Page 1

LIIKEVOIMAA PALVELUKSESSANNE

,))+% 9($)34他他 /3!!*)!


Yrittäjänä ja palvelujen tarjoajana olette tottunut kysymään: Mitä saisi olla? Miten voin auttaa ja palvella?


Nyt me korkeakouluna vuorostamme kysymme Teilt채: Mit채 voimme tehd채 organisaationne hyv채ksi?


OPISKELIJA

YRITTÄJÄ

OPETTAJA


ALUEEN ELINKEINO- JA KULTTUURIELÄMÄ

KEMI-TORNION AMMATTIKORKEAKOULU


Kaipaatteko markkinointiviestintäänne uusia sisältöjä ja keinoja, esimerkiksi monimediaisia ratkaisuja? Haluatteko testata liikeideoitanne? Ovatko organisaationne tietojärjestelmät ajan tasalla?

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun Liike, eli tuhat median, liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn opiskelijaa ja 60 ohjaavaa opettajaa ottavat vastaan toimeksiantojanne.


Liikkeessä nuoret osaajamme pääsevät näyttämään todelliset kykynsä ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa toimeksiantojenne parissa. Jatkuva vuorovaikutus asiakkaan ja Liikkeen välillä varmistaa toivotun ja laadukkaan lopputuloksen. Liikepalvelumme perustuvat monialaiseen asiantuntijuuteen sekä hyvään paikalliseen elinkeinoja kulttuurielämän tuntemukseen.


Liikkeessä työelämän tarpeet muokkaantuvat tutkimusja kehitystehtäviksi, joita ammattikorkeakoulun opiskelijat yhdessä opettajien ja toimeksiantajien kanssa ratkovat. Tutkimus- ja kehityspalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme koulutuspalveluja osaamisen kehittämiseen.


Opiskelijat ovat yritysten ja julkisen sektorin tärkeää asiakaskuntaa ja tulevaa työvoimaa. Heidän tuoreilla ja ennakkoluulottomilla näkemyksillään on lisäarvoa.


70

80

90

100

Parhaat ideat syntyvät ja toteutuvat yhteistyönä

Liike paitsi tuottaa ideoita, ongelmanratkaisuja ja käytännön toteutuksia, myös kartuttaa kaikkien osallisten osaamista ja edistää koko alueen elinkeino- ja kulttuurielämän elinvoimaisuutta.

70

80

90

100


”Huominen on aina tulevaisuutta!”

MÄKIHYPPÄÄJÄLEGENDA MATTI NYKÄNEN


ZZZWRNHPÀOLLNH (PDLOOLLNH#WRNHPÀ /LLNHSXKHOLQ

LIIKEVOIMAA PALVELUKSESSANNE  

LIIKEVOIMAA PALVELUKSESSANNE

LIIKEVOIMAA PALVELUKSESSANNE  

LIIKEVOIMAA PALVELUKSESSANNE