Issuu on Google+

Annonsebilag #1 Februar 2017

MORSDAG

Gavetips

VALENTINES

Kjærestegaven

FEST & BRYLLUP Møt Kathrine Sørland


Vi har gavene til Morsdag og Valentine!

Når du legger ønskelisten hos oss får du følgende fordeler Nora vase/lykt H. 25cm

¹ Gavekort på 500,- ved opprettelse av bryllupsliste, med verdi over 5000,¦ Gavekort på 1500,- om det blir solgt for mer enn 15 000,¦ -10% på de varene som er igjen på bryllupslisten

NYHET! Marseille

SKAUGUM bestikk

Blå mega / hvit riflet

NÅ 199,-

etter kampanjen 299,-

ALBA Fine Line

Vi har stort utvalg i de nyeste trendene fra merkevareleverandører som:

Hvit element / Blå element

Blå element / Stråmønster

Priser fra 165,-

MAGNOR

‒ byens glassmagasin 2

Tlf: 38 02 48 80 ³ www.tilbords.no


Annonsebilag

Velkommen til bryllupsdag Lørdag 16/2 12-16

12

Se kjolerlskdnjøkasjbrgøaeowiurgbsjvnjfkv

Brudgommen Kjole og hvitt eller dress? Vi viser mulighetene

Kjære leser! Selv midt på vinteren, i kaldeste februar, er vi i fest & bryllupsmodus i Lillemarkens. Nok en gang ønsker vi å invitere deg som går med bryllupsplaner eller skal stelle i stand til fest, til en flott kveld med inspirasjonsmesse. Her møter du en flott samling av komplette leverandører til din anledning. I tillegg kommer Kathrine Sørland, bryllupsspesialisten selv, for å gi tips og råd til ditt bryllup. Kom innom for å bli inspirert av både trender og tradisjoner av våre mange fest- og bryllupsspesialister.

På interiørfronten har vi spennende nyheter. Kid interiør pusser opp i disse dager. Butikken får en helt ny look med mange nye og spennende varer - gardiner, dyner, puter, lamper, møbler.Alt i tidsriktig design og velkjent kvalitet. Litt lenger inn i gangen er det enda mer nytt på plass. Lekia er vårt helt nye leketøykonsept. En svensk kjede med knallgode priser og stort utvalg. Irene & co er fortsatt å treffe i butikken og det er vi glade for.Vi håper at vi alltid kan vise deg noe nytt og presentere nye konsepter og design i Lillemarkens. Vi ønsker alle mødre en god morsdag og andre en happy valentinsdag! Fredrik Hodne, Senterleder

ØMERKE ILJ T M

52

24

1

Trykksak

6

5 8 15

NYHETER

16 19

JUBILEUM

20

HERREBUTIKK

Det skjer stadig spennende ting i Lillemarkens

BRUDEKJOLEN Klassisk elegant eller søtt og romantisk

HAPPY VALENTINE Usikker på hva du skal gi i gave? Vi har masse gode tips

3 driftige damer feirer 10 års jubileum i Lillemarkens

MORSDAG Sett pris på mor - gi henne noe fint til morsdagen

Sønnik tilbyr den komplette herregarderoben

Ansvarlig utgiver: Lillemarkens AS. Produksjon: Lillemarkens AS. Foto: Birgitte Hodne / Victoria Nevland / leverandørene Forsidefoto: Victoria Nevland. Modell: Emeline. Antrekk Elegant. Hår: Adam & Eva. Layout/design: Birgitte Hodne. Opplag: 50.400. Vi tar forbehold om trykkfeil, prisendringer og utsolgte varer.

3


Annonsebilag

BLI MED PÅ FOTTUR I STORSLÅTTE OMGIVELSER

OPPLEV SVALBARDS TOPPER OG ISBREER

SUPERTILBUD! HELLY Uforglemmelige opplevelser i berusende landskap

÷5

GATESALG FRA TELTET!

