Page 68

Skønhed

1. Et yderst effektivt C-vitaminserum, der lysner, opstrammer og giver en mere strålende hud. Avanceret teknologi sikrer et ultrastabilt C-vitamin og Palmitoyl Tripeptide-5, som bidrager til at forebygge og reducere fine linjer og rynker. Den overlegne formel gør det muligt at øge indtrængen af mere C-vitamin i huden og overgår andre C-vitaminprodukter. Andre vigtige ingredienser omfatter mælkesyre, der accelererer cellefornyelsen, pagodetræ-ekstrakt, som hjælper med at berolige huden, og Chiafrøolie, der fugter og bekæmper frie radikaler. Biolumin-C-serum, Dermalogica indeholder 30 ml. og koster kr. 745,-.    2. En medium-let creme med lindrende planteekstrakter og antioxidante vitaminer, som vedligeholder hudens fugtbalance og forbedrer hudens struktur. Hjælper huden med at genvinde sin smidighed og fasthed. Kan også bruges som natcreme. Skin smoothing cream indeholder 50 ml., Dermalogica, og koster kr. 360,-. 

3 1

4

4. PureGloss™ er den ultimative lipgloss – blank, lindrende, beskyttende og naturligvis sexet. Den luksuriøse PureGloss™ er forførende cremet for læberne og giver en meget glossy finish, uden at den føles klæbrig og uden brug af petroleumsbaserede ingredienser. Den lindrende og fugtende formel har en base af økologiske olier fra behennød, lotusblomstervoks og appelsinskalvoks. Citrus- og granatæbleekstrakt giver en behagelig smag og beskytter læberne med antioxidanterne C- og E-vitamin. Lipglossen er fra Jane Iredale koster kr. 195,-.

6 5

7

LILLE SPEJL PÅ VÆGGEN DER – HVEM ER SMUKKEST I VERDEN HER?

Det gælder om at finde det helt rigtige look til brylluppet, så hår, makeup, kjole, brudebuket og sko ”sidder lige i skabet”. Det er en fordel at være i god tid. Du skal både tage stilling til, hvordan dit hår skal sættes, hvilke kosmetikmærker du vil bruge, og hvordan kjole og makeup kan matche brudebuketten. Når du har fundet kjole og sko, er det en god idé at prøve sig frem, hvad angår frisurer og makeup. Du skal i god tid, ca. et år før brylluppet, bestille tid hos en frisør til styling af hår og evt. makeup. Men alt skal gerne være helt efter bogen, når du går op ad kirkegulvet, når I som brudepar bliver fotograferet, og når I afslutter den hyggelige middag med den længe ventede brudevals. Bryllup&Fest giver dig gode råd til, hvilke produkter du kan vælge. Af Katrine Dael 68 BRYLLUP & FEST

3. Lip Drink™ SPF15 er en læbebalsam. ”Flirt” er en læbebalsam i en ren og let pink nuance, der er en sand drink for dine læber. Macadamianøddeolie blødgør og plejer læberne, mens spiseligt zinkoxid giver en bredspektret solbeskyttelse SPF15. Dine læber efterlades mere fugtede end ved brug af en traditionel læbepomade og med en skøn smag af citrus. Lip Drink SPF15 fra Jane Iredale koster kr. 125,-.

5. Dine øjenvipper har en relativt kort vækstcyklus, der varer i cirka 30 til 45 dage. Hormonelle forandringer i kroppen, f.eks. stress, graviditet, eksem eller makeup kan bidrage til, at denne vækstcyklus reduceres, og at øjenvipperne knækker eller falder af før tid. Som udgangspunkt er vippernes længde og volumen forudbestemt af genetik, men næringsstoffer som biotin (vitamin B7), hyaluronsyre, biotinoyl tripeptid-1, panthenol og zink PCA, som er de vigtigste ingredienser i dette øjenvippeserum, har vist gode resultater for både stimulering af ny hårvækst og forlængelse af øjenvippernes normale vækstcyklus. HairLust Eyelash Enhancing Serum indeholder ikke parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser. Eyelash Serum, 8 ml. koster kr. 449,-. 6. Skagen Seasides Bodylotion med baobab og havtornolie er rig på omega 3, 6, 7 og 9 og tilfører derfor huden masser af fugt og holder dermed huden blød og smidig. Indeholder vitamin A, C, D og E, som hjælper med at give smuk og fugtmættet hud. Skagen Seaside Bodylotion er særlig god til strækmærker og ar. 200 ml koster kr. 375,-. 7. PureLash™ Lengthening Mascara har en mild og plejende formel uden lak, shellak eller petroleumsbaserede ingredienser og kan derfor også bruges af dig, der ikke tidligere har brugt mascara på grund af overfølsomhed. Mascaraen er tilsat hvedeprotein, der plejer dine vipper, mens naturlige cellulosefibre giver dine vipper ekstra længde og volumen. Mascaraen er fra Jane Iredale og koster kr. 180,-.

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded