Page 57

Tips & Triks En af de meget populære drinks er gin & tonic. Hvis I Bliver det for hårdt for fødderne at danse brudevals? Hvis I får brug for nogle mere casual sko senere på aftenen, så kan I vælge at få lavet nogle specialdesignede Converse som alternative sko. I vælger selv farver og tekst, der kan dog højst skrives seks tegn på hver sko.

ikke ligefrem skal have en bartender, og der ikke skal være kø ved bland-selv-baren, så kan I med fordel blande gin og tonic på forhånd i en vanddispenser: 1 del gin til 3 dele tonic evt. tilsat lidt økologisk citron eller lime. I kan helt sikkert få venner til at prøvesmage, så I finder den helt rigtige blanding. Stil glas og en spand isterninger ved siden af dispenseren. I skal lige sikre, at dispenseren kan have kulsyre, ellers bliver det en doven GT, og så er det bedre med en traditionel gør-det-selv bar.

Gæstebog set på arnoldbusck.dk

Det kan være en god idé med en gæstebog, hvor venner og familie kan komme med gode og mindre gode råd til jer. I kan supplere gæstebogen ved at lægge ark ved siden af, hvor I beder om præcise råd eller gæt. Det kan være: Hvad skal vores første barn hedde? Hvilken fødselsdato får vores første barn (opfordre gæsterne til at skrive deres navn ved siden af gættet), kærlighed behøver aldrig at …, skal vi have husdyr – hvilket dyr vil I foreslå? Hvad er dit bedste råd til os? Kun kreativiteten er begrænsningen, og så skal der måske ikke være alt for mange sedler.

Hvis I holder brylluppet ude, hvor toiletterne er opdelt i herre- og dametoiletter, så kan det være meget sjovt at hænge et barndomsbillede op af gommen på herretoiletdøren og et af bruden på dametoiletdøren.

Hvis I vælger at holde bryllupsfest, hvor der er børn med, så er det naivt at tro, at børnene bare sidder stille og artigt og holder bordskik under hele middagen. I kan derfor med fordel dække børnebordet op, så der er mulighed for, at de kan lege selv eller med hinanden ved bordet. Eksempelvis ved at lægge farvet papir under deres tallerkener sammen med et bundt farvetuscher eller lign. Så er der mulighed for at sidde og tegne, når man ikke lige spiser, også når der bliver holdt tale. Må kan evt. supplere med lidt bestikkelse i form af en blandet slikpose, evt. i tyl.

Hvad med at leje en photobooth. Den kan lejes hos myselfie.dk, hvor I efter bestillingen vil modtage en masse rekvisitter til at gøre billederne endnu sjovere. Billederne bliver garanteret sjovere, jo senere de bliver taget! Billederne kan hentes samme aften via wi-fi og f.eks. vises som diasshow på en storskærm. Måske er det plat, men billeder taget med en selfiestick er og bliver uforglemmelige, så køb et par selfiesticks og læg dem frem, så gæsterne selv kan gå i gang.

Hvis I har hund, og den skal til fest, så giv den en butterfly på, så den også er stadset ud som de andre gæster. Hvis I selv er kommet på nogle gode ideer, I vil dele med andre, så skriv dem på vores Facebook.com/bryllupogfest.

BRYLLUP & FEST 57

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded