Page 1

Ontdek nu 30 beauty geheimen!


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

Beste lezer, Iedereen wil er goed uitzien. Want zie je er goed uit, dan voel je je beter. Maar tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Druk met het werk, met de kinderen, met het huishouden, met een sociaal leven. En dan schiet tijd voor jezelf er snel bij in. In dit e-book krijg je 30 handige tips om aan de slag te gaan met jezelf.

Over de schrijfster Lillian Nelissen Sinds 2000 ben ik eigenaresse van schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven. Hier hebben ik en mijn team zich gespecialiseerd in definitief ontharen en in natuurlijke huidverjonging. Met het biologische anti-aging concept van Pascaud zorgen we dat je er jonger uitziet, maar wel jezelf blijft. In de jaren dat ik werk als schoonheidsspecialiste heb ik steeds meer kennis gekregen over alles wat met beauty te maken heeft. Graag wil ik deze kennis met een nog groter publiek delen. Dus toen ik in 2013 de website www.beautydiscover.nl kon overnemen heb ik dat met 2 handen aangenomen. Hier geven ik en andere specialistes uit het beauty vak beautytips van top tot teen en van binnen en van buiten. Veel leesplezier en succes met je mooiere jij! Lillian Nelissen

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

Ontdek nu 30 beautygeheimen:

Huid geheimen: 1.

Reinig je huid. Een mooie huid is een schone huid! Hoe laat het ook wordt voor je je bed inrolt. Maak altijd met een voor jou geschikte reiniging zowel je huid maar ook je ogen goed schoon. Je dag- en nachtcrème worden beter opgenomen en werken dus beter. Zelf ben ik enthousiast over de Pascaud Cleanser, deze 3 in 1 reiniging (milk, lotion en oogreiniger in 1), is makkelijk, snel en zacht voor de huid.

2.

Wisseldouches zijn niet alleen goed tegen cellulite, maar vooral zijn ze ook prima voor je borsten. Door een minuut lang koud en warm water te wisselen, wordt de doorbloeding super gestimuleerd!

3.

Vergeet je hals niet. De hals wordt vaak vergeten, totdat je ziet dat de huid slapper wordt. Smeer daarom altijd je crème ook op je hals. Nog beter is om een speciale halscrème te gebruiken.

4.

Gezichtsgymnastiek. Spreek de A, E, I, O, U overdreven uit, met de lippen over de tanden. Dat is goed om de huid bij de hals, mond en ogen te verstevigen. Kijk in het begin in de spiegel om te zien of je geen rimpels maakt. Je kan het onder het autorijden of tv kijken doen, dan kost het je niet veel extra tijd.

5.

Scrub je huid. Gebruik twee keer in de week een peeling om je dode huidcellen weg te halen. Verzorgingsproducten worden dan beter opgenomen en je huid gaat stralen. Zelf ben ik enthousiast over de Pascaud Enzym Peel, die heeft een dubbele werking: hij peelt de huid en het is een voedend masker. Als ik mijn huid gereinigd heb, breng ik de Enzym Peel aan, stap onder de douche en op het einde spoel ik hem van mijn gezicht af. Snel en toch een zachte huid.

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

Innerlijke geheimen: 6.

Eet beautyfood. Eet noten, een handje vol per dag is goed om er gezond en stralend uit te zien. Eet avocado, zalm en tonijn: ze zitten vol met de juiste vetten. Dit gaat een droge huid tegen.

7.

Drink water. Je lichaam moet schoongespoeld worden van afvalstoffen met minimaal 1,5 liter water per dag. Als je het moeilijk vind om 1,5 liter water drinken per dag te halen, probeer dan ĂŠĂŠn van de volgende trucs: * Zet een flesje water op je bureau of in de auto. Als je het ziet zal je het vlugger nemen. * Drink elke keer als je naar de toilet bent geweest een glas water. * Zet bij je ontbijt, lunch en avondeten een glas water neer. * Als je niet van water houdt, drink dan kruiden thee.

8.

Drink een heerlijke gezonde smoothie. Tegenwoordig komen heel veel mensen er, jammer genoeg, niet aan toe de benodigde hoeveelheid vitamines en mineralen binnen te krijgen. En toch is dat niet zo moeilijk. Want met een sapcentrifuge kan je zelf, binnen de kortste tijd, van wat vers fruit en/of groenten een heerlijk en bovenal gezond sapje maken. Stoffen die niet alleen heel gezond zijn voor ons lichaam maar er ook voor zorgen dat we een mooie huid krijgen en bovendien een goed humeur.

9.

Je bent wat je eet. Een beautyfull you heeft natuurlijk veel te maken met de producten die jij schenkt aan jouw lichaam. Roken is sowieso funest, maar ook teveel kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen doen jouw lichaam geen goed.

10.

Multivitamine. Ook al leef en eet je gezond, we komen dagelijks voedingsstoffen te kort. De ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) vitaminen zijn zo vastgesteld dat je niet ziek wordt. Helaas zitten er tegenwoordig minder vitaminen in groenten en

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

fruit omdat het al geoogst wordt voordat het rijp is. Gebruik dus dagelijks een multivitamine.