9.-14. august 2017

ALLE SEILJAKKER DENNE DAG

÷50%

÷40% Svalbard ligger i en arktisk klimasone med Longyearbyen kun 12 grader nord fra Nordpolen, og er en helt spesiell del av Norge. Begrenset antall plasser.

Påmelding i butikken innen 1. mars, spør etter Hanne eller Harald 4

M/regntøyspesialisten P/regntoyspesialisten


Annonsebilag

NYHETER

FEST & BRYLLUP - kom og bli inspirert Lørdag 18. februar kl 12 - 15

Foto: Kid interiør

Lillemarkens inviterer til en inspirerende dag hvor våre butikker og delikatesseforretninger viser sesongens kjoler, blomster, smykker, hår og make-up. I tillegg byr vi på smaksprøver. Bryllupseksperten Kathrine Sørland kommer for å gi tips og råd til ditt bryllup.

Kid pusser opp

Foredrag med polfarer Astrid Furholt

Lekia - ny lekebutikk

Det males og snekres. Hele lokalet totalrenoveres. Når butikken står ferdig i midten av mars finner du mange flotte nyheter. Blant annet lamper og småmøbler i tillegg til Kid’s store utvalg i gardiner, puter og pynt.

Regntøyspesialisten arrangerer foredrag med Astrid Furholt torsdag 16. februar kl. 18.Astrid prøver å bli første kvinne til å gå Roald Amundsens historiske rute til Sydpolen. Kom og hør hennes inspirerende foredrag meld deg på hos Regntøyspesialisten!

Den svenske leketøyskjeden Lekia er nå på plass i Lillemarkens. En stor flott butikk med et kjempeutvalg i leker til lave gode priser. Du finner de kjente merkevarene i hyllene, i tillegg strømmer det på med masse spennende nyheter hver dag.

5


Annonsebilag

Hos oss finner du

drømmekjolen

· brudebukett · knapphullsblomster · brudepikebukett · dekorasjoner til bryllup, fest og vielse

Kristiansands beste

kjole - og motebutikk Inngang Gyldenløvesgate 1 Tlf: 47770444 www.elegant-mote.no

½ À

/elegant as

MOTE · SELSKAP · BRUD 6

/elegant_mote


Annonsebilag

VI LEIER UT

FESTANTREKK TIL MENN KJOLE OG HVITT, SMOKING OG SJAKETT

LILLEMARKENS // TLF: 38 09 06 00


Annonsebilag

Romantiske blonder Modell: Hilde Lunøe-Nielsen Foto:Victoria Nevland

Den typisk romantiske kjolen er feminin med mye detaljer. Den har gjerne stram overdel med blonde- eller strassdetaljer, og stort skjørt som svever over gulvet.

Blondene kan gjerne kombineres med flotte stener, noe vi vil se mer av fremover. Hilde har på seg en nydelig La Sposa kjole fra Elegant. Kjolen har transparent stoff med lekre blonder over skuldrene og ryggen, som gir et nesten magisk uttrykk. Champagne-fargen gjør kjolen lun og fremhever blondene som ligger mykt og delikat over.

8


Annonsebilag

F

Fletter og blomster gir et romantisk og mykt håroppsett. Utført av Adam & Eva. Blomster fra Blomsterbaren med sesongens vakre blomster i rosa- og lillatoner. F Makeup med naturlig og romantisk look. Fargetoner som harmonerer med hudtonen, litt mørkere skygge på øynene og lyse lepper. Utført av Auds lille hudpleie.

F

9


Annonsebilag

Klassisk

eleganse Modell: Benedicte Abrahamsen Foto:Victoria Nevland

En klassisk elegant brudekjole er tidløs og blir aldri umoderne, men endres etter trendene. Nå ser vi mange ettersittende kjoler, gjerne i kombinasjon med store slør.

Benedikte har på seg en vakker White One kjole fra Elegant. Hjerteformet topp med særegent flotte blonder og et belte med litt bling som fremhever midjen. Snøring i ryggen gjør at kjolen former seg fantastisk.Ved bruk av underskjørt vil kjolen kunne få mer havfruefasong.

