Page 1

LIGHT BODY INSTITUTE SCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING najaar 2017


Kantoor Het kantoor is open op: dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 13:00. Light Body Institute Sint-Jansstraat 8 8000 Brugge Tel.: 050 33 66 97 · Fax: 050 33 19 93 Bank: Crelan 860-0108496-32 IBAN: BE 90 8600 1084 9632 BIC: NICABEBB Het aparte rekeningnummer voor de yoga staat op p. 5

Internet Website BODY | WekelijkseINSTITUTE inspiratie, zelfstudie ... LIGHT www.rolandverschaeve.com SCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING E-mail info@rolandverschaeve.com Facebook | Dagelijkse inspiratie www.facebook.com/roland.verschaeve LinkedIn be.linkedin.com/in/rolandverschaeve Twitter www.twitter.com/rolandlbi

www.rolandverschaeve.com

2


Foto: David Demets

Het mag weer over mensen gaan. Het is alsof we ons jaren hebben voorbereid op deze tijd. Enkele generaties geleden waren onze voorouders nog volop betrokken in een oorlog in onze gebieden. In de daaropvolgende periode werd er vooral gefocust op werk en opbouwen. Mensen kregen een andere visie op het leven en voor ze het goed beseften werden ze ondergedompeld in een consumptiemaatschappij. De nieuwe generatie had heel wat creatieve ideeën en streefde andere doelstellingen na. Alles veranderde plots zo vlug dat ze niet doorhadden dat er iets misliep. De zogenaamde vrije wereld waar ze naar verlangden evolueerde tot een soort gevangenis. Velen liepen vast in hun eigen scheppingsverhaal. Intussen is de wereld, de politiek en de economie structureel veranderd. De nadruk ligt op winstmaximalisatie, optimalisatie van de doelstellingen, behalen van diploma’s, ... Er is maar weinig aandacht voor de evolutie van de mensheid.

Wanneer je de energie beter leert volgen en minder krampachtig steeds alles probeert te bedenken, zal je ook sneller voelen waar je naartoe gaat. Je zal geen zin meer hebben in omwegen. Je zal dan op een rustige, vastberaden manier je eigen leven in handen nemen, een leven met kwaliteit, een Meesterlijk leven. Hoe kiezen voor een mooie evolutie naar een vreugdevol en vervullend leven? Er is een ruim aanbod audiocursussen en video’s die je rustig kan beluisteren en bekijken waar en wanneer dat jou best uitkomt. Ik geef reeds een aantal jaren webinars en krijg steeds enthousiaste positieve feedback van de vele deelnemers. Daarom staan er dit seizoen opnieuw webinars met nieuwe thema’s op het programma. Indien bepaalde thema’s uit vroegere webinars je aanspreken, kan je de video’s ervan aankopen via de webshop. Verder is er ook een gevarieerd aanbod live cursussen in Brugge. Indien je de wekelijkse yogasessies wenst te volgen, is vroeg inschrijven noodzakelijk. Wekelijks publiceer ik een inspiratiebrief waarop je je gratis kan abonneren.

Via yoga werd mij een pad getoond waarbij ik mezelf niet verloor in de chaos van die wereld die nooit genoeg heeft en zichzelf geestelijk verwaarloost.

De verschillende besloten Facebookgroepen die ik dagelijks opvolg, bieden je de mogelijkheid om vragen te stellen en je ervaringen te delen met gelijkgestemden. Zo sta je er niet altijd alleen voor.

Ik liet me niet meeslepen door het collectief gebeuren. Ik volgde steeds mijn eigen weg en luisterde naar een stem diep in mij.

Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik dit alles met jullie mag delen.

Eind jaren 80 maakte ik kennis met de Light Body, net op het juiste moment in mijn leven. Ik werd me steeds meer bewust van de wereld en van de mensheid als energie. Ik leerde hoe je op diverse niveaus overvloed en succes kan creëren en tegelijkertijd bewust de liefde van het universum kan ervaren. In die periode richtte ik mijn school voor zelfontwikkeling op.

Roland

Veel jonge mensen geloven niet meer wat de publiciteit en de wereldpolitiek hen voorspiegelen. Ze hebben ook geen zin meer om hun leven volledig op te offeren aan materie, roem en eer. Die nieuwe generatie gaat steeds vaker op zoek naar een stevige basis om hun eigen wereld op te bouwen. 40 jaar ervaring met spirituele groei en meditatie hebben mij duidelijk gemaakt wat er wel goed werkt en wat er zinloos tijdverlies betekent.

3


Geen voorkennis nodig 5 Yoga 6 Leer betere keuzes maken 7

Overvloed en zelfrespect

8 Channelen 9

Je geest verlichten

10 Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen 11

Je ego overstijgen

12 Kleur Man Vrouw 14 Light Body 16 Zelfstudie met video’s 18 Zelfstudie met MP3’s

4


Live

Yoga najaar 2017

Dinsdagavond 19:30 tot 21:00

€ 90 voor 9 lessen september 12, 19, 26 oktober 3, 10, 31 november 28 december 5, 12

Donderdagmorgen 10:30 tot 12:00 € 90 voor 9 lessen

september 14, 21, 28 oktober 5, 12 november 2, 30 december 7, 14

Donderdagavond 19:30 tot 21:00

€ 90 voor 9 lessen september 14, 21, 28 oktober 5, 12 november 2, 30 december 7, 14

Losse lessen Losse lessen zijn mogelijk aan 12 euro. In principe kan iedereen op elk moment inspringen, maar meestal zitten de lessen vol. Abonnees hebben steeds voorrang. De deur opent een half uur voor aanvang van de les. Wie vroeg komt, staat als eerste op de wachtlijst. Bij het begin van de les weten we pas of er nog matjes vrij zijn.

Voordelen voor abonnees Abonnees zijn zeker van hun plaats. Wie inschrijft voor een yogareeks krijgt ook automatisch korting. Voor abonnees bedraagt een les 10 euro in plaats van 12 euro.

Abonnement 1. Om zeker te zijn dat een reeks nog niet volgeboekt is, mail je ons best op info@lightbodyinstitute.com of bel ons op 050 33 66 97 vóór je overschrijft. 2. Schrijf pas na onze bevestiging het cursusbedrag over op het rekeningnummer van Maheshwara v.z.w.: IBAN: BE56 8508 1712 7388 / BIC: NICABEBB met vermelding van de reeks waarvoor je inschrijft (bv: “yoga op donderdagavond”). Tot binnenkort! Info: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97

5


Wee Sen Goh

Online

Leer betere keuzes maken Kies zonder angst en twijfel. Laat je zelfvertrouwen openbloeien.

Weinigen lijken te weten dat enthousiasme een zielskwaliteit is die ons een leven van welbehagen schenkt.

Wanneer je terugkijkt naar je leven dan zie je duidelijk dat niet alles verlopen is zoals je je voorstelde.

Mensen die daar niet bewust van zijn, blijven zich focussen op de zware kant van het bestaan. Ze blijven maar roeren in de psychische en emotionele aspecten van het leven.

Nochtans heb jij die keuzes in je leven gemaakt. Of heb je je teveel laten beïnvloeden door anderen?

Wanneer je doelen duidelijk zijn, heb je ook de kracht en de moed om iets mooi van je leven te maken.

Als volwassene weet je vaak niet goed wie je bent en wat je wilt, omdat je helemaal verstrikt zit in je rollen. Je hebt van alles leren spelen.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

Je werd zelden aangemoedigd om te zijn wie je echt bent. Je zit vol overtuigingen en gewoontes die weinig met je ware zelf te maken hebben. De eerste invloed op jouw leven komt natuurlijk van je ouders. Niet dat ze zich nu nog veel bemoeien, maar soms heb je door hun bezorgdheid of bescherming niet geleerd je eigen keuzes te maken en je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dan is er veel kans dat na je ouders je partner of werkgevers of collega’s jou beïnvloeden. Al heel vroeg heb ik mij afgevraagd hoe het komt dat de ene persoon altijd slaagt in wat hij of zij doet en dat een ander zich soms te pletter werkt en nooit het beoogde doel bereikt. Je kan een nieuwe toekomst creëren zonder te zwoegen of te zitten dromen van illusies die nooit waar worden. Daarvoor is enthousiasme en passie nodig. Ik zie zoveel mensen moe, ziek en depressief worden omdat ze geen doel en passie hebben.

6

Graag wil ik je eerst helpen zien waar je nu staat en hoe het komt dat bepaalde dingen niet gelukt zijn in je leven. Dan zal ik je leren hoe je vanuit een hoger perspectief zoveel gemakkelijker keuzes kan maken zodat je minder twijfelt, en minder angst hebt. Je krijgt eindelijk zelfvertrouwen! Die avond zijn er enkele korte meditaties, vooral om beter je eigen gedachten door te hebben en vanuit de rust te kunnen herzien. Er is ook mogelijkheid om vragen te stellen. In afwachting kan je ook al in interactie gaan met de besloten Facebookgroep “Maak een meesterwerk van je leven”. Daar zijn eveneens alle vragen welkom. Wanneer: woe. 20 sept. 2017, 20:00 - 21:30 Prijs webinar: € 25 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97


Daniel Hong Tom Simpson

Online

Overvloed en zelfrespect Verhoog je overvloed en zelfrespect, maar ook de kwaliteit van je relaties en je leven! Je erft al heel vroeg overtuigingen over de thema’s Overvloed en Zelfrespect. Kijk maar eens wat je bijgebleven is van je ouders en je opvoeding. Al meer dan 25 jaar doceer ik cursussen “Overvloed en Welstand” en “Manifesteren”. In dit webinar wil ik beiden tegelijk belichten, want ze liggen zo dicht bij elkaar. Mensen die gemakkelijk ‘te kort’ hebben, missen vaak eigenwaarde en zelfrespect. Hierdoor trekken ze moeilijk de juiste situaties en mensen aan die hen ‘Welstand en Overvloed’ schenken. Zij die zich gemakkelijk laten vernederen en niet gerespecteerd worden op hun werk ontwikkelen niet gauw een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Hierdoor blijven ze soms een leven lang in hetzelfde kleine cirkeltje draaien. Velen die altijd zeuren over te kort of over geld en dat iedereen het beter heeft en dat het allemaal niet eerlijk is, mag je nog 1.000.000 euro geven, na een tijd zijn ze het weer kwijt, zowel door nutteloze uitgaven als verkeerde investeringen. Geef dat bedrag aan bepaalde anderen en een tijd later is het bedrag verdubbeld. Hoe komt dat? Al vroeg zocht ik naar wat ik aan ‘mezelf’ kon doen om succes, welstand en overvloed aan te trekken. Ook in de armste landen waar ik ooit kwam, zag ik mensen die rijk geworden zijn. Zelfs in tijden van oorlog zijn er mensen die daar een weg in vinden. Zelfs in communistische landen waar zogezegd iedereen gelijk is, zijn er enkelingen die een fortuin gemaakt hebben.

