Page 98

KENDER DU DIN KOMMENDE MAND? Test dig selv. Ved du, hvordan din kommende mand ville reagere i en given situation? Læs de forskellige udsagn og skriv de svar, du tror, han vil vælge på et stykke papir, uden at din partner ser dine svar. Din kommende mand skal også udfylde skemaet. Se, hvor mange rigtige du har. Af Rasmus Riskær-Smidt

1.

Du er på vej hjem en sen aften, og da du passerer et parcelhus, ser du, at der er ild i flere værelser inde i huset: A: Du løber straks hen og åbner døren/sparker døren ind for, at se om der er nogen, der skal reddes. B: Du ringer straks 1-1-2 og tilkalder brandvæsnet. C: Du begynder at råbe ”BRAND! BRAND!” for at få naboerne til at komme til undsætning.

2.

Du finder en pung med kørekort, sygesikring, Dankort og kr. 435,- i. A: Du smider den i en postkasse, så skal den nok komme frem til rette ejermand. B: Du googler personen og tager hen og afleverer pungen, da han alligevel kun bor fire km væk. C: Du finder frem til personen og ringer og siger, hvor han kan hente pungen.

3.

Det er snevejr, og du ser to drenge på ca. 13 år give en jævnaldrene dreng flere vaskere med sne. A: Du kaster dig ind i kampen med stor iver og deler vaskere ud. Nu er I to mod to: ”Viva sneboldskamp!” B: Du råber til de to drenge, at de lige skal styre sig. Det skal jo også være sjovt. C: Du tænker: Fedt, at de kan lege sammen i sneen.”

4.

Det er lørdag formiddag, og din forlovede vil i IKEA. A: Du udbryder ”Aldrig i livet, så hellere gå på brændende kul!”. B: Yes – det bliver tophyggeligt. C: Det er rigtigt, at I trænger til nogle nye ting, og ja, der er mange mennesker i IKEA lørdag formiddag, men vi har jo hinanden (og et kg kødboller siger jeg aldrig nej tak til).

98 BRYLLUP & FEST

5.

I skal på ferie, og i år er det din tur til at bestemme destinationen. A: Jeg kommer ikke til at bestemme, så det gælder om at finde ud af, hvad min forlovede gerne vil og så foreslå det – så bliver hun glad! B: Hvid sandstrand ved Middelhavet, så er jeg glad. C: Vandretur i alperne fra hytte til hytte – det bliver fantastisk!

6.

I anledning af jeres årsdag vil du invitere din forlovede på middag, og du bestiller bord. A: Du vælger en eksklusiv restaurant med mange retter og vinmenu. B: Du vælger en trendy restaurant med to til tre retter og en flaske vin. C: Jensens Bøfhus er et sikkert valg: Man ved, hvad man får, og det er altid hyggeligt.

7.

Solen skinner, og det er fredag, og du er på vej hjem til din forlovede. A: Du lægger vejen forbi supermarkedet og køber ind til weekenden, så er det ordnet, og I kan slappe af sammen. B: Du køber en buket blomster på vejen – hun elsker at få blomster, også når der ikke er en anledning. C: Du køber en god flaske kold hvidvin med hjem – det bliver en fantastisk weekend!

8.

Du får tilbudt et job, der betyder mindst 100 rejsedage om året. A: Det bliver ikke relevant. Jeg vil ikke være væk hjemmefra i så lang tid. B: Ja tak. Det bliver spændende at komme ud i verdenen. C: Det må min forlovede bestemme, om jeg kan tage.