__MAIN_TEXT__

Page 145

hvid skjorte og bordeauxrødt slips.

stemme, hvem der skulle inviteres.

Var det svært at blive enige om ringe?

Hvad var den bedste oplevelse fra dagen?

Har I været på bryllupsrejse?

Nej, egentlig ikke. Vi har selv designet vores ringe. Vi fandt vores guldsmed på en bryllupsmesse og var slet ikke i tvivl om, at det var ham, der skulle lave vores ringe. Vi valgte Guldsmeden Anders Mørch /v. Ole Mørch. Vi var enige om, at sådanne vigtige ringe skulle laves af ham. Vi har selv designet dem, og været inde og prøve dem. Vi har følt os trygge og i gode hænder hele vejen igennem.

Anders og Marlene er enige om, at ceremonien i kirken, var den bedste oplevelse på dagen, da de her sagde ja til hinanden og med deres egne ord blev ét med hinanden. Hele dagen var ubeskrivelig fantastisk. Det var helt unikt, da vores søn spillede klaver i kirken, eller da vores andre børn lavede indslag og taler.

Ja, vi er lige kommet hjem. Vi var ni dage i Cancún i Mexico på et luksushotel. Derefter fløj vi til Miami. Den oprindelige plan var, at vi skulle have været på tre dages krydstogt til Bahamas og tre dage i Miami. Men Moder Natur ville noget andet: Pga. orkanen Irma blev vores krydstogt aflyst, og vi måtte leje en bil og køre væk fra Miami for at komme i sikkerhed for orkanen. Vi endte med at køre til New Orleans, en rigtig smuk og hyggelig by. Da vi skulle hjem, valgte vi at køre til Washington i stedet for Miami, for at være sikre på at komme hjem til tiden. Vi var af sted i 16 dage, kun os, uden børn. Det var fantastisk.

Hvilken type fest holdt I? Marlene har altid drømt om et rigtigt prinsessebryllup. Vi ville også gerne holde et bryllup, hvor det var let at komme til rent transportmæssigt. Riddersalen i Hestetorvets selskabslokaler i Roskilde var et oplagt valg. Vi havde selv valgt al pynten, som personalet satte op. For at give vores gæster et personligt minde om dagen var der en lille pakke ved hver kuvert, som indeholdt et lille spejl med vores navne, to Panodiler til dagen derpå, nogle chokolader med billede fra vores forlovelsesdag og mentos med tryk. Alt sammen noget, som gæsterne kunne bruge eller tage med hjem. Vi havde booket et liveband, og det var en rigtig god oplevelse, da de sørgede for god underholdning hele aftenen. Efter festen var der en del gæster, der overnattede på Scandic Hotel i Roskilde. Næste morgen spiste vi morgenmad og pakkede gaver op med vores gæster.

Hvordan kom I fra kirken til festen? Vi blev hentet i en Tesla efter ceremonien i kirken og kørt ud til Greve Gods, hvor vi fik taget billeder. Derefter blev vi kørt ud til Riddersalen, hvor festen og receptionen skulle være.

Var det svært at finde ud af, hvem og hvor mange der skulle med? Ja, det var. I starten var vi ikke helt enige om, hvem der skulle med. Men efter vi havde talt mere om det, blev vi hurtigt enige om, at det var vores bryllup, og derfor os, der skulle be-

Traditionel bryllupskage eller ej? Bryllupskagen var en traditionel bryllupskage i seks lag. Den smagte helt fantastisk. Lagene var med blåbær og jordbær og overtrukket med marcipan, lavet af en konditor, der var tilknyttet festlokalet.

Fotograf eller ej? Vi havde fotograf på fra kirken og til brudevalsen. Det var så fantastisk. Det ville vi ikke være foruden. Vores fotograf er en, vi kender rigtig godt.

Opstod der nogle uforudsete ”problemer” eller forhindringer i forbindelse med planlægningen eller under selve festen?

Hvad er jeres bedste råd til kommende brudepar? Sæt ekstra tid af til forberedelser. Tiden går hurtigere, end man regner med. Vi er begge meget strukturerede og havde lavet tidsplaner, men trods dette skred tidsplanen, og vi kom i tidsnød. Nyd det, slip kontrollen og hold fast i de traditioner, som giver mening for jer. Vær tro mod jer selv – forstået på den måde, at I ikke skal tage hensyn til alle andre. Lav et bryllup, som er i jeres ånd. Men vigtigst af alt: Giv jer selv det bryllup, I altid har drømt om.

Ja, der kom en ny ejer af festlokalet. Det gav en del utryghed i starten, men den nye ejer overbeviste os om, at han havde helt styr på det, og at det vigtigste for ham var, at vi skulle nyde vores bryllup.

Buffet eller menu? Vi fik en fireretters menu. Vi fik tunmousse på grillet asparges og sprød panko til forret. Så fik vi Champagne Granitè med rød skovsyre til mellemret. Derefter langtidsstegt oksefilet på smør, sauteret sommergrønt, hertil pommes Anna og glace tilsmagt med mørk Valrhonachokolade til hovedret. Så fik vi jordbærdrøm til dessert, og til natmad fik vi frisksmurte sandwich med roastbeef, laks eller kylling og bacon. BRYLLUP & FEST 145

bf2018_2.indd 145

17/11/2017 13.47

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2018  

180 Sider fyldt med bryllups inspiration og alle de nye brudekjole kollektioner fra LILLY, pigekjoler og et smugkik på de nye festkjole tren...

Bryllup & Fest 2018  

180 Sider fyldt med bryllups inspiration og alle de nye brudekjole kollektioner fra LILLY, pigekjoler og et smugkik på de nye festkjole tren...