Het heeft iets te maken met je eigen standpunt en overtuigingen, met eigenwaarde en zelfrespect. Wat mag je verwachten van dit webinar? We vinden vooral eerst ‘jouw’ oorzaak. Hoe kijk jij naar jezelf en de wereld? We kijken samen naar jouw geschiedenis en wat je ervan terecht bracht. We zien wat er misgelopen is en hoe je daar mee omgegaan bent. Heb jij de waarheid en de realiteit willen of kunnen zien? Leer hoe je nu jezelf in handen neemt en aan de slag kan gaan. Bekijk het stap per stap zonder vooruit te lopen en dingen over te laten. Het mooie ervan is dat niet alleen je ‘Overvloed en Zelfrespect’ verhoogt, maar ook de kwaliteit van je relaties en je leven! Dit wordt een boeiende avond waarvoor je niet eens uit je zetel hoeft te komen. Ondertussen kan je je vragen en ervaringen delen op onze besloten Facebookgroep “Maak een meesterwerk van je leven”. Succes! Wanneer: woe. 6 dec. 2017, 20:00 - 21:30 Prijs webinar: € 25 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 7


Vinoth Chandar

Live

Channelen Contact maken met je innerlijke begeleiding zoals je Hogere Zelf, je Ziel, je Gids, Hogere wezens... wordt steeds belangrijker in je spirituele groei. Ik merk dat duidelijk in mijn eigen evolutie. Daarom organiseer ik 1 maal per jaar een weekend om je verbindingen te verfijnen. We leven in een tijd waarin er een overaanbod is aan informatie. De invloeden van buitenaf worden steeds chaotischer. Waarin kan je nog vertrouwen? Zo begin je nog meer te twijfelen aan jezelf. Wil je meer je eigen keuzes maken in plaats van je leven te laten bepalen door anderen? Dan is het tijd om voorrang te geven aan onafhankelijkheid en vrijheid! Voor wie is dit weekend? Je kan dit weekend volgen als je ooit een live cursus Channelen gevolgd hebt. Maar ook als je minstens 1 van deze audio-cursussen hebt gedaan: • • • •

“Contact maken met je gids (C100BE), “Je vaardigheden uitbreiden” (W006BE), “Gevorderde vaardigheden” (W007BE) en NIEUW “Verbinden met je gids” (C201BE)

Deze vind je in onze webshop op www.rolandverschaeve.com bij “zelfstudie” . Mocht channelen nieuw zijn voor jou, dan heb je gerust nog de tijd om je voor te bereiden met een of meerdere van deze audio-cursussen. 8

Wat mag je verwachten tijdens dit weekend? • Je leert beter en meer gedetailleerd contact maken met je innerlijke begeleiding. • We doen dit via diepgaande meditaties. • Gesprekken, vragen en antwoorden brengen duidelijkheid in alle bedenkingen en twijfels die je soms hebt over Channelen. • Je leert beter vragen voor jezelf, zoals oplossingen voor betere fysieke condities, gezin en familie en je toekomst in je job en carrière. • Je krijgt dit weekend verschillende readings over jezelf om meer inzicht te krijgen in je leven. • Je kan ook enkele readings geven aan anderen. Dit is dus een unieke gelegenheid om Channelen meteen in de praktijk te brengen en toe te passen.. Het weekend verloopt onder de professionele begeleiding van Alain Braekevelt. Alain doceert al vele jaren Channelen en heeft talloze readings achter de rug. Wie hem meegemaakt heeft, kent ook zijn zuiverheid en empathie. Een weekend dat je niet mag missen! Wanneer: zaterdag 21 oktober 2017, 9:30 tot 18:00 zondag 22 oktober 2017, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 200 Begeleiding: Alain Braekevelt Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97


Mitch Posada Tom Simpson

Live

Je geest verlichten De 6 delen van de reeks ‘Je ego overstijgen’ vullen elkaar aan en vormen elk een stukje van de puzzel, je hoeft ze niet in volgorde te volgen; in elk deel ga je je ware, goddelijke Zelf op een meer diepgaande en geëxpandeerde manier ervaren en komt er een bepaald aspect van je ego aan bod.

van je diepste goddelijke Zelf. Je zal versteld staan van de hoeveelheid frisse, originele, ruime ideeën die je hebt. Je kan je bevrijden van alle onnodige en ongewenste gedachten, gedachten die je oppikt en die afkomstig zijn van anderen en van het massa-bewustzijn.

Deze reeks laat jou toe om: uit je ego te stappen, je bewuster te worden van je ego en je ego te overstijgen.

De overtuigingen, gedachten, projecties van anderen hebben nu minder invloed op je. Die gedachten zijn niet echt jouw gedachten. Die gedachten tillen jou ook niet hoger, ze dienen jou niet, ze zorgen enkel voor onrust, onzekerheid en twijfel en halen je uit je centrum. Die gedachten reflecteren nooit de schoonheid en het licht in jezelf en anderen.

Telkens ervaar je dan ook diepgaande bewustzijns-verschuivingen en evolueer je naar een nieuw niveau van ‘zijn’, je zal opnieuw geboren worden! In deel 4 ‘Je geest verlichten’ zal je je goddelijke Zelf steeds duidelijker ervaren omdat je de aard van je ego-denken begint door te hebben. Je zal beseffen welke gedachten, overtuigingen, concepten, illusies, denkvormen, … het licht van je ware zelf verborgen houden. Je zal je voorbij dat denken begeven, naar een staat van zuiver ‘gewaarzijn’, van stilte, waarbij je ontvankelijk bent voor creatieve gedachten en heldere innerlijke begeleiding en je weet welke stappen je in elke situatie kan nemen. Een heldere, verlichte geest is één met je authentieke, ware Zelf. De gedachten die dan opdagen zijn opbouwend, ondersteunend en bezorgen je inzichten die voor oplossingen en vrede zorgen. Je zal ook leren die gedachten los te laten, die je afgescheiden houden van jouw ware Zelf en van dat van je medemensen zodat je relaties liefdevoller zullen zijn. Je zal je kunnen openstellen voor meer overvloed en gemakkelijker negatieve gedachten loslaten. Je bewustzijn neemt toe en je voelt je veel vrijer om te denken, te handelen en te zijn in de wereld zoals je werkelijk bent. Je gedachten zullen de inspiratie en creativiteit reflecteren

Je vermogen neemt toe om je in het ‘nu’ te bevinden. Je realiseert je steeds meer dat gedachten op zich geen enkele macht over je hebben, ze maken je enkel verhaaltjes wijs en kleuren je visie op de wereld. Je openstellen voor je ware, goddelijke zelf biedt jou de kans om die goddelijke perfectie te creëren die mogelijk is in alle omstandigheden. Wanneer je je in die staten van puur gewaarzijn bevindt, voorbij dat denken, dan kom je bij die innerlijke stilte, bij die ontvankelijkheid en bij dat oneindig potentieel waarover je beschikt. Er gaat een andere dimensie open met een stroom aan energie, wijsheid, bewustzijn, goddelijke ideeën, vrede, vreugde, … Wanneer de oude gedachten verdwijnen, wijzig je je toekomst! Je kan nu kiezen voor een toekomst afgestemd op je hoger doel en plan! Wanneer: zaterdag 18 november 2017, 9:30 tot 18:00 zondag 19 november 2017, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 200 Herhaling: € 100 Begeleiding: Annie De Brabander Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 DS104BE

9


Mitch Posada

Live

Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen De 6 delen van de reeks ‘Je ego overstijgen’ vullen elkaar aan en vormen elk een stukje van de puzzel, je hoeft ze niet in volgorde te volgen; in elk deel ga je je ware, goddelijke Zelf op een meer diepgaande en geëxpandeerde manier ervaren en komt er een bepaald aspect van je ego aan bod. Deze reeks laat jou toe om: uit je ego te stappen, je bewuster te worden van je ego en je ego te overstijgen. In deel 5 ‘Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen’ zal je het licht van zelf-realisatie ervaren; je wordt je op een dieper niveau bewuster van je ware, goddelijke Zelf. In deze cursus zal je je op een dieper niveau met je ware, goddelijke Zelf verbinden. Telkens je je met dat Zelf verbindt verwerf je wat van het bewustzijn van dat Zelf, je komt dan tot hogere waarheden en inzichten en ervaart meer liefde en wijsheid. Je begint dan ook vaker en in veel meer omstandigheden vanuit die vredevolle, gecenterde, evenwichtige ruimte van dat Zelf te leven. Je ontdekt je ware identiteit, je ware natuur, jij bent immers dat goddelijke Zelf. Diep vanbinnen beschik je over alles wat je nodig hebt om je volledig potentieel te ontvouwen als een vrij, ontwaakt en verlicht wezen. Besef dat je een vormloos, oneindig Zelf bent met een oneindig, onbeperkt potentieel. Wanneer je je verbindt met je authentieke Zelf voorziet dat Zelf jou in elk moment van alles wat je nodig hebt. Dat Zelf staat voor alle mogelijke voorzieningen, overvloed, vreugde, liefde, vrijheid en harmonie. Dat Zelf is oneindig en eeuwig, is liefdevolle wijsheid. Al die kwaliteiten wachten op jou, claim ze. Je hoeft je enkel bewust open te stellen voor al die geschenken van dat Zelf want dat Zelf is wie je bent in de kern van je wezen. Plaats de intentie om je te verbinden met je ware Zelf en stel je open en ontvankelijk op om al die geschenken van dat Zelf te ontvangen. 10

Tijdens deze cursus zal je een diepgaander bewust worden van liefde en mededogen en gemakkelijker accepteren wat er zich aandient in je leven. Je zal de wereld tegemoet treden met meer vrede en liefde in je hart. De kern van je wezen wordt steeds stralender en je gaat steeds meer in resonantie met de hogere energieën en verbindingen. Je goddelijke Zelf assisteert je, gaat je voor en effent het pad voor je. Je toenemend bewustzijn zorgt ervoor dat je pad vlotter verloopt, de strijd afneemt, en beperkende overtuigingen en concepten verdwijnen. Je zal je steeds minder identificeren met die op het ego gebaseerde denkvormen, herinneringen, verhalen, concepten, overtuigingen, oordelen... al die zaken die je ervan weerhouden hebben om een vervuld leven te leiden. Je gaat je nu niet langer identificeren met die steeds veranderende zaken als emoties, gedachten, verlangens en de objecten in je leven. Je zal je steeds meer identificeren met je goddelijke Zelf als wie je bent. Je kan nu je uit je ego stappen, er bewust naar kijken en dat ego overstijgen. Je zal niet meer toelaten dat je ego je pijn en lijden bezorgt maar je zal inzien dat je gedachten, je emoties en verlangens -je volledige persoonlijkheid- een voertuig kan worden om het goddelijke Zelf uit te drukken; je bent dan niet meer dat beperkte ‘jij’ die je was. Dat is een heel belangrijke transformatie! Wanneer: zaterdag 13 januari 2018, 9:30 tot 18:00 zondag 14 januari 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 200 Herhaling: € 100 Begeleiding: Annie De Brabander Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 DS105BE


Live

Je ego overstijgen De 6 delen van de reeks ‘Je ego overstijgen’ vullen elkaar aan en vormen elk een stukje van de puzzel, je hoeft ze niet in volgorde te volgen; in elk deel ga je je ware, goddelijke Zelf op een meer diepgaande en geëxpandeerde manier ervaren en komt er een bepaald aspect van je ego aan bod. Deze reeks laat jou toe om: uit je ego te stappen, je bewuster te worden van je ego en je ego te overstijgen. In deel 6 ‘je ego overstijgen’ zal je schitterende verlichte staten ervaren waarbij lagere gedachten en emoties niet meer voorkomen. Duisternis en beperking verdwijnen. Emoties komen meer in balans, worden meer vloeibaar en vrediger. Je wordt niet langer beïnvloed door de energieën om je heen en je kan steeds meer gecenterd blijven in de liefde en het licht van je ware Zelf. Wanneer je je ego overstijgt zal je stap voor stap je je gehechtheden en oude manieren van ‘zijn’ kunnen loslaten en steeds meer beseffen hoe één je bent met je authentieke Zelf. Er ontstaan meer succesvolle verbindingen, er dienen zich voortdurend nieuwe mogelijkheden en kansen aan, deuren gaan open en je merkt telkens weer die synchroniciteit erbij aanwezig. Wanneer je je in dat goddelijk bewustzijn begeeft voorbij het ego, dan is het heel belangrijk om het verleden te vergeven. Wanneer je bewustzijn van de waarheid toeneemt, zal je betere manieren ontdekken om te ‘zijn’. Je zal je bewustzijn niet verder kunnen laten expanderen indien je hard blijft en oordeelt over jezelf omwille van alles wat je in het verleden uitspookte. Je kan nu schuldgevoel, schaamte, ontkenning en andere ego-aspecten die lijden veroorzaken vrijlaten. Je zal met je ware Zelf werken om het verleden te vergeven, om gehechtheden los te laten evenals alle patronen of gewoontes die stellen dat je enkel kan groeien via pijn en lijden.

Je zal nu ook die behoefte aan appreciatie, goedkeuring en erkenning van anderen kunnen loslaten. Wanneer je contact met je ware Zelf diepgaander wordt zal je de verwachtingen die anderen over jou hebben kunnen negeren. Je weet nu wie je bent, je weet wat er goed/juist is voor jou en je kan je grenzen nu beter aangeven. Je zal nu niet langer meer wat goed voor je is opgeven om de goedkeuring van anderen te bekomen. Je accepteert jezelf en houdt van jezelf omwille van wie je bent en je richt je naar binnen om leiding te bekomen. De acties die je nu onderneemt en de woorden die je nu spreekt reflecteren de waarheid over wie je bent. Je kan de hogere staten die je ervaart wanneer je contact maakt met je ware Zelf nu belichamen. Wanneer je je ego overstijgt -je emoties transformeert, je verlangens laat evolueren, je geest verlicht en je diepgaander bewust bent van je goddelijke Zelf- dan kan al de rijkdom van goddelijk bewustzijn jou toebehoren. Je hebt in de 6 volumes alle mogelijke bewustzijnstransformaties ervaren. Alles wat je kan toelaten in je leven en waarvoor je je kan openstellen behoort jou toe. Alles wat je nodig hebt bevindt zich in jou en je kan je gewaarzijn van jezelf als het goddelijke Zelf binnenin jou diepgaander laten worden en steeds meer opeisen van je ware identiteit. Je leeft immers in een oneindig, onbeperkt universum! Wanneer: zaterdag 28 april 2018, 9:30 tot 18:00 zondag 29 april 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 200 Herhaling: € 100 Begeleiding: Annie De Brabander Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 DS106BE 11


Live

Kleur Man Vrouw Begrijp jezelf en je relaties beter dankzij het kleurenspel Je bent volop bezig met je eigen evolutie en groei, wat men ook de “zoektocht” noemt. Maar eigenlijk weet je niet goed wat je precies zoekt. In het begin droom je ervan iemand te worden die je niet bent en wil je iets bereiken dat niet echt bij je past. Hierdoor vind je geen rust en voldoening. Het is net alsof je continu hindernissen tegenkomt. Je weet eigenlijk niet goed wat van jou en wat van anderen is. Na een tijd heb je door dat je uitdagingen niet nieuw zijn. Sommige verergeren en andere verzachten. Veel mensen hebben nooit het verband gelegd tussen hun actuele confrontaties en de basis die ze kregen bij hun ouders. Je eerste relatie is die met je moeder. De manier waarop jij je moeder ervaart, bepaalt jouw relatie met de wereld, maar ook je liefdesleven. Je kan als tegenreactie alles omgekeerd doen of dezelfde problemen herhalen als die van je mama. De relatie met je vader bepaalt je carrière, geld, vorm en structuur in het leven. Ook hier kan je alles tegengesteld doen of herhalen wat je papa deed. Door zo te reageren, ontwijk je vaak de wortel van je problemen. Jij hoeft niet hetzelfde te herhalen. En je moet er ook niet tegenin gaan. Je kan beginnen met jezelf beter te leren kennen en je eigen keuzes maken. Dit weekend komt deze basis uitgebreid aan bod. In je kinderjaren worden je innerlijke man en vrouw gevormd. Als je dit niet doorhebt, achtervolgt het je levenslang. Dit bepaalt welke mannen en vrouwen je aantrekt in je leven. Wanneer je jezelf niet kent, heb je ook niet door waar je relatieproblemen vandaan komen. Later begrijp je ook je eigen kinderen niet. Zelfs in je sociale contacten merk je dat er iets ontbreekt. 12

Sommige mensen blijven in een cirkel draaien zonder succes te bereiken. Misschien zit je vol idealen maar blijf je wachten op het goede moment dat maar niet komt. Anderen hebben zoveel initiatieven en zitten nooit stil, maar doen eigenlijk niet wat ze diep vanbinnen voelen en waar ze van dromen. Allemaal door gebrek aan zelfkennis. Deze cursus is al meer dan 25 jaar een topper en groeit mee met mij en de cursisten. Het is nooit hetzelfde, want de inhoud is telkens op maat van de groep. Iedereen is zo anders, waardoor de vragen en inbreng altijd anders zijn. Daarom blijft het ook mijn stokpaardje. Alle basisthema’s komen aan bod aan de hand van de kleureninformatie, zoals: structuur, geld, vorm en veiligheid, angst, vreugde en genieten, seks, keuzes en richting geven aan je leven, macht en machteloosheid, liefde, mededogen, verbinding, inschattingsvermogen, expressie, communicatie, denken en inzien, zelfvertrouwen en eigenwaarde, leven en sterven... Dit is de meest omvangrijke cursus uit ons gamma. Het gaat over de realiteit die je niet kon of wou zien. Wees gerust, er is ook een grote dosis humor. Wie het al meemaakte, kan ervan meespreken. Je vergeet het nooit meer want het raakt het diepste van je wezen. Kleur Man Vrouw is ontstaan toen ik nog honderden mensen persoonlijk begeleidde. Intussen heb ik ruim 8000 mensen begeleid, persoonlijk en in groep. Vandaar dat ik veel voorbeelden en praktische informatie heb om te delen.


Reacties van cursisten “Dat je fantastisch bent dat wist ik al, maar dat het de mooiste cursus zou zijn die ik ooit heb gevolgd was een openbaring, letterlijk een hartopener, heel duidelijk en het stroomde zo mooi naar binnen dat ik gevoel had dat ik precies zelf begon licht te geven. Van harte dank.” - Glenn “Ik wil je van harte bedanken Roland voor het afgelopen weekend. Het was al de derde keer waardoor je toch telkens dieper kan gaan omdat je de theorie al in grote lijnen beheerst. Ik kon me deze keer ook meer focussen op de kleuren en het gevoel dat ze teweeg brengen. [...] Verder was het indigo dat bleef hangen, het verhaal van de heimat film en de vele oprechte en kwetsbare verhalen van iedereen. Ik dacht dat het de laatste keer ging zijn maar volgend jaar kom ik terug. Een levenscursus van formaat !” - Sofie “Met een rugzak vol sceptisisme ben ik zaterdag aangekomen. Met heel veel vragen en twijfel en minstens evenveel sceptisisme ben ik zaterdag avond naar huis gegaan. Twijfelend aan zondag. maar wat ben ik blij dat ik ben terug gegaan. Ik heb het gevoel klaar te zijn voor nieuwe stappen, nieuwe keuzes, nieuwe beslissingen. Ik ben er deze morgen zelfs direct met begonnen. Dank je wel voor het intense weekend. Ik zal het mij nog lang herinneren.” - Saskia

“Eerlijk gezegd was ik toch een beetje sceptisch... 2 volle dagen, zal dit niet langdradig zijn? Ik moet nu zeggen dat dit weekend mijn verwachtingen heeft overtroffen. Roland, de manier waarop je alles vertelt en laat samensmelten tot 1 geheel is grandioos! Tegen het einde van de cursus ziet iedereen het grote plaatje.” - Pascal “Het heeft voor mij voor de zoveelste keer aangegeven hoe verhelderend alles werkt. Vanuit de onschuld leren dat we onze eigenheid mogen neerzetten en daar ook naar leven. Het feit zo’n intensiteit van waarheid in mezelf toe te laten geeft moed, levenskracht en weten dat wijzelf kunnen bepalen vanuit onze kern wat goed is voor ons. Groetjes aan de fantastische groep en Roland een welverdiende pluim om je steeds te geven aan je mensen, bedankt.” - Yvona Ook klaar voor een echt leven? Wanneer: zaterdag 24 maart 2018, 9:30 tot 18:30 zondag 25 maart 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 200 Herhaling: € 100 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97

“Bedankt voor dit mooie weekend Roland! Blij dat ik deze ervaring heb kunnen delen met mijn papa, we hebben er beiden veel aan gehad. Ik besef nu dat ik moet ontdekken wie ik echt ben, en dat ik mezelf moet leren accepteren zoals ik ben, ik probeer nog te veel iemand te zijn die ik nooit zal worden. Door die hoge verwachtingen van mezelf verlang ik ook te veel van een partner. Ik kijk uit naar dit proces en geniet van alles dat op mijn pad komt.” - Maurien

13


Mitch Posada

Light Body

Je lichtlichaam ontwaken

Ik zie het telkens opnieuw

Maak het jezelf makkelijker

• Mensen zoeken oplossingen voor hun problemen. • Ze mediteren, verhogen hun bewustzijn en hun leven gaat erop vooruit. • Ze zijn tevreden en verwaarlozen hun meditaties. • Ze komen opnieuw in de storm terecht. • Plots beginnen ze weer te mediteren en hun leven gaat weer beter. • Ze zijn tevreden en verwaarlozen hun meditaties. • Enzovoort ...

Wat als ik je 6 maanden lang help bij het mediteren, zodat het een goeie gewoonte wordt, net als je tanden poetsen en douchen?

Als je energie laag is en je bent niet bewust, dan loopt alles anders en beginnen dingen tegen te slaan. Je relaties weerspiegelen dit duidelijk.

Hiervoor hebben we onze basiscursus Je lichtlichaam ontwaken weer op het programma geplaatst, zowel voor nieuwe mensen als voor zij die willen herhalen.

De dagelijkse uitdagingen kunnen je moe en humeurig maken, waardoor je plots negatieve situaties aantrekt.

Wat houdt het in?

Misschien verlies je je wel in al het werk en vergeet je te leven tot het allemaal teveel wordt? Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal en gaat alles minder goed: je gezondheid, je relaties, je carrière ...

Je hebt continuïteit nodig Als meditatie een dagelijkse gewoonte is, blijf je bewust en heb je vlugger door wanneer je moet ingrijpen en hoe je dit best doet. Je gaat anders om met de realiteit en laat je niet zomaar afleiden.

14

Wat als je een vraag hebt, en je hoeft maar even online te gaan om het antwoord te krijgen? Wat als we 1 zaterdag per maand samenkomen met alle deelnemers?

Je mediteert zelfstandig maar wordt begeleid. Per maand oefen je met 1 van de 6 volumes uit de reeks Je Lichtlichaam Ontwaken. Waar en wanneer het jou past. Per volume zijn er 12 meditaties van ongeveer een halfuurtje. Je hebt dus telkens ruim de tijd. Je kan met al je vragen terecht op een geheime Facebook groep. Hou je niet in om in deze besloten kring al je vragen en ervaringen delen. Annie De Brabander staat klaar om je te begeleiden. Ze helpt je graag om alles toe te passen in je dagelijks leven.

Mediteren dus! En liefst begeleid, anders nemen je gedachten het weer over.

1 zaterdag per maand komen we samen in Brugge om de huidige meditaties te bespreken, met nadruk op de praktische toepassing ervan in je dagelijkse leven en de uitdagingen van het moment.

Waarom komt het er niet van?

Extra privé-begeleiding mogelijk

Heb je het mediteren nooit echt te pakken gekregen? Of lukt het niet om de draad weer op te nemen? Stel je het uit? Twijfel je? Ben je de enige in je omgeving die ermee bezig is?

Elke maand kan je van Annie privé-begeleiding krijgen over de meditaties van het huidige volume. Dit gaat via Skype. Alle info vind je op www.rolandverschaeve.com


Live

Reacties van cursisten

Plan het in je agenda

“Heel de Light Body voelde heel comfortabel aan en de groepsenergie voelde fantastisch en bracht een diep vertrouwen in het leven. Hartelijk dank aan allen.” - Nele

6 samenkomsten in Brugge

“Voor mij is er veel veranderd! Soms in heel kleine dingen... ik blijf meer bij me-zelf, blijf rustiger in bepaalde situaties, ga niet meer mee in het drama van anderen. En als het eens niet lukt, dan heb ik het heel vlug door! Die 6 maanden zijn voorbij... Ik ben heel blij dat ik LB heb gedaan! Het was de 1e keer, soms heel confronterend! Bedankt iedereen voor de vele, herkenbare reacties die zo leerrijk waren! Ik voel me heel dankbaar!” - Fabienne “Dankbaar dat ik opnieuw deel mocht uitmaken van deze bijzondere groep.” - Olivier “De groep voelde voor mij aan als een warm nest, veilig en vertrouwd. Nu is het tijd om dat nest te verlaten, ik hoop dat iedereen goed uitvliegt.” - Martine “Zielsgelukkig met deze wondermooie ontdekking van LB. Merci allemaal voor de leerrijke verhalen en vragen. Het ga jullie goed.” - Isabel “Dankjewel voor 6 inspirerende maanden. Wat is de tijd snel gegaan. Mijn leven kent nu meer rust en harmonie. Ik durf meer mezelf te zijn en te staan voor wat ik wil. Het voelt heerlijk en ik verheug me op waar mijn pad me heen voert. Veel vreugde en voorspoed voor iedereen toegewenst!!!” - Jan “Ontzettend bedankt allemaal! Wat een krachtig proces! Vandaag viel alles op zn plek, ik word op allerlei vlakken in mijn leven geaccepteerd door mezelf en de anderen. Prachtig en bedankt.” - Iris

1. 2. 3. 4. 5. 6.

zaterdag 20 januari 2018 zaterdag 24 februari 2018 zaterdag 17 maart 2018 zaterdag 21 april 2018 zaterdag 5 mei 2018 zaterdag 2 juni 2018

Telkens van 9:30 tot 18:00 met middagpauze. 12 meditaties per maand Zij die het meest resultaat halen uit de cursus, oefenen dagelijks. Maar als je op zijn minst elk van de 12 meditaties doet tegen de volgende samenkomst, kun je alles vlot volgen. Gebruik hiervoor dus ook je agenda en plan er alvast je meditaties in, zodat je er niets tussen laat komen. Een halfuurtje mediteren in plaats van TV kijken is een makkelijke oplossing.

Stuur me een mailtje Mocht je vragen hebben, mail me gerust persoonlijk op annie@lightbodyinstitute.com

Schrijf je in Tot eind september kan je genieten van de vroege-vogelprijs. In oktober is er een kleinere korting. Vanaf 1 november geldt de volle prijs. Zie www.rolandverschaeve.be voor alle info. www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB101BE t.e.m. LB106BE

15


Video’s

Voor deze video’s is er geen voorkennis nodig Bestellen kan via: www.rolandverschaeve.com

Raja Yoga (deel 1) Video (+/- 45 min.) Prijs: € 15

Raja Yoga (deel 2) Video (+/- 45 min.) Prijs: € 15

Durf jezelf zijn Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

Eenvoudige houdingen, geen acrobatie. Tot rust komen in jezelf, geen competitie. Gebaseerd op de sutra’s van Patanjali, geen hype. Toepasbaar in het leven, geen zweven.

Eenvoudige houdingen, geen acrobatie. Tot rust komen in jezelf, geen competitie. Gebaseerd op de sutra’s van Patanjali, geen hype. Toepasbaar in het leven, geen zweven.

Je moet eerst van een namaak-persoonlijkheid afkicken voor je jezelf accepteert zoals je bent. Misschien had je gehoopt iemand anders te worden? Jezelf durven zijn, begint met zelfkennis. Maar van kindsaf aan verstop je jezelf achter de rollen die je speelt. Een grote last valt van je af wanneer je dat doorprikt. Dan durf je eindelijk jezelf zijn. Dit schenkt rust en vrede.

Enthousiast opstaan, tevreden naar bed Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

Evenwicht tussen actie en rust Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

Gezonde Grenzen Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

Wanneer je persoonlijkheid luistert naar je Goddelijke Zelf, sta je niet meer zo alleen en gaat alles gemakkelijker. Het biedt je enorme vrijheid. Eén van de belangrijkste geheimen van mijn succes? Ik sta enthousiast op en ga tevreden naar bed. Is dit niet zo bij jou? Dan is het tijd om alles te herzien! Regelmatig herzien heeft de kwaliteit van mijn leven bepaald. Met deze video wil ik dat graag met je delen en leren hoe je het zelf kan toepassen. Wanneer je er een gewoonte van maakt om te herzien, hou je er bij elke beslissing rekening mee dat je nog iets kan bijsturen. Je bevriest je toekomst niet. Leer betere keuzes maken. Geniet zowel van de actie als de rust in je leven. Leer vooral eerst luisteren naar je lichaam. Laat je niet meer beïnvloeden door anderen. Weet beter wat je wil. Kijk wat je voorrang geeft. Leer een betere agenda opstellen. Waarom ga je steeds over je grenzen? Kortom, het begin van een leven met kwaliteit in plaats van kwantiteit. We zijn grenzeloos bewustzijn. Maar in het dagelijkse leven botsen we vaak op muren. Er zijn grenzen aan wat goed voor ons is, zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Tijd om alles weer met mate te doen! Respecteren anderen jouw grenzen? Respecteer jij je eigen grenzen? Respecteer jij de grenzen van anderen? Deze video geeft je een klare kijk op deze thema’s. Je stelt bewust gezonde grenzen. Daardoor ervaar je meer vrijheid en laat je de illusie van controle los.

16


Haal voldoening uit je leven Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

Maak een meesterwerk van je leven Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

Er is meer vrije tijd dan ooit in de geschiedenis van de mensheid. Toch loop je rond met dromen waarvoor er geen tijd is. Hoe komt het dat je zo weinig opkomt voor jezelf? Omdat je het gevoel hebt dat je niet genoeg aan bod komt, vul je misschien je agenda met allerlei hobby’s en sport. Maar nog altijd vind je de rust niet. Tijd dus om eens alles op een rijtje te zetten! Je Meesterwerk is eenvoudiger dan je denkt. Je bent alles wat je moet zijn en je hebt alles wat je moet hebben. Je hebt ook de kracht om die Goddelijke eigenschappen uit te drukken. Neem het leven zelf in handen om er een Meesterwerk van te maken. Er bestaat geen pasklare formule. Luister naar je diepste zelf en druk dat uit. Het doet er dus niet echt toe wat je kiest, als het maar vanuit je eigen unieke Goddelijke Zelf komt. Kritiek en oordeel over jezelf zijn de grootste obstakels bij het waarmaken van je Meesterwerk.

Omgaan met moeilijke mensen Video (+/- 30 min.) Prijs: € 19

Je bent wie je bent en je doet wat je kan, en meer is er niet. Intussen ken je jezelf heel wat beter. Je ervaart gemakkelijker de invloed van buitenaf. Eenmaal je dat doorhebt, hoef je eigenlijk de anderen niet meer proberen te veranderen. Maar je voelt dat er nog dingen vast zitten in jezelf. Dat is ook de reden waardoor je nog moeilijke mensen aantrekt. Je wil genezen van oude pijn en verdriet, ontgoochelingen, wraakgevoelens... enzovoort. Meestal heb je alles al geprobeerd en wordt het toch steeds erger.

