Page 96

Lisanette & Ronni

UNIKT BRYLLUP PÅ SANTORINI

Lisanette Viberg Bunk og Ronni Viberg Bunk Dato for vielse: 10. september 2017 Borgerlig vielse på Santorini i Grækenland med tilhørende religiøs ceremoni. Antal gæster: 8. Budget: 100.000 kr. Af Rie Nissen Foto: Dimitris Paradis

Hvordan mødte I hinanden? Lisanette kommer fra Randers og har boet der det meste af sit liv. Ronni flyttede til Randers for at studere i et par år. ”Vi arbejdede på forskellige diskoteker. Vi mødte hinanden en aften, hvor Ronni stod i baren. Vi faldt i snak, og derefter gik der flere uger, før vi mødtes igen. De næste par måneder udviklede forholdet sig stille og roligt, og et par måneder senere blev vi kærester,” siger Lisanette.

Hvordan foregik frieriet? Lisanette og Ronni har altid rejst meget sammen. Så det lå næsten i kortene, at frieriet skulle foregå i udlandet. ”I 2016 rejste vi rundt i Argentina og Brasilien og endte i Rio de Janeiro. En smuk aften på stranden Ipanema nød vi hinandens selskab med en flaske rødvin og udsigt over Rio og en smuk solnedgang, og så faldt Ronni på knæ og friede,” fortæller Lisanette.

vi endte med at finde et sæt i en Ted Baker butik i Hong Kong, hvor det endte med en hvid skjorte med blå vest uden jakke,” siger Lisanette.

Var det svært at blive enige om ringe? ”Nej, vi blev hurtigt enige om, at det skulle være rødguldsringe med en ru overflade,” fortæller Lisanette.

Hvilken type fest holdt I?

Planlægningen startede, så snart de var tilbage i Danmark, et år inden brylluppet skulle stå. Da Santorini er et populært sted at blive gift, skal bryllupslokation og bryllupsplanlægger bookes i god tid. Da Lisanette og Ronni skulle vies i udlandet, valgte de at holde en før-bryllupsfest for 50 mennesker i Danmark inden selve brylluppet på Santorini.

Ronni ville giftes i udlandet, og Lisanette havde drømt om et hyggeligt bryllup med familie og venner herhjemme. Derfor blesluttede de sig for at gøre lidt af begge dele. Først forbryllupsfest i Danmark og derefter bryllup og vielse på Santorini i Grækenland med de otte nærmeste som gæster. ”Vi havde booket et lækkert spahotel med all-inclusive i rolige omgivelser med en spabehandling inkluderet til alle gæsterne hver dag i opholdet. Dagen efter ankomst blev vi viet på Santorini Princess Hotel http://www.santoriniprincess.com/ med udsigt udover havet og calderaen. Efter vielsen havde vi restauranten for os selv og fik her en storslået fireretters menu med græske specialiteter. Alt blev arrangeret af vores weddingplanner, lige fra bestilling af lokale musikere og blomster til makeup og hår. Weddingplanneren hjalp også med papirarbejdet, da det kan være lidt svært at klare det hele hjemmefra,” fortæller Lisanette.

Var det svært at finde drømmekjolen?

Hvordan kom vi fra kirken til festen?

Brudekjolen fandt Lisanette hurtigt i LILLY. ”Jeg prøvede tre modeller, men endte med at vælge den første kjole, jeg prøvede”. Allerede en måned efter frieriet var kjolen købt. Lisanette vidste fra starten, at kjolerne fra LILLY var i den stil, hun kiggede efter og godt kunne lide.

Lisanette ankom til ceremonien i en Mercedes sammen med sin svigermor og svigerinde efter en hel dag på hotelværelset, hvor hun fik ordnet hår, makeup og negle. Ronni ventede ved et åbent alter med præsten og resten af gæsterne. Parret havde en videograf, som filmede hele ceremonien.

I hvor god tid startede I med at planlægge?

Hvad med gommens tøj – var det et svært valg? Ronnis tøj var sværere at finde. Et bryllup i 30 graders varme på Santorini fik Lisanette og Ronni til at overveje, om et jakkesæt ville blive for varmt. ”Farven skulle være blå, da det skulle tilpasses farverne i Grækenland. Et flot blåt jakkesæt var svært at finde i danske butikker, så 96 BRYLLUP & FEST

Var det svært at finde ud af, hvor mange der skulle med? ”Nej, det var ikke svært.” Parret var enige om, at de ønskede et personligt og intimt bryllup med kun de nærmeste. Den store fest blev afholdt i Danmark, hvor venner og familie var med.