__MAIN_TEXT__

Page 1

by Lilian

It can be lingerie It can be fashion It can be homewear It can be activewear It can be everything and it is DELIGHTFUL!


OM MILOOK Milook är ett svenskt varumärke som skapar kläder och accessoarer för den aktiva kvinnan. Varumärket kantas av känslor som lyx och frihet. Milooks grundare och VD, Lilian Arturén startade varumärket 2012 efter att ha jobbat med i stort sett allt inom modebranchen sedan 80-talet. Lilian drivs av att skapa kläder som stärker kvinnors självkänsla. Milook, som står för Look at Me, låter kvinnan stå i fokus och kläderna ska vara en förstärkning av den egna personligheten. . Design, inköp och lager sköts från företagets huvudkontor i textilhuvudstaden Borås, kollektionen finns hos utvalda återförsäljare runt om i Sverige och i egen webshop.

Om du har en butik och är intresserad av Milook, kontakta någon av våra säljare. Marica Lådhö - North Sweden +46(0)70-260 64 57 Pernilla Bärnsten -South Sweden +46(0)72-965 37 28


KOLLEKTIONEN Med start hösten 2016 kommer Milook koncentrera kollektionen runt den tidigare bästsäljaren, den feminina spetstoppen. Spetstoppen har nu fått 6 nya kompisar i 7 nya färger. Kollektionen är liten och enkel men funkar till allt. Passform är nyckelordet, för vem gillar inte friheten som skön passform ger? Eller den tidlösa looken och den lyxiga och lite flärdfulla känslan? Användningsområden är oändliga, som sovplagg, under skjortan eller blusen eller varför inte på yogan? Det finns inget tillfälle som linnet inte kan användas och tillsammans med de stretchiga leggingsen utgör de den perfekt basen i varje kvinnas garderob. Vi vet alla att när vi känner oss självsäkra och trygga så syns det på oss! Det finns ingen värre känsla än illasittande kläder och ett av Milooks kärnvärden är att få kunden att känna sig stark, trygg och utstråla självsäkerhet. Den aktiva kvinnan kommer uppskatta rörligheten plaggen ger, de håller åt på de rätta ställena och plagg som bärs över faller snyggare och hjälper framhäva den vackra kvinnliga kroppen.


FRIDA TOP

EVELINA BODY

EVELINA BODY


IDA TUNIC


LILLY TOP

SVEA TOP

LILLY TOP


SVEA TOP


NICOLINA TUNIC


EVELINA BODY


FREEDOM IN A BOX


HILMA TOP


CONTACT SALE

Marica Lådhö - NORR +46(0)70-260 64 57 Pernilla Bärnsten -SYD +46(0)072-965 37 28

HEADOFFICE Lilian Arturén - Lindqvist +46(0)76 -185 10 70 CEO - Designer www.milook.se

Profile for Lilian Arturén

MILOOK SS17  

MILOOK SS17  

Advertisement