We mogen toch nog fouten maken? Webinar opname (+/- 90 min.) Prijs: € 30

In deze video leer ik je wat er in jou wil veranderen zodat je met moeilijke mensen kan omgaan. Elke seconde is er een nieuwe start mogelijk. Elke dag is vernieuwend. Morgen kan je weer kiezen en herzien. Telkens opnieuw. Het is nooit te laat. Je leert maar als je fouten durft maken. Jezelf en anderen vergeven is de grootste bevrijding in je leven. Met deze video laat ik je zien hoe eenvoudig je je leven in handen kan nemen, zelfs na grote flaters

17


Zelfstudie met MP3’s Kijk op www.rolandverschaeve.com voor ons volledig aanbod en een ruime keuze losse meditaties aan 5 euro.

Orin albums Channelen

1. Contact maken met je gids Code: C100BE · Prijs: € 40 2. Je vaardigheden uitbreiden Code: W006BE · Prijs: € 40 3. Gevorderde vaardigheden Code: W007BE · Prijs: € 40 4. NIEUW : Verbinden met je gids Code: C201BE · Prijs: € 80

Goddelijke wil

1. Transformatie van je bewustzijn Code: DW911BE · Prijs: € 55 2. Continuïteit van bewustzijn Code: DW912BE · Prijs: € 55 3. Je bewustzijn evolueren Code: DW913BE · Prijs: € 55 4. Intuïtie Code: DW914BE · Prijs: € 55

Voor Orin is er geen voorkennis nodig Bestellen kan via: www.rolandverschaeve.com

Ieder creatief, geïnspireerd mens is van nature een potentieel “channel” of “kanaal”. Het gaat het er slechts om deze vaardigheid te ontdekken en te ontwikkelen. Dat is mogelijk met deze reeks. De auteurs vertellen dat hun innerlijk waargenomen gidsen Orin en DaBen het initiatief tot deze cursus hebben genomen en dat ze de inhoud via de auteurs hebben doorgegeven. De nieuwe ‘Verbinden met je gids: heldere begeleiding ontvangen’ helpt je herkennen of je betrouwbare info van een van een hogere gids ontvangt. Deze cursus is het resultaat van een jaar van geconcentreerde focus door Orin. Het creëerde een spiraal van energie die een basis biedt die de transformaties ondersteunt die door deze thuisworkshop worden op gang gebracht. Wanneer je deze reizen beluistert, vergezel je de groep die deze cursus live volgden. Orin vertelt dat er in zijn werkelijkheid geen tijd bestaat en dat hij zich bewust is van iedereen die de cursus beluistert. Hij transmit naar jou terwijl je met deze reizen werkt. Alle lichtwezens die aanwezig waren bij de live cursus voegen zich bij jou als je naar deze reizen luistert.

Je goddelijke zelf worden

Verken vierdimensioneel bewustzijn en ervaar jezelf als een niet-fysisch, eeuwig, onzichtbaar, oneindig, onbeperkt, puur, 1. Je ware identiteit ontdekken illuminerend licht. Met de realisatie van wie je bent voorbij Code: DS201BE · Prijs: € 70 het ego, opent zich een hogere wereld voor jou, een wereld 2. Je spirituele kracht laten ontwaken van licht, schoonheid, perfectie, goedheid en liefde. De sluiers Code: DS202BE · Prijs: € 70 die je innerlijk licht hebben verborgen, beginnen weg te vallen 3. Energie zuiveren met je G.Z. zodat de schoonheid, liefde en goedheid in jou in je leven kunnen stromen. Dit zijn enkele van de meest verlichtende en Code: DS203BE · Prijs: € 70 4. Vragen en ontvangen van je G.Z. uitbreidende Orin reizen die ooit aangeboden werden. Code: DS204BE · Prijs: € 70 Ben je klaar om opnieuw geboren te worden? Om je leven Je ego overstijgen 1 en bewustzijn op nieuwe manieren te ervaren, om je open te Opnieuw geboren worden stellen voor meer vreugde, liefde, vrede, harmonieuze relaties Code: DS101BE · Prijs: € 55 en overvloed? Ben je klaar om je zelfbeeld te transformeren van een beperkt geïsoleerd zelf tot de pracht van het goddelijke zelf die je werkelijk bent?

Je ego overstijgen 2 Emoties transformeren Code: DS102BE · Prijs: € 55

18

Emoties blijven ons leven bepalen. We hebben emotionele opvoeding gemist, of we verliezen onze weg in emotionele stormen, of we bouwen steviger muren rond onze emoties. Met deze cursus laten we goddelijke liefde ontwaken, blijven we helder rond emoties, veranderen we situaties en bevrijden we vastzittende emoties door contact met het goddelijke zelf.


Je ego overstijgen 3 Je begeertelichaam evolueren Code: DS103BE · Prijs: € 55

Je ego overstijgen 4 Je geest verlichten Code: DS104BE · Prijs: € 55

Je ego overstijgen 5 Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen Code: DS105BE · Prijs: € 55

Je ego overstijgen 6 Je ego overstijgen Code: DS106BE · Prijs: € 55

Je ideale lichaam creëren Een gezonde geest in een slank, fit en gezond lichaam Code: SI031BE · Prijs: € 25

Je zielsverwant aantrekken Code: SL102BE · Prijs: € 40

Kracht door bewustwording 1. Energie voelen Code: P201BE · Prijs: € 40 2. Reis naar het licht - Hoger gaan Code: P202BE · Prijs: € 40

19

Je begeertelichaam is het deel van je ego dat bestaat uit wensen, verwachtingen en verlangens. In deze cursus zul je je goddelijke zelf contacteren en je begeertelichaam evolueren naar een nieuw gebied van gewaarzijn dat overeenstemt met de goddelijke wil en je goddelijke zelf in plaats van het massabewustzijn en de verlangens van andere mensen over jouw leven. Met deze cursus kun je de verlichting van je Goddelijke Zelf ervaren die de natuur van je ego-denken onthult. Ga voorbij je ego-denken naar puur gewaarzijn, een staat van stilte waarin je creatieve gedachten kunt ontvangen, heldere innerlijke begeleiding en kennis over je volgende stappen in elke situatie. Een verlichte geest is één met het Goddelijke Zelf. In deze cursus word je begeleid om een groot, onthullend, illuminerend licht te ervaren. Het licht van zelfrealisatie, van het ontwaken van je goddelijke zelf in je bewustzijn op een dieper niveau. Dit is de illuminatie die het mogelijk maakt om je ego te overstijgen op nog grondigere, levensveranderende wijzen. Het bevrijdt jou! Het helpt je bij het loslaten van je oude rollen, etiketten en een identiteit gebaseerd op ego. Je bent veel groter dan je weet of kunt voorstellen. Je ware identiteit is het goddelijke zelf in jou. Zoals je kon leren doorheen deze reeks, ben je niet je gedachten, emoties of verlangens. Je bent niet je ego! Met de basis die je doorheen de vorige vijf delen hebt opgebouwd, ben je klaar om meer te ervaren van de illuminatie dat jouw ego ontsluiert. Je bent klaar om je gewaarzijn van jezelf te verdiepen als een Zelf dat oneindig en eeuwig is, het Zelf dat je gedachten, gevoelens en verlangens ervaart maar weet dat het dit alles niet is. Met deze oefeningen streef je naar het werken met hogere aspecten van jezelf om van hieruit het lichaam te scheppen dat je wenst.

Ben je klaar om je zielspartner te ontmoeten? Dit is een Orin cursus over hoe je een zielsverwant kunt aantrekken in je leven, een partner die je steunt om hoger te komen, die zich met jou verbindt op zielsniveau en die een bron van liefde is.

Kracht door bewustwording is een stap voor stap opleiding om de dingen als energie te leren ervaren en te leren hoe je aan energiewerk kunt doen. Op een gemakkelijk te volgen en gemakkelijk te herhalen wijze leer je onmiddellijke en diepgaande veranderingen te brengen in je relaties, in je eigenbeeld, in je capaciteit tot liefhebben en geliefd worden en van hieruit een nieuwe toekomst te vormen.

19


Leven in vreugde 1. Leven in vreugde Code: L201BE · Prijs: € 40 2. Een quantumsprong maken Code: L202BE · Prijs: € 40

Liefde van de ziel Je hartcentra ontwaken Code: SL105BE · Prijs: € 40

Manifesteren als je goddelijke zelf De zeven kwaliteiten van Goddelijke Wil Code: MM070BE · Prijs: € 70

Meesterlijk manifesteren Code: DW918BE · Prijs: € 185

Millenium reizen

1. Je innerlijk licht verhogen Code: MM010BE · Prijs: € 55 2. Bewustzijn expanderen Code: MM020BE · Prijs: € 55

Overvloed Geld(t) ook voor jou Code: M100BE · Prijs: € 40

Spirituele groei 1. Je trilling verhogen Code: SG101BE · Prijs: € 40 2. Je hogere zelf zijn Code: SG102BE · Prijs: € 40

20

Ieder mens heeft een doel en reden om op aarde te zijn. Er is niet slechts één iets waarvoor we hier zijn. Alles wat we doen, is een vervolg van vroegere stappen en maakt deel uit van onze continue evolutie. Al onze ervaringen staan in relatie tot vroegere en toekomstige belevingen van onze realiteit. Als iedereen zijn tijd volledig zou besteden aan de dingen die het hoogste tot stand brengen, zou de wereld op één dag compleet veranderen. Deze gids brengt je naar het vermogen contact met je ziel te krijgen en je hartcentra te ontwaken. Je zult een wonderbaarlijke reis van persoonlijke groei beleven, je persoonlijkheid voorbereiden, naar de zielsdimensie reizen en energie ontvangen van verlichte wezens als je met je ziel samensmelt. Je leert je ziel tot een onderdeel van je dagelijkse leven te maken en te putten uit haar kracht. Met de Goddelijke Wil creëer je met een uitzonderlijke precisie de vormen en structuren in je leven die mooi zijn en stabiel, die het hoogste van jezelf weerspiegelen en met een Goddelijke Perfectie hun doel dienen. Er is een moeiteloze stroom van aantrekking, schepping, tot bloei brengen, vrij van elk verlangen loslaten en open staan voor de volgende nieuwe vorm. In deze cursus leert Orin jou stap per stap een ongelooflijk krachtig proces om te leren meesterlijk manifesteren. Je zult je verbinden met de Groten die de 7 kwaliteiten van goddelijke wil transmitten. Je zult leren hoe je in het midden van deze sterke spirituele krachten kunt staan, afgestemd op het goddelijke zelf, open voor de kracht, liefde, wijsheid, visie, inspiratie, illuminatie, overvloed, helderheid, harmonie en vrede van het goddelijk zelf. Dit is jouw ware zelf! Alle delen van de Millenium reeks helpen jou bij het verruimen van je bewustzijn, het versnellen van je spirituele groei en het manifesteren van hogere omstandigheden door je te verbinden met de planetaire energieën die de aarde beïnvloeden. Naarmate je beter afgestemd raakt op deze energieën, nemen je mogelijkheden toe om licht te brengen in de wereld. Je bekwaamheid om te manifesteren wordt groter. Veel mensen kunnen hun levenswerk geen vorm geven omdat ze niet weten hoe ze het geld en de vaardigheden die ze daarvoor nodig hebben kunnen creëren. Overvloed geeft aan hoe je geld kunt creëren en andere dingen die je wilt gebruiken als instrumenten voor je levensvreugde en groei. Deze thuisworkshop is voor iedereen een aanrader in de huidige tijd. Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is mijn opdracht op deze aarde? Vragen waarmee velen van ons rondlopen. Groeien naar spiritueel inzicht geeft je een richting aan waarin je kunt zoeken om het antwoord te vinden.


