__MAIN_TEXT__

Page 1

LIIKUNTAFYSIO FYSIOTERAPIAKLINIKKA PILATESSTUDIO


PALAUTA KEHOSI TOIMINTAKYKY. Tee se viisaasti kuntoutusalan ammattilaisten avustuksella. Seuraamme säännöllisesti hoitotuloksiamme. Keskimäärin yli 90% asiakkaistamme hyötyy fysioterapeuttisesta kuntoutusjaksosta. Käytössäsi on alan parhaat olosuhteet toteuttaa kuntoutus turvallisesti ja tehokkaasti.

ARVOSTETTUA OSAAMISTA. Liikuntafysio Sello luottaa suomalaiseen DBC Konseptiin ja toimii sen kehitysklinikkana. Suomalaista kuntoutusosaamista arvostetaan maailmalla. DBC Konsepti on käytössä kansainvälisesti yli 100 klinikalla sairaaloissa, kuntoutuskeskuksissa, yksityisillä klinikoilla ja urheiluseuroissa.


”Pääkaupunkiseudun paras kuntoutuspaikka.”


SELKÄ. NISKA. OLKAPÄÄ. POLVI.  DBC:n hoitolinjaukset pohjautuvat tutkittuun tietoon. Seuraamme aikaamme ja pyrimme keskittymään oleellisiin asioihin. Tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttamiseksi ja parantamiseksi sekä oireiden helpottamiseksi säännöllinen liikunta ja kohdennettu harjoittelu on tärkeää.

LIIKE ON LÄÄKE.  Ja kuntouttava harjoittelu on täsmälääke. Kukapa olisi parempi harjoittelun annostelussa ja aikatauluttamisessa kuin asiansa osaava fysioterapeutti, joka terveydenhuoltoalan ammattilaisena tuntee vaivoille altistavat tekijät, kehon anatomian ja biomekaniikan sekä kipufysiologian?


Tutkittua tietoa. Käytännön kokemusta. Arvostavaa asennetta.


HYÖDY FYSIOPAKETEISTA.  Kuntoutus on suunnitelmallista toimintaa. Olemme luoneet kustannustietoisia kokonaisuuksia hyvinvoinnin tukemiseksi ja työkyvyn varmistamiseksi. Tarjolla on kolme kokonaisuutta: FYSIO 5, FYSIO 10 ja FYSIO 15. Nämä toteutetaan yksilöllisten tarpeidesi pohjalta ilman lääkärin lähetettä. Kuntoutuskäynnin kertahinnaksi jää 50 €.

JATKA KUNTOUTUSRYHMÄSSÄ.  Haluatko varmistaa hyvien hoitotulostesi pysyvyyden? Voit jatkaa yksilöllistä ohjelmaasi kuntoutusryhmässä Liikuntafysio Sellon hyvin varustelulla kuntoutussalilla fysioterapeutin ohjauksessa edulliseen kuukausihintaan. Kuntoutusryhmiä on tarjolla jokaisena arkipäivänä eri ajankohtina.


Turvallisia, tehokkaita ja kustannustietoisia ratkaisuja. MyÜs yrityksille. Ota yhteyttä sello@liikuntafysio.fi.


PILATES ON ARJEN LUKSUSTA. 

Liikuntafysio Sellosta löydät AlignPilates-laitteilla varustellun pilatesstudion. Pilatesharjoittelun avulla opit ja kehität kehosi hallintaa sekä myös tietoisuustaitoja. Kaikki matto- ja laitepilatesryhmämme ovat pienryhmiä, jolloin ohjaaja ehtii opastamaan liikkeiden oikean suorittamisen. LAATU RATKAISEE MYÖS KEHONHUOLLOSSA. 

Pilatesohjaajamme ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan koulutuksen käyneitä ammattilaisia, jotka ovat täydentäneet osaamistaan ns. pitkällä pilatesohjaajan koulutuksella. Liikkeen ja liikunnan ammattilaisina ohjaajamme löytävät juuri sinulle tärkeät kohteet kehittää kehon toimintaa mielekkäällä, motivoivalla ja turvallisella tavalla.


Tule ja löydä kehosi sisäinen voima yksilö- tai ryhmäpilatestunneillamme.


FYSIOTERAPIAKLINIKKA | PILATESSTUDIO

www.liikuntafysio.fi LIIKUNTAFYSIO SELLO Leppävaarankatu 9 C, 4.krs 02600 Espoo

010 581 8280 facebook.com/liikuntafysio.fi liikuntafysio

#liikuntafysio #dbc #luottofysio #pilatessello #alignpilates

Profile for liikuntafysio

Liikuntafysio Sello - esite  

Liikuntafysio Sello Toimintakykyä parantavia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja pääkaupunkiseudun yhdessä parhaassa kuntoutuspaikassa Laad...

Liikuntafysio Sello - esite  

Liikuntafysio Sello Toimintakykyä parantavia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja pääkaupunkiseudun yhdessä parhaassa kuntoutuspaikassa Laad...

Advertisement