Page 50

Doing now what patients need next www.RochePro.hr portal Roche Pro(fessionals) - novi portal za zdravstvene djelatnike U sklopu proslave 25 godina postojanja u Hrvatskoj, tvrtka Roche pokrenula je novu internetsku stranicu, Roche Pro portal, namijenjenu isključivo zdravstvenim djelatnicima. Roche Pro rezultat je želje da se hrvatskoj zdravstvenoj javnosti predstave terapijska područja onkologije, hematologije, transplantacije, virologije, nefrologije, pulmologije, reumatologije, neurologije i inovativna rješenja te da se zdravstvenim djelatnicima ponude korisne informacije potrebne u liječenju bolesnika. Zdravstveni djelatnici su nositelji portala i njima je posvećen te je upravo zbog njih nazvan Roche Pro(fessionals). Svrha je Roche Pro portala zdravstvenim djelatnicima približiti novosti u dijagnostici i liječenju različitih bolesti te novosti iz područja istraživanja i razvoja, biotehnologije i inovativne, personalizirane medicine. U sadržaju Roche Pro portala

isprepleću se osnovne zadaće tvrtke Roche: usmjerenost na bolesnika, izvrsnost u znanosti, dostupnost dijagnosticiranja i liječenja te održiva vrijednost. Uz novosti u dijagnostici i liječenju, Roche Pro portal uporabom najnovijih internetskih tehnologija donosi predavanja hrvatskih stručnjaka s nacionalnih i međunarodnih kongresa i stručnih skupova, interaktivne videosadržaje o mehanizmu djelovanja inovativnih lijekova, poveznice s različitim korisnim internetskim stranicama, poput hrvatskih stručnih društava, te najave skorih događaja u terapijskim područjima. Informacije o terapijskim područjima vidljivo su povezane s informacijama o pripadajućoj dostupnoj terapiji i Rocheovim inovativnim lijekovima te s najnovijim podacima o njihovoj učinkovitosti, sigurnosti i načinu primjene.

„Posvećeni smo zdravlju i usmjereni na istraživanje i inovativni pristup u liječenju. Vjerujemo da je nužno hitno pružiti medicinska rješenja, upravo sada – čak i dok razvijamo inovacije za budućnost. Vjerujem da će inovativni pristup u komunikaciji putem Roche Pro portala svim našim liječnicima omogućiti nove spoznaje te rješenja zdravstvenih problema koja daju liječnicima najbolje mogućnosti u dijagnosticiranju bolesti i liječenju bolesnika” dr. Milorad Gošev, direktor Rochea d.o.o. Proces registracije na Roche Pro Pristup informacijama o lijekovima koji se izdaju na recept ograniËen je Zakonom o lijekovima i mogu im pristupiti samo zdravstveni djelatnici. Ako ste zdravstveni djelatnik i još niste registrirani korisnik, a zainteresirani ste za sadržaj našeg portala, pristupite portalu www.rochepro.hr i registrirajte se*. Nakon provjere valjanosti Vaših podataka, osigurat Êe Vam se pristup portalu u najkraÊem roku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, molimo obratite se uredništvu Roche Pro portala na croatia.portal@roche.com. *Potvrdom registracije putem poveznice (linka), koju ćete zaprimiti u sandučić svoje e-pošte, i postavljanjem zaporke potvrđujete: da ste zdravstveni djelatnik, da su Vaši podaci navedeni u prijavnici potpuni, točni i istiniti, da ste prije ispunjavanja prijavnice pročitali, razumjeli i da se slažete s Uvjetima korištenja internetske stranice www.rochepro.hr.

50

Profile for Hrvatska liječnička komora

Liječničke novine br. 150  

Liječničke novine br. 150