10


Annonsebilag

Makeup utført av Auds Hudpleie, klassisk look med markerte øyne og sterkere farge på leppene. Klassisk og enkel blomsterbukett fra Blomsterbaren Stramt og elegant håroppsett med hårpynt fra Elegant. Utført av Adam & Eva

F

F

F

11


Annonsebilag

Brudgommens antrekk Modell: Marcus Thomassen Foto:Victoria Nevland

Det er ikke bare den vakre bruden med den nydelige kjolen som får all oppmerksomhet på den store dagen. Heldigvis - for mannen skal jo også ha sin del av beundringen.

Som brudgom kan du enkelt få en personlig og elegant stil ved å velge det rette tilbehøret. Det finnes flere ulike stasklær i varierende stil og variasjonene er utallige når det gjelder nyanser, materiale og teksturer. Hos Sønnik finner du et bredt utvalg av festklær - de hjelper deg gjerne å sette sammen et bryllupsantrekk med ditt personlige preg. Til venstre ser du Marcus i det mest elegante og formelle antrekket av dem alle - kjole og hvitt. Det består av svart livkjolejakke, svart bukse med silkegalong, og stivet skjorte med knekkrage.Tilbehøret er hvit livkjolevest og tversoversløyfe. Tradisjonelt skal det brukes lakksko etter kl 18, og lærsko før kl 18. Hvite hansker og svart flosshatt kan brukes utendørs.

12


Annonsebilag

Mange brudgommer velger å handle seg en fin dress som også kan brukes etter bryllupet. En klassisk svart dress i høy kvalitet er en god investering for alle menn og det er et antrekk som trygt kan brukes i alle pyntede anledninger i mange år fremover. For at bryllupsantrekket skal skille seg ut, kan man pynte brudgommens dress opp med en vest, pastrone, lommetørkle og mansjettknapper. Det finnes mange ulike dresser og tilbehør, både med tanke på farge, passform og stil.Variasjonene går fra en klassisk svart dress i den ene enden av skalaen til fargerike og moderne dresser i den andre enden, så her gjelder det å finne noe som man trives i.

Smokingen, «black tie» eller «tuxedo» som amerikanerne kaller den, er et festplagg. Går man etter de formelle reglene rangerer den under både kjole og hvitt og sjakett, men den er langt mer korrekt til flotte fester enn den mørke dressen. Jakkeslaget er trukket med blank silke, mens resten er fremstilt i et fint, svart ullstoff. Buksene er utstyrt med silkegalonger langs den ytre sidesømmen, de er uten oppbrett og skal aldri bæres med belte. Skjorten har skjulte knapper, skal være hvit og ha dobbeltmansjetter, og både alminnelig og knekket snipp er vanlig å bruke. Til den enkeltspente jakken kan man bruke et magebelte. Sløyfen er svart, derav navnet black tie, og helst skal man knytte den selv. Den egenknyttede sløyfen kan med fordel løsnes etter middagen.

13


A

Annonsebilag

Brudeparets ønskeliste

Går dere med bryllupsplaner? Besøk oss i butikken eller opprett ønskeliste på jernia.no! Vi har det meste for deres nye hjem!

A -62%

RAMONA

33 deler før 3999,-

nå 1499,-

-68%

TINA

53 deler Før 3099,-

nå 999,-

TORJESEN FØLELSEN AV Å LYKKES HJEMME 14

KVADRATUREN - LILLEMARKENS - TLF. 38 17 87 87 www.torjesen.no Åpningstider: Mandag - fredag: 9-18 Torsdag 9-19 Lørdag: 10-16


