Page 149

Jeanet & Martin

Hvad var den bedste oplevelse fra dagen? ”Der var mange,” siger Jeanet. Brudens indslag var dog et mere sjældent syn, da hun havde bestilt en drag queen til at synge for sin mand. Parret havde oplevet den drag queen på en ferie, og Jeanet havde i spøg sagt, at det show ville hun hyre til Martin til deres bryllup. Det var en fantastisk oplevelse, hvor alle gæster, og især brudgommen, blev meget overraskede.

Traditionel bryllupskage eller ej? Parret havde ønsket sig en bryllupskage, lavet af en cheesecake. De besluttede at bestille den af en privat leverandør, hvor de sammen aftalte, hvordan den skulle se ud. Det blev til en overdådig og lækker bryllupscheesecake med oreobund og jordbær, smurt op med cheesecreme. Præcis, som de havde ønsket sig. Leverandøren havde modelleret et brudepar med en brud, som lå henslængt henover kagen, mens gommen stod med en champagneflaske.

Opstod der nogle uforudsete ”problemer” eller forhindringer i forbindelse med planlægningen eller under selve festen? Man er som bekendt ikke herre over vejret. Da det nygifte par skulle afholde reception udenfor, styrtede regnen ned. Derfor blev pavilloner og tilbehør hurtigt flyttet ind på dansegulvet, og ingen gæster tænkte videre over det.

Buffet eller menu? Hvad fik I at spise? ”Vi fik en lækker fireretters menu. Til forret var der laks med fennikel, derefter fik vi perlehøne med græskar. Til hovedret var der oksemørbrad med smørstegte kartofler, og til dessert blev der serveret blåbærsorbet og panna cotta. Til natmad fik vi pølser med brød,” fortæller Jeanet og Martin.

Har I været på bryllupsrejse? ”Vi ønskede os tilskud til en bryllupsrejse, og da vi er i gang med at renovere vores hus, har vi stadig rejsen til gode, og vi glæder os meget.”

Fotograf eller ej?

Hvad er jeres bedste råd til kommende brudepar?

Jeanets bror er dygtig til at tage billeder og havde æren af at tage billeder, både i kirken, til festen og selve bryllupsbillederne af parret.

”Det er sikkert det samme, som alle siger, men det er rigtig vigtigt, at I nyder dagen, for den går alt for hurtigt,” er de begge enige om. BRYLLUP & FEST 149

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded