__MAIN_TEXT__

Page 130

131 Bryllup med lillykjole - Mai og Jacob

Maj & Jacob

JORDEN RUNDT FOR AT BLIVE VIET I MIDDELFART – SÅDAN FIK MAJ SIN JACOB

Navne Før: Maj Nissen og Jacob Boldt Pedersen. Nu: Maj og Jacob Nissen Boldt. Dato for vielse: 3. september 2016. Af Rie Nissen – foto: Diana Brandt Photography

Kirke eller rådhus? Vi valgte en borgerlig vielse og blev viet udendørs ved Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart med udsigt ud over Fænøsund. Vores vidner var vores gode venner. Antal gæster: 22 voksne og ni børn. Budget: Ca. 50.000 kr.

Hvordan mødte I hinanden? Vi mødte hinanden i 1999 på Fraser Island i Australien i forbindelse med hver vores jordomrejse. Vi opbyggede et rigtig godt venskab, og først i 2006 udviklede venskabet sig til mere.

Hvordan foregik frieriet? På den skønneste november-dag i 2015, hvor efteråret viste sig fra den smukkeste side, var vi på en kærestetur til Silkeborg, og ved søerne gik Jacob pludselig på knæ. En masse kærlighedsord og en ring gjorde øjeblikket intenst og romantisk. Det glemmer vi aldrig.

I hvor god tid startede I med at planlægge? Tankerne om brylluppet startede kort efter frieriet. Vi brugte et par måneder på at tænke over, hvordan vi bedst kunne tænke os, vores dag skulle være. En dag i januar fik vi på en halv time lagt en handleplan, reserveret sted og dato.

Var det svært at finde drømmekjolen? Nej. Jeg havde booket en tid i LILLY og tog derind sammen med min mor. Kjolen var den første, jeg fik øje på, da jeg kom ind i butikken. Jeg prøvede fire-fem kjoler, men var slet ikke i tvivl om, hvilken en det skulle være. Senere havde jeg vores piger med inde i butikken, hvor vi fandt to brudepigekjoler, der var så smukke.

Hvad med gommens tøj – et svært valg? Nej. Jacob havde forinden besluttet sig for et jakkesæt i tråd med et ønske om en afslappet stemning til brylluppet. Sammen med sin far udvalgte han to sæt og gik hjem og overvejede det et par dage, hvorefter han valgte det, som det skulle være.

Var det svært at blive enige om ringe? Nej. Valget faldt naturligt på et sæt klassiske guldringe. Majs ring er brudt med fem små brillanter.

130 BRYLLUP & FEST

bf2018_2.indd 130

17/11/2017 13.46

Profile for LILLY

Bryllup & Fest 2018  

180 Sider fyldt med bryllups inspiration og alle de nye brudekjole kollektioner fra LILLY, pigekjoler og et smugkik på de nye festkjole tren...

Bryllup & Fest 2018  

180 Sider fyldt med bryllups inspiration og alle de nye brudekjole kollektioner fra LILLY, pigekjoler og et smugkik på de nye festkjole tren...