Page 129

Stine & Jørgen

Traditionel bryllupskage eller ej?

”Vores bryllupskage bestod af lyse bunde med hakkede mandler, mousse af hvid chokolade, passionsfrugt og karamel, smurt op med smørcreme og overhældt med flydende saltkaramel, som smagte helt fantastisk,” siger Stine.

Fotograf eller ej? Parret havde fået Jørgens ekskæreste til at komme og tage billeder både i kirken, gruppebillede og brudebilleder inden receptionen. Efterfølgende blev alle opfordret til at benytte Myselfie og tage billeder med deres telefoner – ”Jeres billeder, vores minder” var Stine og Jørgens budskab til alle deres gæster.

Var det svært at blive enige om ringe? Jørgen har valgt parrets ringe. Initiativet var allerede taget inden forlovelsen, da forlovelsesringen skulle bestilles. ”Vores ringe er lavet af guld og sten fra bl.a. smykker, Jørgen havde med hjem til mig fra Afghanistan, og en ring, jeg har arvet fra min farmor,” siger Stine. Jørgen fik hjælp fra smykkekunstneren Sabine Majus Hansen. Stine har derfor tre ringe: en forlovelsesring, en vielsesring og ringen, hun fik i morgengave. Tilsammen udgør de én ring med rigtig meget historie. Samtidig fik Jørgen lavet matchende ørestikker til Stine og deres døtre samt en halskæde til Stines veninde, der var brudepige.

Hvilken type fest holdt I? ”Vores fest!” Parret vidste, at de ikke ønskede sig en traditionel ”suppe, steg og is”-fest. Jørgen og Stine ønskede sig en uformel og festelig stemning fra start til slut. ”Der var derfor ingen bordplan, men til gengæld lidt for mange stole og højborde rundt omkring til at ”hænge ud” ved,” fortæller Stine.

Hvordan kom I fra kirken til festen? ”Vi gik. Der er ca. 50 meter fra kirken til forsamlingshuset, og vejret var skønt,” siger Stine.

Var det svært at finde ud af, hvem og hvor mange der skulle med? ”Nej, vi var helt enige om, hvem vi gerne ville dele dagen med,” siger Stine.

Hvad var den bedste oplevelse fra dagen? ”Det er svært at fremhæve noget uden at negligere noget andet,” siger Stine. Jørgen fik om morgenen på bryllupsdagen et survival kit af Stine, til at klare resten af dagen. Et helt specielt minde. Stine mindes Jørgens tale. Derudover var dagen fyldt med musik, som var helt fantastisk, både i kirken, under maden og på dansegulvet.

Opstod der nogle uforudsete ”problemer” eller forhindringer i forbindelse med planlægningen eller under selve festen? Nej, alt kørte, som det skulle, især efter bruden sænkede skuldrene og overlod styringen til personalet i køkkenet, toastmasteren og barnepigen,” fortæller parret med et grin.

Buffet eller menu? Menuen bestod af en lækker buffet bestående af brudeparrets livretter: Et koldt fiskebord, danske tapas aka minismørrebrød og bryllupskage. Til natmad blev der serveret hotdogs med Cocio. Parret afholdt en kort reception efter vielsen, hvor der blev serveret hjemmelavede saltmandler, marinerede oliven, djupur (islandske chokolader), og som en overraskelse havde Jørgen arrangeret en nordfransk honningkage med foie gras og rødløgskompot, som også er en af parrets livretter.

Har I været på bryllupsrejse? I uge 42 købte vi en afbudsrejse og nød tosomheden til at fordøje de mange gode indtryk.

Hvad er jeres bedste råd til kommende brudepar? ”The sky is the limit, og det behøver ikke at koste en formue at holde et fantastisk bryllup … Og så selvfølgelig: Nyd det – det er en fantastisk dag!” svarer de begge i kor.

BRYLLUP & FEST 129

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded