Page 147

Joan & Johan

Hvordan mødte I hinanden? Vi mødte hinanden på medicinsk afdeling på Glostrup Hospital M11, hvor Joan arbejdede som sygeplejerske og Johan som læge. Vi flirtede i ni måneder, men eftersom vi var kolleger, skete der først noget, da Johan skiftede afdeling. Joan husker, hvordan hun ringede og inviterede Johan ud. Først svarede han nej, men siden hen kom han heldigvis på andre og bedre tanker.

Hvordan foregik frieriet? Vi skulle på kirkegården og lægge blomster. Vi havde de små i bilen, mens den store var hjemme. Begge de små hylede, og regnen silede ned. Joan besluttede sig for at gå alene ind med blomsterne. Men Johan insisterede på at gå ud af bilen for at åbne bagagerummet og tage blomsterne ud, hvilket Joan syntes var temmelig tåbeligt og unødvendigt. Men hun svarede selvfølgelig ja, da han faldt på knæ, uden en ring, i silende regn og med hylende børn.

I hvor god tid startede I med at planlægge? Johan friede den 7. december 2014. Vores mellemste barn har været igennem lang tids sygdom, så bryllupsplanerne blev lagt på hylden. Den 20. september 2016, på Joans fødselsdag, tog Johan hende med ind i Hertz, hvor de bestilte den fineste ring. Fra da af var planlægningen i gang.

SÅDAN MØDTE JOAN OG JOHAN HINANDEN – FRA KOLLEGER TIL ÆGTEFOLK

Navne: (før og nu): Joan Kristine Vestergaard Herskind Rohde født: Joan Kristine Vestergaard Herskind og Johan Rohde Dato for vielse: 10. december 2016 Kirke eller rådhus: Glostrup gamle Kirke Antal gæster: 35 Budget: 80.000 kr. Af Rie Nissen - foto: privat

Var det svært at finde drømmekjolen? Ja, det var svært. Joan tog sin bedste veninde med. Joans mor sagde mange gange, at hun skulle gå i LILLY, men hun tænkte ikke over, at det var en mulighed. Til sidst endte vi alligevel i LILLY, hvor Joan fandt sin kjole. Det var det sted, hvor de var mest afdæmpede og på ingen måde overgearede. Joan sagde fra starten, at hun havde det anstrengt over at skulle vælge brudekjole, og det forstod de. Det var en virkelig god oplevelse. BRYLLUP & FEST 147

bf2018_2.indd 147

17/11/2017 13.47

Bryllup & Fest 2018  
New