11.

Voldoende slaap zorgt ervoor dat het lichaam `s nachts afvalstoffen kan losmaken en afvoeren. Hierdoor heb je minder last van wallen onder de ogen.

12.

Innerlijk balans. Als je niet lekker in je vel zit, zie je dit aan de buitenkant. Vermijd daarom stress.

13.

Tijd voor jezelf. Neem tijd voor jezelf door je regelmatig te laten verwennen bij de schoonheidsspecialiste, kapper of ga een heerlijk dagje naar de sauna.

Make-up geheimen: 14.

Wenkbrauwen in model. Mascara is er niet alleen in kleuren, er is ook kleurloze mascara. Deze werkt perfect voor het in model brengen en houden van je wenkbrauwen.

15.

Make-up vlekken. Vlekken van mascara, oogschaduw of eyeliner op je gezicht? Geen nood: Neem een wattenstaafje, rol dat door je foundation en daarna over de vlek op uw gezicht. De vlek verdwijnt zonder een spoortje achter te laten en ook je make-up ziet er nog prima uit.

16.

Te dikke, klonterige mascara? Als de mascara teveel met lucht in aanraking komt, droogt het sneller uit. Dit kan je op 2 manieren verhelpen: * Het is vooral belangrijk de mascararoller goed te sluiten en in warm water te leggen tot de inhoud weer vloeibaar genoeg is. Is de mascara dan nog te dik, handel dan als volgt: * Doe 1 à 2 druppels oogcrème op het borsteltje en draai dan langzaam de borstel terug in de houder. Hierdoor mengt de crème zich met de mascara.

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

17.

De nagellak is te dik? Doe een paar druppels nagellak remover of, een paar druppels nagellakverdunner in het flesje.

18.

Snel je nagels lakken. Als je voor het lakken heel weinig tijd hebt, kan je het beste ook een zgn. sneldrogende nagellak opbrengen. Deze laksoorten hebben per laagje maar zo’n 50 seconden nodig om te drogen.

19.

Lange wimpers. Je wimpers zullen veel sneller en beter krullen als je je wimperkruller even verwarmt met je föhn.

20.

Hoe krijg je wittere tanden? Gebruik de juiste kleur lippenstift en je tanden lijken witter. Het is heel eenvoudig: hoe donkerder van kleur de lippenstift des te witter lijken de tanden.

Styling geheimen: 21.

De juiste kleuren. Laat een kleuradvies doen, dan weet je met shoppen welke kleuren je het beste staan. Je zal geen miskopen meer hebben en er stralend uit zien.

22.

Taille beter laten uitkomen? Zorg dan dat het accent van je kleding op je taille valt, bijvoorbeeld door een riem of centuur.

23.

Langer lijken. Draag dan schoenen in dezelfde kleur als je broek of rok. Draag een blouse of top met een dwars streeppatroon.

24.

Te grote borsten, draag geen koltruien maar een hals die iets lager is. Zo komt het decolleté mooier uit.

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

25.

Dikke kuiten, draag dan geen broek die stopt op het dikste van je kuiten. Door een broek te dragen die er net onder of boven eindigt, lijken de benen slanker.

26.

Lingerie is de basis. Zo`n 75% van de vrouwen draagt de verkeerde maat lingerie. Al draag je nog zo`n mooie kleding, met de verkeerde maat bh komt het er niet mooi uit. Een juiste maat bh kan je slanker maken en laten je rondingen zien op de plaats waar ze horen te zitten. Laat daarom af en toe de juiste maat opmeten.

Haar geheimen:

27.

Mooi, gekleurd haar. Gekleurd haar wordt snel vaal. Gebruik daarom altijd een shampoo die speciaal geschikt is voor gekleurd haar, dan houdt de kleur veel langer.

28.

Breng hightlights aan. Blonde lokjes maken je haar levendig en brengen contouren aan. Voor een natuurlijke look zijn een paar zonnige plukjes rondom het gezicht al genoeg.

29.

Bad hair day? Doe je haar dan eens heel handig op een knotje bovenop het hoofd.

30.

Glanzende haren. Op dit moment bestaan er een aantal fantastische producten die het haar extra glans geven, voornamelijk in de vorm van sprays die je als laatste op je haar spuit, dus na eventuele haarlak. Glanzend haar straalt gezondheid uit en vitaliteit. Maak er dus gebruik van.

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl


Gratis e-book: Ontdek nu 30 beauty geheimen, aangeboden door www.beautydiscover.nl

Als je je goed verzorgt, zie je er beter uit en als je er beter uit ziet, voel je je ook beter!

Ga aan de slag met deze tips en ontdek je mooiere jou!

Vond je het leuk om dit gratis e-book te lezen? Zou je mij willen helpen om zoveel mogelijk mensen zich beter te laten voelen en er ook stralender te laten uitzien? Betaal dan sociaal en vertel het op je social media via onderstaande button.

Beautiful groeten, Lillian Nelissen www.beautydiscover.nl

Door Lillian Nelissen l www.beautydiscover.nl l www.puurhuid.nl

Ontdek dé 30 beautygeheimen  

Ontdek dé 30 beautygeheimen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you