__MAIN_TEXT__

Page 14

15 Marry&Me 12255

Kort fortalt

MÆRK GAVERNE

Det er vigtigt at have både en forlover og en toastmaster til brylluppet. Hvis I åbner gaver på bryllupsdagen, er det også en rigtig god idé at have en gavekoordinator. Gavekoordinatorens opgave er at holde styr på, hvem der giver hvilke gaver. Når I sender takkekort til jeres gæster, så duer det bare ikke, at man som afsender ikke ved, hvad man takker for. Et godt råd er at købe nogle stickers med tal eller bogstaver på, gerne tre sæt, så man kan sætte en sticker med tal eller bogstaver på gaven og en på kortet, der fulgte med gaven og sidst, men ikke mindst, på blokken, hvor gavekoordinatoren skriver gaverne op. Så har I et godt overblik over, hvem der har givet hvilke gaver.

VIDSTE DU, AT … VEJRET TO DAGE FØR brylluppet afslører gommens sind? VEJRET DAGEN FØR brylluppet afslører brudens sind? VEJRET PÅ BRYLLUPSDAGEN viser, hvordan ægteskabet bliver? NEDBØR på bryllupsdagen betyder rigdom i ægteskabet? SOLSKIN på bryllupsdagen betyder et langt og lykkeligt ægteskab? STORM på bryllupsdagen betyder et stormfuldt ægteskab?

Foto: Mette - Amager am see

KÆRLIGHED ER EN HÆNGELÅS Med bryggebroen har København og Amager fået sin egen lille kærlighedsbro, hvor elskende kan vise deres kærlighed ved at hænge en hængelås på broen. København er ikke den eneste by; du kan finde kærlighedshængelåse i mindst 24 byer i hele verden. Måske skal en del af morgengaven være jeres helt personlige hængelås? Sæt en dag af i romantikkens tegn: Start dagen med at sætte hængelåsen fast og smide nøglen i vandet og fortsæt med en romantisk brunch eller picnic i det fri.

14 BRYLLUP & FEST

bf2018_2.indd 14

17/11/2017 13.42

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2018  

180 Sider fyldt med bryllups inspiration og alle de nye brudekjole kollektioner fra LILLY, pigekjoler og et smugkik på de nye festkjole tren...

Bryllup & Fest 2018  

180 Sider fyldt med bryllups inspiration og alle de nye brudekjole kollektioner fra LILLY, pigekjoler og et smugkik på de nye festkjole tren...