Annonsebilag

— GAVETIPS —

2 3 4 1 6

5

Happy Valentines day

7

- de beste gavene -

9

8

12

10

11

13

16

14 15

1. Sminkepung - b.young Kristiansand 2.Vahlrona konfekt - Reinhartsen 3. Sjokoladefondue - Jernia Torjesen 4. Krysantemum - Blomsterbaren 5. Dolce Gabbana solbriller - Synsam Kristiansand 6. Mini marshmellows - Tea & coffee shop 7. Duftlys - Kid 8. Gerbera - Blomsterbaren 9. Konfektsjokolade - Tea & coffee shop 10. Ostekake - Kjøkkenskapet bakeri / Royal Copenhagen asjett - Tilbords Lillemarkens 11. Sapph undertøy - Miabell undertøysalong 12. Love lakrids by Johan Bulow - Sans & smak 13. Cemo hjertekonfekt - Tilbords Lillemarkens 14. Kay Bojesen love birds - Tilbords Lillemarkens / Skjerf - b.young 15. Pikekyss - Husholdningskjøkkenet 16. Ecco veske - Ecco shop Eva sko

15


Annonsebilag

Byens

GLASSMAGASIN

Foto:Victoria Nevland

Da Christianssands Glasmagasin la ned i 2007, bestemte kollegene Kari Wangen, Vibeke Retterholt og Lisbeth Johannessen seg for å gå sammen og starte et nytt flott glassmagasin i byen.

16

Vi fikk tilbud om å videreføre Tilbords i Kristiansand og gikk for det, sier Vibeke.Vi så jo at behovet var der, og vi hadde så lyst til å fortsette med den jobben vi var så glad i. Da vi åpnet her i Lillemarkens kom faste kunder og ønsket oss velkommen. De satte veldig pris på at vi gjorde dette, forteller Kari. I mai i år feirer de 10-års jubileum, det er det lov å være stolte av. -Vi fikk det til, sier Vibeke med et smil. De har sannsynligvis byens beste utvalg i serviser, med merker som blant annet Royal Copenhagen, Royal Porcelain,Villereoy & Boch og Wedgwood. I tillegg har de stort utvalg i glass og bestikk, for eksempel Holmegaard, Magnor, Stiernholm, Rosendahl, Skaugum og Hardanger bestikk. - Hos oss får du alt til det dekkede bord forteller Kari. Det er det ingen tvil om, og i tillegg til ovennevnte, har de også et spennende utvalg i interiør, og ikke minst kjøkkenutstyr. – Solide og gode redskaper gjør matlagingen både enklere og gøyere. Etter alle disse årene i bransjen vet vi hvilke produkter som er de beste.Vi har et


Annonsebilag

stort utvalg i kjøkkenutstyr, fra både velkjente og mindre kjente leverandører; - Vi har selvfølgelig et godt utvalg i Le Creuset jerngryter, men vi har også gryter fra Tilbords eget merke, Sabor. Vi prøver å tilby noe til alle.

Årets Bryllupsbutikk

6 år på rad har Tilbords Lillemarkens blitt kåret til årets bryllupsbutikk. – Vi har mye erfaring på hva en bryllupsliste bør inneholde, og kan derfor være med og veilede brudeparet slik at de kan sette opp lister som gir dem noe de kan ha glede av i mange år. Akkurat det med ønskelister har jo endret seg litt. Før var det gjerne en felles start, de hadde ikke så mye fra før. Nå gifter mange seg senere i livet, og har gjerne bodd sammen i mange år, dermed har de mye til hus og hjem fra før. Da er bryllupet en perfekt mulighet til å ønske seg for eksempel et flott, komplett ”festservise”, eller kanskje eksklusive vinglass. Vi arrangerer egne ønskelistekvelder, slik at brudeparet kan få sette opp lister i fred og ro, med oss til sin disposisjon. Når en liste blir lagt inn hos oss, ligger den tilgjengelig i alle Tilbords-butikkene i hele landet, i tillegg til på nettsiden tilbords.no. Om du har bryllupsgjester som kommer langveisfra, har de fortsatt tilgang til ønskelisten. Vi tilbyr også å pakke inn og sette klart her, slik at gjesten slipper å frakte gaven med seg, og bare kan komme innom og hente den i butikken.

