Page 1

BRANDBOOK

MK


Don’t up it tra


grow t’s a ap!

Ik ben M K

MK

In het echt Kim, maar ik denk graag andersom, tegen de richting‌


MK Is opgezet door Kim Nanouk Lantwaard. Een creative agency voor speelse concepten zonder grenzen. M*IK koestert haar en jouw jeugd! Je komt bij M*IK als je niet in hokjes denkt maar een “vrij� concept zoekt, een concept zonder grenzen.


MK CreĂŤert een droomwereld binnen de events/horeca en fashion branche waarbij mensen kunnen ontsnappen aan de realiteit. M*IK ontwikkelt concepten voor Muziek Festivals, Art hotels en Fashion Shows.


Wie is M K

“If you obey all the rules, you miss al the fun.”


MK Ben ik Kim Nanouk Lantwaard, ik heb ervaring in sales, autonome kunsten en conceptueel denken. Juist door deze verbindingen te leggen onderscheid ik mij. Ik zie geen schotten tussen fashion, interieur of events, ik verbind ze. In alle activiteiten van M*IK zal spelende creativiteit centraal staan. M*IK heeft passie, is grenzeloos en heeft humor in haar werk maar daarnaast ook betrouwbaar en inhoudelijk. M*IK houdt graag haar jeugd vast maar neemt haar ervaringen mee!


Mentaliteit M K


M*IK zit in een hoekje van de kamer, uren speelt zij met houten blokken. Telkens weer andere combinaties. Volwassenen kijken verwondert naar haar hoe zij zo lang in dat hoekje kan spelen… M*IK speelt eigenlijk niet met blokken, maar bouwt een hele stad in haar fantasie. Dit doet ze totdat ze in haar fantasie de mooiste stad heeft gebouwd. Een beetje vreemde huizen zijn het, maar wel origineel. Vol trots springt M*IK op… Kijk hoe mooi mijn stad is geworden! Komen jullie kijken? “moeten de huizen geen daken hebben? ” … Nee, antwoord M*IK, anders kan je de sterren niet zien..M*IK is een beetje een gek meisje, zegt alles wat ze denkt en is soms wat eigenwijs. Gelukkig heeft ze genoeg humor en energie om iedereen mee te krijgen.


Voor wie is M K M*IK doet niet aan “hokjes� denken M*IK is voor iedereen! Je komt bij M*IK voor een uniek concept wat buiten alle trends om gaat, en staat als een huis. De concepten zijn speels, vernieuwend en slaan een brug tussen fashion en interieur. De bedrijven zijn jong, avonturiers, energiek en rebels. Het kunnen plaatselijke helden zijn of wereld spelers.


Wat inspireert M K

Staat Creative Agency is een bedrijf waar M*IK zich goed mee identificeert, het is haar doel ook eerst bij ….,Staat te werken en later een eigen agency op te zetten. M*IK leert graag van de beste, en in haar ogen is dat …..,staat! Visie: ...,staat is een internationaal creative agency. …,staat is een wereld speler, zijn cliënten bestaan uit lokale helden tot aan wereldwijde merken. …,staat bestaat uit originele denkers welke geen grenzen kennen. …,staat is een van de weinige


bureaus wereldwijd welke de mogelijkheid heeft een “fully integrated branding” van strategie naar concept naar design, aan te bieden. …,staat creëert merken welke mensen raken, merken welke gaan ademen en op zichzelf staan. Missie: …,staat is goed in grafisch, boeken, fashion, film, evenementen and product design waardoor zij altijd in staat zijn meerwaarde aan de klant te leveren. Dit alles doen zij met 28 specialisten zoals; architecten, copywriters, visuele kunstenaars, digitale designers en producers. Merkwaarde: Passievol, Multigetalenteerd, Energierijk en Betrokken Merkpersoonlijkheid: Combinatie tussen Creator (zetten hele unieke concepten mee die ver


voor zijn tijd uit zijn) en Hero (ze willen wel uitblinken, zijn wereldwijd een van de beste). Merkbelofte: Turning the everyday into the iconic Kern: Multi-getalenteerd

Klanten van ‌,staat: Bugaboo, Bilder & de Clerq, Jimmy Woo, Nike, Bols, Bacardi, W hotel Barcelona, Converse, The student Hotel, Emma kinderziekenhuis, Frame publishers.


M K leest....


REBELS sta op! EIGEN kracht, loslaten, vrij denken, dwars denken, M*IK denken...


MK Contact

MK M | kim.lantwaard@live.nl T     | +31(0) 681 852 428

Brandbook M*IK  
Brandbook M*IK  
Advertisement