Page 97

Opstod der nogle uforudsete problemer eller forhindringer? Vi stødte på et lille problem, da vi ankom til Santorini, da der var en kommunikationsfejl i vores papirer. En fejl mellem os og bryllupsplanlæggeren. De havde modtaget kopier med godkendt stempel og godkendt oversættelse på alle papirer, men de glemte at informere os om, at originalerne skulle med. Men de fik det ordnet, og vi sendte efterfølgende papirerne til Santorini efter hjemkomsten.

Hvad var den bedste oplevelse fra dagen?

Buffet eller menu?

”Det er svært, for det var en dag fyldt med helt fantastiske oplevelser. Men hvis vi skal nævne vores fælles bedste oplevelse, må det være lige efter vielsen. Vi tog os lige lidt tid, hvor vi stod og nød den skønne udsigt med de græske melodier, som spillemændene spillede i baggrunden. Der kom champagne ind, og vi fik skålet med vores gæster, hvorefter der var bryllupskage på ceremonipladsen,” fortæller Lisanette.

Vi fik en lækker traditionel græsk fireretters menu: • Sommersalat med variation af grønt, karamelliserede hasselnødder, gravieraost og trøffeldressing. • Risotto med græskar, fløde og parmesan. • Oksefilet med stjerneanis, appelsinsauce og kartoffel. • Banofee, som er en traditionel græsk dessert med banan, karamel og fløde.

Traditionel bryllupskage eller ej?

Har I været på bryllupsrejse?

På Santorini bød parret på en lille bryllupskage med fine blå blomster fra øen, som var gennemgående pynt på bilen, ved ceremonien samt i bryst- og brudebuketten.

”Vi har været på en romantisk bryllupsrejse i Dubai i nytåret. Den bestod af en masse skønne oplevelser som jeepsafari, et besøg i verdens højeste bygning Burh Kalifa, spadseretur i den gamle Suuk, og så var vi oppe og få en helt vidunderlig middag på verdens eneste syvstjernede hotel. Vi sluttede ferien af med et brag af en nytårsaften med rooftopparty med barbecue, dj og det vildeste fyrværkeri ud over byen,” fortæller Lisanette.

Fotograf eller ej? ”Både fotograf og videograf var inkluderet i den bryllupspakke, vi købte igennem de lokale bryllupsplanlæggere. Vi er glade og tilfredse, da vi har begge dele til at mindes vores dag,” siger Lisanette.

BRYLLUP & FEST 97