Transformatie Je persoonlijkheid evolueren Code: SG200BE · Prijs: € 40

Werelddienstbaarheid Je levensdoel creëren Code: M200BE · Prijs: € 40

Zielsliefde Een zielsrelatie creëren Code: SL106BE · Prijs: € 40

Zonneuitstraling Een volmaakter licht worden Code: SL104BE · Prijs: € 40

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met je persoonlijkheid teneinde blokkades en remmingen op te ruimen. Hierbij gaat er veel aandacht naar het afbouwen van je afhankelijkheid van patronen en naar het overstijgen van twijfel, angst en zelfkritiek.

Je hebt een speciaal doel, een reden waarvoor je hier op aarde bent, iets wat je hier komt doen, en die jouw bijdrage aan de mensheid inhoudt. We noemen dit: je wereld dienstbaarheid. Elk vlak waarop je actief bent leent zich tot het verdiepen en verhogen van je werelddienstbaarheid.

Deze reizen staan je bij in het creëren van een zielsrelatie met iemand belangrijks zoals een echtgeno(o)t(e), vriend, ouder, kind, zakenpartner, broer of zus, medewerker of een andere bijzondere relatie. Je kunt deze reizen ook gebruiken om je te verbinden met de ziel van mensen die niet meer leven. Je leert werken met het licht van de zon, van de Hogere wil, van liefde en creatieve intelligentie om één van je zielsdoelen te vervullen: een volmaakter licht worden. Tijdens het werken met het zonlicht wordt je stralend en kun je elk gebied van je leven transformeren. De essentie van je leven op aarde is het vinden van licht; het in je opnemen en dit licht worden terwijl je eigen uitstraling het pad van anderen belicht.

21


Voorkennis nodig Je Lichtlichaam Ontwaken vervolgen 23 Leven vanuit je lichtlichaam 24 De frequenties van schittering 25 De frequenties van transparantie 26 Self-Exciting transmitten Lichtlichaamsbewustzijn vervolgen 27 ‘Jij’ als een focus van bewustzijn 28 Andere wezens en bewustzijnsfocussen ontdekken Seed Group 29 Je koesteren in de liefde, vreugde en vrede van je creaties 30 Je lumineus lichaam ontdekken 31

Je lumineus lichaam opbouwen

32 Zelfstudie: Light Body en vervolgen

22


Live

Leven vanuit je Lichtlichaam

Een nieuwe manier van Zijn: je lichtlichaams-energie aanwenden om je dagelijks leven te transformeren Je zal nieuwe manieren ontdekken om de lichtlichaamsenergieën en -vaardigheden te gebruiken zodat je in je dagelijks leven praktische resultaten bekomt en verschuivingen kan creëren. DaBen zal je leren hoe je met het lichtlichaam en met bepaalde energieën van het lumineus lichaam kan spelen zodat je je diepste ware, innerlijke Zelf op vele nieuwe niveaus van gewaarzijn kan ervaren, zodat je je vermogen om dat Zelf te zijn kan laten toenemen en je dat niveau van gewaarzijn in alles wat je doet kan brengen. Je kan inderdaad je leven veranderen door de energie van het lichtlichaam en de energie van het verlicht lichaam aan te wenden, zodat je: • je leven kan sturen vanuit die hogere niveaus van jouw zijn • hogere bewustzijnsstaten kan aanhouden in de gewone realiteit en je de vreugde en stroom van het lichtlichaam en het lumineus lichaam in je dagelijks leven kan brengen • je persoonlijkheids-zelf kan openstellen en de hogere energieën zo kunnen uitgedrukt worden in meer geschikte vormen die beter afgestemd zijn op wie je bent • meer fysiek welzijn kan verwerven: je kan die lichtlichaamsenergieën immers aanwenden om je beter te kunnen vrijwaren van spierpijnen, discomfort, ongemak… • je vermogen kan verhogen om fysieke energie te verschuiven • meer fysieke vitaliteit kan ervaren en je kan herbronnen

• meer emotionele stroom kan ervaren en dus beter gebundeld en in evenwicht kan blijven ongeacht de energie waarin je je bevindt • je leven kan leiden volgens jouw visie van wie je bent • je gemakkelijker je creativiteit kan tot uitdrukking brengen in alles wat je doet • het bewustzijn dat je verworven hebt in je lichtlichaamservaringen op een praktische manier kan toepassen om je dagelijks leven te transformeren

Bellem (stilteweekend) Aankomst: vrij. 8 sept. 2017, 17:00 (avondeten om 18:30) Vertrek: zon. 10 sept. 2017, 17:00 Plaats: Mariahove, Mariahovelaan 2, 9881 Bellem Prijs cursus: € 400 Verblijf type A: € 160 Verblijf type B: € 130 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97

Brugge (deel A) Wanneer: zaterdag 3 maart 2018, 9:30 tot 18:30 zondag 4 maart 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 350 (audio inbegrepen) Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB701BE

• je meer gewaar wordt van de keuzes die je hebt inzake voeding, dieetgewoontes, levensstijl, … en hoe je patronen kan doorbreken 23


Live

De frequenties van schittering Helder en concreet inzicht In het leven gebeuren dingen die je niet begrijpt, zowel in relaties als op het werk.

Je krijgt een grotere vaardigheid om dingen als energie te vinden, om licht te transmitten, om op te merken welke gebieden van je leven meer licht nodig hebben en om dan meer licht te brengen in die gebieden.

Wanneer bepaalde patronen zich maar blijven herhalen in je leven, zijn er plaatsen in je bewustzijn die nog niet helder zijn. Dit weerspiegelt zich in je dagelijkse realiteit.

De frequenties van schittering kunnen je helpen om meer heldere en meer concrete inzichten te hebben over bepaalde acties die je onderneemt.

Breng schittering in je leven en laat ongewenste patronen verdwijnen

Naarmate je innerlijke schittering en licht toenemen zullen de relaties, voorwerpen en situaties verdwijnen die dit niveau van schittering niet aankunnen. De dingen die wel passen bij dit niveau van schittering en licht zullen in je leven komen.

Ben je klaar om een oneindig toenemende ervaring van licht te hebben? Om licht te brengen in gebieden van je leven waar licht van dit type nog nooit heeft bestaan? Dit wordt een dag in eenheid, in het hart en de geest van AlWat-Is. Je kunt de oneindigheid ervaren van liefde, overvloed en alles wat je wenst.

Over de cursus DaBen transmit vier frequenties van schittering tijdens deze cursus. Ze kunnen je ervaring verbeteren van alle frequenties en staten van bewustzijn die je verkent. De frequenties van schittering zijn meer gevorderd dan de andere frequenties die tot nu toe behandeld werden. Werken met deze frequenties van schittering kan de kracht en diepte verbeteren van je zintuiglijke waarneming van de lichtlichaamssferen. Naarmate je vaardigheid om de frequenties van schittering te ervaren verhoogt, zullen de aard en kwaliteit van het licht toenemen. Alles in je leven kan verbeteren naarmate je je bewustzijn van licht uitbreidt en je vaardigheid om licht te creĂŤren versterkt.

24

Reis met Orin in de eenheid, in het hart en de geest van God/ Godin/Al-Wat-Is. Je kunt oneindigheid ervaren, van liefde, overvloed en alles wat je wenst. Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken 1 t.e.m. 6 Wanneer: zondag 22 apr. 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: â‚Ź 95 Herhaling: â‚Ź 50 Begeleiding: Alain Braekevelt Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB126BE


Live

De frequenties van transparantie Na het ontwaken van je lichtlichaam ben je stralender geworden. Je bent naar een hoger niveau van licht geëvolueerd en je capaciteit om licht op te nemen en het uit te stralen is enorm toegenomen. Je beleeft je spirituele groei nu intenser, directer en gerichter. Met de reeks ‘de frequenties invullen’ heb je geleerd om je uitstraling verder te verhogen en daarmee om te gaan, je hebt gezien wat je er allemaal mee kan doen en hoe je dat groeiende licht kan aanwenden om je leven te veranderen, spiritueel te groeien en een hogere frequentie van licht aan je eigen licht toe te voegen. De frequenties van transparantie gaan een stap verder dan de 6 andere volumes uit die reeks. DaBen transmit 5 frequenties van transparantie in deze cursus. Deze 5 transparantie-frequenties bieden je de kans om een vaardigheid te ontwikkelen die jou toelaat alle overige frequenties en mogelijke bewustzijnsniveaus intensiever te ervaren. Volgende zaken komen aan bod en je leert: hoe je transparant kan worden voor al de energieën die jou omringen, hoe je je ervaring steeds meer kan ‘zijn’, hoe je van moment-tot-moment gewaar kan zijn terwijl je je voorbij het denken begeeft en voorbij je interpretatie van wat er allemaal plaatsvindt.

Nadat je die vrede ervaren hebt die hoort bij die transparantie-frequenties, heb je de mogelijkheid om dat gevoel van vrede eveneens in de dagelijkse realiteit te ervaren, via rechtstreekse ervaring en inzicht. De frequenties van transparantie kunnen je ook assisteren bij jouw channeling zodat je transparant kan blijven voor je eigen energieën. Je gids, je hogere zelf, je ziel en je geestkracht kunnen dan helderder uitstralen zonder dat jij interfereert of probeert de ervaring te ‘controleren’. Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken 1 t.e.m. 6 Wanneer: zondag 18 nov. 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 95 Herhaling: € 50 Begeleiding: Alain Braekevelt Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB221BE

Je kan nu deel uitmaken van de totaliteit van je ervaring op alle niveaus. Deze frequenties brengen je bij een gevoel van stroom en een nieuw besef van vrede dat diepgaander kan zijn dan elk vredes-gevoel dat je tot op heden hebt ervaren. Wanneer je verder die ‘nieuwe’ ervaringen volgt, die frequenties van transparantie, terwijl die zich verder ontvouwen en steeds diepgaander worden, heb je de mogelijkheid om steeds meer te ontdekken over je natuurlijke aanleg om te ervaren en je ervaring te ‘zijn’ van moment-totmoment zonder enige interpretatie.