Mer enn bare kjøkken

Tilbords Lillemarkens har ”alt til hus og hjem”. De er opptatt av interiør og trender, og fører derfor både Kay Bojesen, Kähler, Lucie Kaas, Georg Jensen og Skagerak. Trefigurene fra Kay Bojesen er fortsatt kjempepopulære, og var en populær julegave i 2016. I tillegg er vi de eneste i byen som fører Skagerak, et tidløst, klassisk merke som er oppdatert på trendene. Kähler er fortsatt like populært – de er så mye mer enn stripete vaser. Det er godt, dansk håndverk, og er gjerne både funksjonelt og dekorativt.Vi hører også fra kundene at vi har byens beste utvalg i barneserviser. I disse dager reiser vi inn på messe og håper å finne nye spennende leverandører og produkter, sier Vibeke. Alle vi som jobber i butikken har lang fartstid i bransjen, og det er viktig for oss at kundene alltid får en god handleopplevelse hos oss.Vi er nøye på at varene vi selger er av god kvalitet, og at alle kundene i tillegg skal få god service er en selvfølge, forteller Kari Wangen.

Velkommen til ønskelisteskriving: Onsdag 1. februar Torsdag 2. februar Onsdag 15. februar Torsdag 16. februar

kl 18.00 kl 19.00 kl 18.00 kl 19.00

Onsdag 8. mars Torsdag 9. mars Onsdag 22. mars Torsdag 23. mars

kl 18.00 kl 19.00 kl 18.00 kl 19.00

Påmelding i butikken 17


Annonsebilag

Nyhet!

Som første hudpleiesalong i Norge er vi stolte av å endelig kunne presentere Reviderm - en ny og revolusjonerende serie innen hudpleie og make-up.

KRYSTALLSLIP med ultralyd Få strålende hud ved hjelp av markedets nyeste teknologi! Mens krystallslipen fjerner døde hudceller og stimulerer hudfornyelsen, vil ultralyden føre til at serumet trenger dypere inn i huden, noe som gir en ekstra oppstrammende og antirynkeeffekt. Behandlingen fås kun i salongene til Auds Hudpleie, og koster fra 950,Ring 468 74 000 for timebestilling, eller gå inn på www.audshudpleie.no for online booking.

MAKE UP

Endelig i Norge!

fordi huden fortjener det! Reviderm make up kan anses som en fortsettelse i hudpleien, da den inneholder svært aktive og pleiende ingredienser som styrker huden og lindrer irritasjon. Den føles lett mot huden og gir en lett og eksklusiv finish. Reviderm make up får du hos Auds Hudpleie i Lillemarkens, Markensgate 24 eller www.vakkerhud.no

Hovednummer: 468 74000 Markensgate 24 Tlf: 380 70 945

Lillemarkens Tlf: 380 22 944

HUDPLEIE ž MAKE-UP Slottet Tlf: 416 26 837

Gyldenløvesgate 3 Tlf: 380 24 700

Onlinebooking: auds.no Sørlandssenteret Tlf: 908 67 485

Mandal Tlf: 948 28 278


Annonsebilag

— GAVETIPS —

2 1

3 6

5

Til mamma

4

8

- de beste gavene -

7

10

9

12 11

16 14 17 13

15

18

1. Stelton lue - Regntøyspesialisten 2. Kopper, te og tesil - Indiska 3. Devold ullvotter - Regntøyspesialisten 4.Weleda kroppsolje - Sans & smak 5. Ecco lommebok - Ecco shop Eva sko 6. Damella pysj - Miabell undertøysalong 7. Nomination Italy armbånd - Mestergull Hodne 8. Lysestaker - Jernia Torjesen 9. Løv te - sans & smak 10. Oreokake - Kjøkkenskapet bakeri / Royal Copenhagen tallerken - Tilbords Lillemarkens 11. Konfektsjokolader - Indiska 12. Feelosophy dusjsåpe, håndsåpe og håndkrem - Apotek 1 13. Genser - b.young / Susanne Friis Bjørner perlesmykke Mestergull Hodne 14.Abeille dagkrem og kamillemaske - Auds lille hudpleie 15. Coeur de Lyon armbånd - Mestergull Hodne 16. Gucci solbriller - Synsam Kristiansand 17. Røyland gård syltetøy/gele - Reinhartsen 18. Tulipaner - Blomsterbaren

