Page 115

Test dig selv

KENDER DU DIN KOMMENDE BRUD? Til ham: Læs alle spørgsmålene igennem og skriv

svarene ned på et stykke papir, uden at din partner ser dine svar. Lad derefter din forlovede krydse sine svar af. Tjek derefter, hvor godt du kender din kommende brud. Af Rasmus Riskær-Smidt

1. Da du kommer ind af døren, kan du dufte maden fra køkkenet. Han har lavet mad og gjort sig umage, men der er ikke noget salat som tilbehør. A: Du nyder maden. Salat kan man jo altid få. B: Du siger ”Dejligt, skat, at du har lavet mad. Jeg laver lige en hurtig salat som tilbehør.” C: Du roser den lækre mad og nævner, at den ville få den tredje Michelin-stjerne, hvis der var mere grønt.

2. Det er lørdag, og du kommer hjem og glæder dig til et glas vin og lidt nærvær med din forlovede på sofaen … Hvad kan det ikke ende med? Men han har inviteret tre venner på besøg. De drikker øl, spiser pizza og skal spille Playstation senere. Og du er selvfølgelig velkommen til at deltage. A: Fedt! Man skal aldrig sige nej til søde venner og et par kolde øl. B: Han er bare for tarvelig. Han kunne da i det mindste spørge inden. Du går i seng og kigger på SoMe. C: Du laver en scene og smider vennerne ud. De er velkomne en anden dag, men det var faktisk meningen, at I skulle hygge alene! Da de er gået, er du skuffet og går i seng.

3. Det er fantastisk: I har fået tilbudt en lejlighed i en boligforening, og I kan selv vælge mellem en lejlighed på 3. sal med en stor dejlig stue, men et meget lille køkken, eller en lejlighed på 1. sal med et helt fantastisk køkken, men en ret lille stue. A: Du vil kæmpe hårdt for, at I vælger lejligheden med den dejlige stue – det er jo lejlighedens samlingspunkt. B: Du vil kæmpe hårdt for, at I vælger lejligheden med det fantastiske køkken – det skal være sjovt at lave mad, og det kræver gode rammer. C: Du er glad for, at I har fået tilbudt en lejlighed, og du lader din forlovede bestemme.

4. Du kommer hjem fra købmanden og opdager, at du har fået en femhundredekroneseddel i stedet for en halvtredskroneseddel. A: Du jubler over dit held, selv om du godt ved, at det er lidt forkert. B: Du går tilbage til købmanden og fortæller om fejlen. C: Bare ærgerligt for købmanden, så må han lære at ansætte folk, der kan tælle. BRYLLUP & FEST 115