar er lige så godt som det andet. Du har dog flere rigtige, end hvis du bare gættede. 11-15 rigtige: Sådan! Der var ikke plads til mange overraskelser – du kender ham og du ved lige nøjagtig, hvem du har sagt ja til.

I er til fest hos en af naboerne. Du hygger dig og vil gerne blive. Din forlovede siger: ”Jeg er træt og går hjem”. A: I siger farvel og går sammen hjem. B: Du kysser din forlovede og siger: ”Sov godt, skat. Jeg bliver lidt endnu, men kommer snart hjem.” C: Du spørger, om I ikke kan blive lidt endnu, og giver derefter din forlovede mere opmærksomhed, så hun ikke keder sig.

BRYLLUP & FEST 99