Page 128

Hvordan mødte I hinanden? ”Vi mødte hinanden på Tinder. Det var kærlighed ved første blik. Alt gik vildt stærkt, og Jørgen stod for at skulle tilbage til Afghanistan, som blev tre lange måneder. Men de tre måneder gav os tid til at lære hinanden at kende og forventningsafstemme vores forhold,” siger Stine.

Hvordan foregik frieriet?

THE SKY IS THE LIMIT – SÅDAN LYDER DEVISEN FRA DE NYGIFTE

Stine Rosholm & Jørgen Thorsted Blach. Parret beholder deres egne navne af hensyn til deres børn fra tidligere forhold. Dato for vielse: 1. september 2018 Kirke eller rådhus: Vielse i Herrested Kirke af den præst, som Jørgen har været udsendt til Afghanistan med, hvilket gjorde det meget romantisk og særdeles personligt. Antal gæster: 65. Budget: ca. 60.000 kr. Af Rie Nissen Foto: Privat

128 BRYLLUP & FEST

Jørgen inviterede Stine på date i Nyborg, hvor de mødtes første gang. Jørgen havde sørget for at spørge Stines far om lov til at fri på forhånd. Parret havde talt om at blive gift, men Stine blev meget overrasket over frieriet. Jørgens plan var oprindeligt at falde på knæ samme sted, som han havde udbedt sig det første kys. Dengang gik Stine dog sin vej, fordi hun ikke følte sig klar. ”Heldigvis gik det bedre for Jørgen denne gang,” fortæller Stine med et stort smil.

I hvor god tid startede I med at planlægge? ”Vi fastsatte datoen halvandet år før brylluppet,” siger Stine. På grund af Jørgens arbejde, samvær med børnene, Stines far, der er landmand, og Stine selv, der ønskede sig et sommerbryllup, blev datoen fastsat.

Var det svært at finde drømmekjolen? ”Ja!” Stine fortæller, at hun tidligere har været gift i en alt for dyr kjole, der nu bare hænger på en bøjle. Så det ville hun ikke gøre igen. ”Da jeg fandt kjolen, blev jeg rigtig meget i tvivl om, hvorvidt det var den rigtige, men det var det,” siger Stine. Hun har kun frekventeret LILLY i jagten på den perfekte brudekjole, først i København, siden i Odense og Aabenraa. ”I Odense havde jeg arrangeret prøvningen en fredag eftermiddag og inviteret min mor, søster, svigerinde, veninde og vores to døtre med. Vi afsluttede dagen med at tage ud og spise”, fortæller Stine.

Hvad med gommens tøj – var det et svært valg? ”Nej, ikke rigtig,” svarer parret. ”Vi havde begge en forventning om, at Jørgen skulle være i uniform. Og hvor så han bare godt ud i den uniform … Den skal helt sikkert på igen, når der byder sig en ny lejlighed, enten i arbejdsregi eller til større fester,” griner Stine.

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Bryllup & Fest 2019  

Få masser af inspiration til dit bryllup og se alle de nye kjoler fra LILLY.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded