Page 83

København Lejre

30 m

in.

BRYLLUP I SKOVEN ?

RESTAURANTEN/ ONCEPT/

Herthadalen er en del af Ledreborg Slot som ligger midt i Sjællands Nationalpark kun 30 min. fra København.

Vi har specialiseret os i at afholde selskaber og derfor er I med hele vejen fra vi mødes til en fremvisning, menu&vin og tidsplanlægning til oppyntning m.m. Vi har specialiseret os i at afholde selskaber hele året,

Vi ønsker at benytte princippet nærhed. Derfor får vi en del råvarer fra nærområdet, ligesom vi dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven.

men vi har også åbent på udvalgte dage i vores restaurant. Prisen for velkomstdrink/snacks, menu & vinmenu, Menuen og udskæringen bestemmes af, hvilkeer dyr vider mulighed for at besøge vores restaurant og Så nu kaffe/the, blomster, bar m/ drinks og natmad kr. 1350,har, samt hvilke urter og grøntsager der er sæson for. få en uformel snak om jeres næste arrangement Vi leverer derfor et bæredygtigt samtidig produkt med forståelse for økologi og dyrenes velfærd forEller en fredag aften eller i perioden 1/10 – 1/4 kr. 1150,– Glade dyr smager bare bedre!i Herthadalen… Et andet princip er, at vi ønsker at bruge hele dyr – fra snude til hale - så man undgår unødvendigt madspild.

Bestil evt. vores via ivores hjemmeside ”Vi glæder os til at sebrochure jer herude skoven” eller via telefon.

Med venlig hilsen

Alle os fra Herthadalen

Herthadalen.dk / 46 48 01 57 / info@herthadalen.dk / Slangealléen 1, 4320 Lejre