19


Annonsebilag

Herrebutikk

i ny innpakning Foto:Victoria Nevland

Navnet Sønnik har de fleste kristiansandere et forhold til, enten som kunde i butikken med herreekvipering, eller som et møtested i Markens – ”Sønnik-hjørnet”. Etter mange år i Markensgate flyttet butikken til Kristian 4des gate i noen år. I april i fjor flyttet Sønnik endelig inn i Lillemarkens – i en helt ny og totalrenovert butikk. 23 år gammel begynte Torfinn Skuland å jobbe på lageret til herrebutikken Sønnik. 16 år senere overtok han butikken og har drevet den siden. - Etter at vi flyttet inn i Lillemarkens har vi fått en ny flott start midt i smørøyet.Vi merker jo at vi også tiltrekker oss en yngre kundegruppe her, forteller Torfinn.Vi har vært bevisste på det – å kunne tilby klær også til den yngre garde. Det betyr ikke at det går på bekostning av utvalget til eksisterende kunder, vi tilbyr fortsatt det samme store sortimentet vi alltid har hatt, men det er viktig å fornye seg, slik at en får tak i de yngre kundene.Vi jobber kontinuerlig med å få inn nye merker, og nå for våren har vi fått inn Super Dry og Destressed, som retter seg mot nettopp denne

20


Annonsebilag

F

Hos Sønnik finner du både sjakett, kjole og hvitt og smoking F Slips, tørkler og sløyfer i spennende farger og mønstre F Stort utvalg i dress, med varierte snitt, farger og stoff.

kundegruppen, - stilige, gode plagg til fornuftige priser. Ny innpakning til tross – Sønnik har fortsatt det fantastiske utvalget av jeans, skjorter og gensere som de alltid har hatt, blant annet fra Diesel,Alberto, Brax, Marco Polo, State of Art og Fred Perry. I tillegg fulgte jo selvfølgelig de flinke og trivelige medarbeiderne med, de som har lang fartstid i bransjen, høy fagkunnskap og ikke minst det lille ekstra når det kommer til service. De hjelper deg gjerne å tilpasse ditt antrekk etter dine behov. Mange menn vil gjerne handle alt på et sted når de er ute for å fornye seg, og med godt utvalg av undertøy, sko, fritidstøy og festantrekk er muligheten for det til stede.

Bryllup

Vi har en egen avdeling med festantrekk – her tilbyr vi alt fra dress til kjole og hvitt. Sistnevnte er jo det aller mest

staselige antrekket til menn, og det er absolutt et populært bryllupsantrekk. De siste årene er det også mange som velger dress til den store dagen. Med vest og halstørkle pyntes den litt ekstra, slik at den skiller seg ut fra gjestene, og så får brudgommen en dress han kan bruke i etterkant. Uansett hvilket antrekk du ønsker til den store dagen, kan vi skaffe det meste fra våre anerkjente leverandører. Det vi ikke har inne kan vi bestille, forteller Torfinn. Dersom du ikke ønsker å kjøpe nytt antrekk til bryllupet, tilbyr også Sønnik utleie av kjole og hvitt, sjakett og smoking. Velkommen innom til Sønnik - hos oss får du den komplette herregarderoben, med merkevarer av god kvalitet kombinert med personlig service. www.sonnik.no

21


Annonsebilag

Valentine

Lovestory Pris fra kr. 6 700,-

Pris fra fra Pris 6 490,kr. 6940,Pris fra fra Pris kr. 9 10725,kr. 475,Det største i livet er kjærligheten mellom to mennesker og en av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er valget av ringer som symbol på deres kjærlighet. Hos oss finner du verdens største utvalg i ringer til denne anledningen – alt fra tradisjonelle til moderne løsninger – til frieri, forlovelse og bryllup

