Page 116

117 Bryllup ude!

Hvor skal bryllupet holdes?

SÅDAN HOLDER I BRYLLUPPET UDE

Efter frieriet skal I i gang med alle forberedelserne. I skal overveje, hvordan I vil holde jeres bryllup. Hvis I vil holde bryllup ude, er der mange ting, I skal være opmærksomme på. Bryllup&Fest kommer med tips og gode råd til at holde det perfekte bryllup ude. Af Katrine Dael – foto: Schackenborg Slotskro, Restaurant Herthadalen og Skjalm Hvide Hotel.

H

vilken type bryllup drømmer I om? Skal det være et fornemt slotsbryllup, et mere rustikt bryllup i en lade eller et romantisk bryllup i skoven med nyudsprungne bøgetræer og små hvide anemoner overalt? I skal gøre jer klart, hvilken type bryllup I ønsker, og dernæst undersøge mulighederne for, hvor I kan få jeres drøm om den store dag opfyldt. Vælger I at holde brylluppet ude, er der en række ting, I skal være opmærksomme på.

Den helt store planlægning Det er ikke ualmindeligt at gå i gang med forberedelserne i god tid. Når I har overvejet, hvilken type bryllup I gerne vil have, er det bare om at komme i gang med at finde et sted, der matcher jeres ønsker. Hvis I går efter noget helt bestemt, er det en fordel at være i god tid, så I undgår at lokalet er booket i forvejen. Det er også en god idé at aftale tid med den kirke, I gerne vil vies I, hurtigst muligt.

Hvilken type bryllup ønsker I?

Overvej alternative muligheder

I skal finde ud af, hvilken stil I går efter. Er det et slotsbryllup, et bryllup i en lade, på en hyggelig kro, en fornem restaurant eller i et forsamlingshus? I kan finde inspiration og søge billeder på nettet og sammen finde ud af, hvad I godt kan lide. Derefter kan I finde steder, der opfylder jeres ønsker.

I kan med fordel være lidt kreative, f.eks. behøver et slot måske ikke være et slot. En flot kro eller en hyggelig herregård kan tilbyde stort set lignende rammer og kan gøres noget billigere end et slotsbryllup. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

116 BRYLLUP & FEST

bf2018_2.indd 116

17/11/2017 13.46

Bryllup & Fest 2018  
New