25


Live

Self-Exciting transmitten Deze cursus is vooral bedoeld voor leraars die de SelfExciting of de Frequentie-vaardigheden willen doceren. Het is noodzakelijk om deze cursus te volgen indien je cursussen doceert waarbij je de frequenties van visie, precisie, intensiteit, helderheid en de Self-Exciting vaardigheden transmit zoals DaBen dat doet. In deze cursus zal je vele prachtige lichtlichaamsstaten leren die zich voorbij de Self-Exciting bevinden. Deze staten maken het voor jou mogelijk om de vaardigheden uit de SelfExciting of de Frequenties te transmitten en te doceren terwijl je zelf in een hogere stabiele plaats kan blijven. Zoals je reeds kon ervaren in de cursus ‘Uitstraling: Licht Transmitten’, is het nodig om je voorbij die staat te begeven die je transmit om die staat dan naar anderen te kunnen transmitten. Of je nu al dan niet van plan bent om de Self-Exciting te doceren of te transmitten, je zal in deze cursus staten bereiken die jouw Self-Exciting vaardigheden enorm zullen laten expanderen. DaBen zal je ook leren hoe je de staten van Self-Exciting op een meer intens niveau kan observeren. Je zal meer inzicht krijgen betreffende: wanneer je een bepaalde vaardigheid moet verkiezen boven een andere, de manier waarop de Self-Exciting vaardigheden samen komen en welke strategieën je kan aanwenden om hogere sferen te bereiken en die aan te houden. Deze cursus biedt je nu de gelegenheid om te oefenen en te spelen met de Self-Exciting vaardigheden en strategieën en die op heel wat verschillende manieren te combineren. DaBen zal je ook tonen hoe je Self-Exciting energieën in patronen kan brengen die je in je dagelijks leven kan gebruiken zodat je je bewuster kan worden van welke zaken je ‘drive’ ondersteunen of hinderen. Je zal onderzoeken welke stappen je kan ondernemen wanneer je voelt dat je ‘drive’ afneemt zodat je terug in de stroom kan

26

komen. Op dit niveau zal je beseffen dat er niets neutraal is: alle acties die je onderneemt zullen je ‘drive’ ofwel verhogen ofwel verlagen. Je zal ook meer vanuit een moment-tot-moment gewaarzijn leren leven en dan die keuzes maken die die Self-Exciting staten die je bereikt hebt, ondersteunen. Indien je eraan denkt om de Self-Exciting te doceren zal je ontdekken dat het aanhouden van die staten waarbij je de Self-Exciting transmit terwijl je de uitstraling van je studenten observeert, tevens een unieke kans betekent om je eigen groei te stimuleren. Self-Exciting en uitstralings-vaardigheden doceren, helpt jou meer helderheid, rust en vrede in je eigen leven te bereiken. Duane focust in deze cursus vooral op het bereiken en aanhouden van die bewustzijns-staten die noodzakelijk zijn om de Self-exciting aan te houden en te transmitten. Indien je deze cursus volgt en voldoet aan alle vereisten om te doceren, ben je gekwalificeerd om de cursus ‘Uitstraling: SelfExciting – Je Lichtlichaam opbouwen’ te doceren én de eerste vier Frequenties (visie, precisie, intensiteit en helderheid) via het transmitten van de klanken van de centra en de energieën zoals DaBen dat doet. Vereiste kennis: Licht Transmitten Wanneer: zaterdag 7 oktober 2017, 9:30 tot 18:30 zondag 8 oktober 2017, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 550 (audio inbegrepen) Herhaling: € 250 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB852BE


Mitch Posada

Live

“Jij” als een focus van bewustzijn Reeks ‘Oneindig Zijn’ verkennen In deze 6-delige reeks -waarbij je je openstelt voor je ‘Oneindig Zijn’, en op het hoogste lichtlichaamsniveau werkt- zal je samenwerken met DaBen en je gids, en leren hoe je je met heel hoogontwikkelde Wezens kan verbinden, zodat je illuminatie, wijsheid en liefde toenemen. Je zal leren om de energie van die hoogontwikkelde Wezens én de nieuw ontdekte aspecten van jezelf, beter uit te drukken in je dagelijks leven. Je zal je ‘Oneindig Zijn’ verkennen; je bestaat immers ook in andere sferen en dimensies en je zal je realiseren: dat je huidig aards leven deel uitmaakt van de uitdrukking van je ruimere ‘jij’. De verbinding met je gids verdiepen Je zal de verbinding met je gids verruimen, zodat je: andere werkelijkheden en dimensies én aspecten van jezelf kan verkennen, en je kan verbinden met je toekomstige zelf. Samen met je gids zal je boeiende nieuwe gebieden ontdekken; en je gids zal je assisteren wanneer je die hoogontwikkelde Wezens ontmoet, en ermee in resonantie gaat. Aardse beperkingen laten oplossen Terwijl je het oneindige wezen dat je bent verkent, zal je de beperkingen en begrenzingen die je jezelf opgelegd hebt, laten oplossen. Je zal mogelijkheden creëren, waarbij hogere energieën tot uitdrukking kunnen komen en je realiseren dat je leven ook op een vreugdevolle en vrije manier kan verlopen. Het leven als een spirituele toepassing Door die belangrijke bewustzijnsverruimingen, én het ontdekken van nieuwe Wezens en energieën waarmee je kan spelen, zal je spirituele hoogtes ervaren, vol gelukzaligheid, vreugde, liefde, ... . Wanneer je je openstelt voor je ‘Oneindig Zijn’, laat je een energieveld ontstaan, waarbij: je aards ‘zijn’, je persoonlijkheid en je gewone aardse verbindingen, naar geëxpandeerde en hogere vibraties gebracht worden; en dan kunnen uitgedrukt worden via je gedachten, gevoelens, dagelijkse handelingen, keuzes en beslissingen. Enorm praktisch Wat je leert illumineert je bewustzijn en alles wat jou omringt, zal ergens afgestemd moeten zijn op je nieuwe bewustzijn en de 27

grotere illuminatie die je uitdrukt. Die energieën transformeren je geest, emoties, perspectieven en fysiek welzijn. Ze tillen je relaties op naar meer vrede en harmonie. Je zal gemakkelijker aardse problemen kunnen oplossen en vaak zullen oude thema’s niet langer meer opduiken. Deel 1: Jezelf ontdekken als een focus van bewustzijn In dit deel zal je je bewustzijn verkennen gezien vanuit een ruimte van oneindig bewustzijn, wat DaBen de ‘Immense Ruimte’ noemt; van hieruit zal je jezelf als een focus van bewustzijn in de Eenheid ervaren en onderzoeken wat dat betekent. Je zal een belangrijke evolutionaire paradigma-verschuiving ervaren in je opvatting over wie je bent. Die verschuiving kan ervoor zorgen dat je elk deel van je leven anders gaat bekijken, je bekomt immers een nieuwe context van waaruit je al de situaties en relaties in je leven kan bekijken. Met die nieuwe zienswijze is het veel gemakkelijker om: je liefdevol en vredevol te voelen, op te houden steeds je best te doen en je te laten meestromen met het universum. De hoogontwikkelde Wezens waar je mee samenwerkt, bieden je vele bewustzijnsexpansies aan, inclusief een diepgaander begrip van wat het betekent om een bewustzijnsfocus te zijn. Je zal ook andere bestaanswijzen van jezelf ontdekken, wat DaBen ‘aspect zelven’ noemt en die nu een aards leven leiden. Vanuit dit nieuw bewustzijn zal je ontdekken hoe je je dagelijks leven kan optillen. Vereiste kennis: alle voorgaande Seed weekends Weekend A: zaterdag 16 sep 2017, 9:30 tot 18:30 zondag 17 sep. 2017, 9:30 tot 17:00 Weekend B: zaterdag 2 dec. 2017, 9:30 tot 18:30 zondag 3 dec. 2017, 9:30 tot 17:00 Prijs / weekend: € 350 (audio inbegrepen) Herhaling: € 100 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB951BE 27


Live

Andere wezens en bewustzijnsfocussen ontdekken Reeks ‘Oneindig Zijn’ verkennen DaBen voelt dat velen onder jullie er nu klaar voor zijn om hun bewustzijn nog verder te verruimen en hij zal nu met jullie samenwerken op de manier zoals hij al jaren privé met Duane heeft gewerkt. Deel 2: Andere wezens en bewustzijnsfocussen ontdekken In deze cursus zal DaBen je helpen -op diverse evolutie-niveaus-, groepen wezens/ bewustzijnsfocussen, ontdekken. Je zal de mogelijkheid hebben om de dynamische natuur van de Bron te ervaren en de levensvormen die eruit voortvloeien. Naast de Aspect-zelven van het eerste deel, zal je -op verschillende niveaus van de realiteit- je parallelle bestaansvormen en andere bewustzijnsstructuren verkennen. Je zal ook verder met je gids samenwerken om je channel-vaardigheden te verdiepen. Een kwantumverschuiving naar een nieuw type bewustzijn Deze cursus biedt een structurele, kwantumverschuiving in bewustzijn, naar een nieuw type bewustzijn dat DaBen ‘Ontluikend Bewustzijn’ noemt; die verschuiving laat je bewustzijn veranderen, waarbij ‘wie en wat je denkt te zijn’ wordt getransformeerd. Die verschuiving helpt je een meer stabiel, constant gewaarzijn aan te houden van de totaliteit van je wezen, ook van je aanwezigheid in andere werkelijkheden en dimensies. Je zal gemakkelijker in verbinding blijven met je gids, met die grootse Lichtwezens en hogere krachten en zo op een positieve manier invloed uitoefenen op je aardse leven, vanuit dit hogere niveau. Met die expansie naar dat ‘Ontluikend Bewustzijn’, zullen je inzichten, je creativiteit, beslissingen en keuzes, vanuit een hoger niveau van begrip en verbinding stromen naar een ruimer universum. Je creaties zullen de schoonheid en de volmaaktheid van de hogere dimensies beter belichamen. Je zal van momenttot-momen beter afgestemd zijn op de stroom en het doel van je leven en je zal een helderder besef hebben over wat er jou te doen staat in elke mogelijke situatie en bovendien die goddelijke volmaaktheid ervaren. 28