22


Annonsebilag

og

Morsdag Pris fra kr. 445,-

design your love Opplev mulighetene i våre butikker eller besøk vår designmodul på www.lykkeringene.no

HODNE • MARKENSGT. 27 • KRISTIANSAND t. 38 02 44 12 • hodne@mestergull.no

23


Annonsebilag

Lekebutikken i Lillemarkens

499,Spar 500,-

LØVEN KOKUM

er en løve som reagerer på 15 forskjellige stemme kommandoer: Sitt, hopp, brøl og gi labb. Du kan lære den opp til å bli en ordentlig sirkusløve. 4stk AA-batterier (medfølger ikke). Alder fra 3 år. Veil. Kr.999,-

SHOPKINS SHOPPIES

HULK FIGUR

Avengers Titan Hero. Figur med bevegelige armer og ben. 29 cm. Veil. Kr. 349,-

KO M IN N O M O S S O G S E H E LE U T VA LG E T

Søte dukker med div. tilbehør. Inneholder to eksklusive shopkins. Høyde 12 cm.

99,Spar 250,-

VI HAR HEELYS

Vi har et utvalg av markedets beste rullesko fra Heelys! Fra størrelse 30 og oppover. De vi ikke har får vi tak i. Stikk innom så hjelper vi deg med å finne den som passer deg.

24

VI HA R BU TI KK EN FU LL AV GO DE TI LB UD

199,N Y H ET


Annonsebilag

Priser fra

MOUSETRAP BRETTSPILL

Bli den første til å fange motstanderens mus. 2-3 spillere fra 4 år. Veil. Kr. 529,-

199,-

299,-

ASS KOSTYMER RUBIES

Brannmann Sam, Spiderman, Hulk, Anna og Elsa mm Ass. størrelser opptil 14 år.

Spar 330,-

PLAY DOH SUPERHELT

Inneholder 2 hodebokser med kitt 112 gr., bein og våpen slik at de 2 kan ha spennende boksekamp. Veil. Kr. 179,-

2990

ASKEPOTT

Disney prinsessedukke med langt hår. 35 cm Veil. Kr. 499,-

Spar 149,-

CANTERLOT CASTEL OG PRINCESS CELESTIA

My Little Pony slott, ponny og masse tilbehør. Høyde 74 cm Veil. Kr. 1499,-

499,Spar 1000,-

299,Spar 200,-

199,-

ASS KOSTYMER RUBIES

My Little Pony, Askepott og Turtles mm. Ass. størrelser opptil 14 år. Veil. Kr. 399,-

Spar 200,-

LEKIA KRISTIANSAND Lillemarkens kjøpesenter, Markensgt. 25B, tlf: 95 71 01 25

Tidligere

Ko z m o s

Lik oss på Facebook/Instagram Lekia Lillemarkens 25


Annonsebilag

SYNSAM KRISTIANSAND GYLDENLØVESGATE 1A, 4611 KRISTIANSAND TLF 38 17 87 00 26


Annonsebilag

Skal du til Syden? VI HAR FÅTT INN ÅRETS FØRSTE NYHETER FRA ANTIGEL OG PRIMADONNA

Velkommen til oss på

Lillemarkens - tlf. 38 02 13 96 Butikken med personlig service. For alle former.

G AV E TIL MOR 01. Olly sweater

399,95

02. Merqi sweater

399,95

02.

01.

03. Malea pullover

199,95

03.

byoung.com / b.young Lillemarkens


FEST & BRYLLUP Festbordet er dekket med lokal mat & kunst lørdag 18. februar fra kl. 12 og utover i Lillemarkens!

Masse deilige smaksprøver!

Gavetips Vi har stort utvalg av lokal mat og kunst.

SJØMAT // VILT // SPESIALITETER LUNSJ OG TAKEAWAY Se mer info på www.reinhartsen.no 28

² µ


Lillemarkens magasin februar 17