Je zal je verbinden ver geëvolueerde Wezens waar Duane mee heeft gewerkt en ze hebben hem vele transcenderende ervaringen van schoonheid, harmonie en prachtige energieën en sferen opgeleverd. Dat heeft zijn leven heel positief beïnvloed en bovendien realiseert hij zich nog beter de grenzeloosheid, en de tijdloosheid van ‘zijn’. Ontvang geschenken van licht om je voor te bereiden op dit nieuw bewustzijn nu. Wanneer je je wil openstellen voor dat Ontluikend Bewustzijn, plaats dan je intentie hiervoor en verbind je met DaBen en de vele Wezens die met hem samenwerken om dat licht beschikbaar te maken. En wanneer je ondergedompeld bent in dat licht, ontvang dan dat nieuw bewustzijnsgeschenk, zodat je bewustzijn op een wonderlijke manier expandeert en je voorbereid bent op die verschuiving naar dat Ontluikend Bewustzijn. Een stevigere en meer consistente verbinding met je gids Doorheen deze cursussen zal je leren je lichtlichaamsvaardigheden gebruiken om je verbinding met je gids te laten expanderen en om het gebied -waar je samen met je gids aan werkt en ervaart- ruimer te maken. Je zal leren hoe je waardevolle informatie kan bekomen en nieuwe opwindende gebieden ontdekken. Je gids zal je helpen die ervaringen te ontdekken, die Wezens, die ruimtes die ideaal zijn voor jou om te verkennen, en die jou het meest spirituele groei kunnen aanbieden. Vereiste kennis: Lichtlichaamsbewustzijn Weekend A: zaterdag 27 januari 2018, 9:30 tot 18:30 zondag 28 januari 2018, 9:30 tot 17:00 Weekend B: zaterdag 19 mei 2018, 9:30 tot 18:30 zondag 20 mei 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs: € 350 (audio inbegrepen) Herhaling: € 100 Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB952BE


Live

Je koesteren in de Liefde, Vreugde en Vrede van je Creaties Seed Group

In dit zesde en laatste deel van de reeks “Oneindig zijn verkennen” zal DaBen je een staat van bewustzijn leren kennen -die voor Duane één van de meest spectaculaire ruimtes betekende die hij ooit ervaren heeft- waar je tegelijkertijd de hogere energieën én de gewone werkelijkheid kan ervaren. Dit bezorgt jou een buitengewone visie op je dagelijkse realiteit zodat je die gewone werkelijkheid beter kan afstemmen op de hogere energieën. Je zal volgende zaken veel gemakkelijker herkennen/beseffen: • eventuele toekomstmogelijkheden en wegen waarvoor je kan kiezen • wat je gemakkelijk kan ondernemen met ondersteuning van de hogere energieën • wanneer je van richting dient te veranderen of iets kan loslaten • wanneer het tijd is om je activiteiten aan te passen • met welke nieuwe activiteiten je kan aanvangen die een uitdrukking vormen van de hogere energieën • dat alles wat je als beperkingen of hindernissen ziet, niet bestaat • dat dingen waarvan je dacht dat je ze onmogelijk kon creëren of realiseren, toch prachtige resultaten kunnen genereren of ervoor zorgen dat de conflicten in een bepaald gebied geëlimineerd worden. DaBen zal je meevoeren in die Immense Ruimte voorbij tijd, waar je je zal verbinden met je gids en ver geëvolueerde Wezens om te leren: hoe je het licht, het bewustzijn, de inzichten en het gewaarzijn dat je verworven hebt, kan ‘capteren’ en uitdrukken zodat je je leven, je omstandigheden, je relaties, je ‘zijn’, … in positieve zin kan transformeren.

verwezenlijkingen: zowel in je aards leven als voorbij dat leven op aards niveau tot in dat oneindig ‘zijn’ dat je bent. Je zal de vreugde, liefde en vrede van je leven op aarde kunnen ervaren vanuit je nieuwe evolutie-staat. Je zal kunnen genieten van al het bewustzijn dat je via je channeling terug meegebracht hebt: het gewaarzijn van jezelf als een focus van bewustzijn in het Oneindige, je gewaarzijn van andere aspecten van jezelf, en je exploraties van dat ver geëvolueerd meervoudig bewustzijn waar je in resonantie mee gegaan bent en waar je hebt leren mee converseren. Deze cursus vormt het hoogtepunt van de seminaries in deze serie “Oneindig zijn verkennen”, waarbij je je gaat koesteren in die bewustijns-creatie waaraan je deelgenomen hebt. Je zal op een diepgaande manier beginnen beseffen dat je zoveel meer bent dan je je kan voorstellen. Vereiste kennis: Je gids channelen, verbindingen ontdekken A+B Weekend B: zaterdag 23 sep. 2017, 9:30 tot 18:30 zondag 24 sep. 2017, 9:30 tot 17:00 Prijs / weekend: € 350 (audio inbegrepen) Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB956BE

Je zal je in de Eenheid begeven, in de Immense Ruimte, in Simultane Tijd en in die ruimte die DaBen ‘Zijn, Voorbij de ervaring’ noemt. Van daaruit zal je dan opduiken in die staat van ‘Ervoor kiezen om uit te drukken’ waarbij je die energie – die je nu kan waarnemen - zal kunnen uitdrukken met al haar potentieel en creativiteit, in al haar 29


Live

Evolueren in je lumineus lichaam Seed Group

DaBen en vele hoge, ver geëvolueerde verlichte wezens zullen je assisteren bij het ontdekken van je lumineus lichaam doorheen deze 6-delige reeks. DaBen laat je immers kennismaken met een totaal nieuwe lichtkwaliteit en bewustzijn. Dit licht is een nog veel hoger licht dan het licht dat je met je lichtlichaam verkend hebt en het brengt je naar een nieuw gebied van je ‘zijn’. Een tiental jaar terug heeft DaBen Duane leren werken met het lumineus lichaam en dat heeft een enorme impact gehad op elk niveau van zijn leven en bewustzijn. Wanneer hij kon expanderen tot in dat lumineus lichaam, voelde het net aan alsof hij ingewijd werd in een totaal nieuw concept. Hij kon die stralende dimensies bereiken en die stralende, verlichte wezens er aanwezig, ontmoeten. Hij heeft belangrijke bewustzijns-verruimingen ervaren en een volledig nieuw perspectief bekomen over zijn leven, zijn doel en zijn relaties. Het Lumineus Lichaam is een uitbreiding voorbij het Lichtlichaam. Wanneer je expandeert tot in je Lumineus Lichaam ontstaat er een belangrijke bewustzijnsverschuiving. Er staat geen limiet op de bewustzijns-niveaus die je kan bereiken en je zal merken dat je percepties, inzichten, concepten en de manier waarop je je leven beleeft, anders worden. Met elke verschuiving naar een hoger bewustzijn kan je opteren voor die keuzes, beslissingen en een leven waar je veel meer vervulling en voldoening ervaart. Dit lumineus licht zal je meer zekerheid en vertrouwen bieden betreffende de acties die kan ondernemen, het zal je meer helderheid schenken in de situaties waarmee je geconfronteerd wordt, het zal je ook hogere en meer inspirerende gedachten bezorgen en je relaties zullen een andere, nieuwe dimensie bereiken. Wanneer je je lumineus lichaam verkent zal je een immens geëxpandeerd besef bekomen van wie je werkelijk bent en van wat je allemaal kan creëren op aarde. Je zal ook ervaren dat je meer vertrouwen in jezelf hebt en beseffen dat je over het vermogen beschikt om in elk moment datgene te 30

creëren wat je nodig hebt. Je zal merken dat je informatie en begeleiding helderder zijn, dat je volledig kan vertrouwen op de accuraatheid van je percepties en interpretaties en je zal beter kunnen plaatsen wat er zich allemaal in je leven afspeelt. Je zal ook veel vlotter beperkingen, gehechtheden, patronen en oude overtuigingen kunnen loslaten. Je gevoel van eigenwaarde zal toenemen wanneer je je gewaar wordt van je identiteit op dat nog hoger niveau. Je zal je gedachten onderzoeken en zien hoe je je kan vrijwaren van collectieve denkvormen en bovendien zal je verlichte gedachten ontvangen die je kunnen optillen naar nieuwe manieren van denken en zijn. Je zal ook de verbinding met je gids verdiepen terwijl je die schitterende lichtsferen verkent en je zal vele bewustzijnsgeschenken ontvangen van die hoge ver geëvolueerde verlichte wezens die je er ontmoet en waarmee je je verbindt.

Deel 1: Je Lumineus Lichaam ontdekken DaBen en de vele hoog geëvolueerde verlichte wezens zullen je helpen je lumineus lichaam te ontdekken tijdens de meditaties. Deze wezens zijn samengekomen met de bedoeling met jou samen te werken en je te helpen die hoge bewustzijns-staten die je zal verkennen: te begrijpen, je ervoor open te stellen en die aan te houden. Wanneer je het licht van je lumineus lichaam verkent zal je je gedachten op nieuwe manieren kunnen ervaren en je zal beter kunnen onderscheiden welke gedachten de waarheid weerspiegelen en voor illuminatie zorgen en welke gedachten je beter kan loslaten omdat ze jou stress bezorgen en je een meer persoonlijkheids-gebonden beperkt beeld van de wereld tonen. Je zal nieuwe manieren ontdekken om je bewustzijn in het licht te laten expanderen. Je zal leren hoe je op een nieuwe manier met licht kan spelen zodat je: meer bewustzijn verwerft in de verlichte sferen en


je dat gewaarzijn van die verfijnde prachtige licht-energieën terug kan meenemen om ook meer licht toe te voegen aan je dagelijks leven. Wanneer je in die verlichte gebieden en sferen reist en verkent zal je een immens gewaarzijn ervaren, een gevoel van onmetelijke ruimte, dat eindeloze, dat onbegrensde… En in je dagelijks leven zal zich dat vertalen als een toenemend gevoel van ruimte, je zal beperkingen en begrenzingen kunnen loslaten en je bevrijden van oude concepten, patronen, zienswijzen, standpunten en overtuigingen. Je percepties zullen evolueren en je spirituele visie zal expanderen en dat zal je toelaten om dat hoger gewaarzijn -dat je verwerft wanneer je je lumineus lichaam ontdekt- aan te houden en te beleven. Vereiste kennis: alle voorgaande Seed weekends Weekend A: zaterdag 9 dec. 2017, 9:30 tot 18:30 zondag 10 dec. 2017, 9:30 tot 17:00 Weekend B: zaterdag 3 feb. 2018, 9:30 tot 18:30 zondag 4 feb. 2018, 9:30 tot 17:00 Prijs / weekend: € 350 (audio inbegrepen) Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB961BE

Deel 2: Je Lumineus Lichaam opbouwen Wanneer je je lumineus lichaam opbouwt zal je de vaardigheid hebben om: de details en de energie van gedachten/denkvormen waar te nemen en die hogere denkvormen te herkennen -die goddelijke ideeën bevatten die zich zullen ontvouwen tot immer toenemende liefde, vreugde, vrede en positieve situaties.

helderheid, wijsheid en begrip naar de wereld en je situaties kan kijken. Je zal het leven ervaren vanuit het licht van het ‘ware/ échte’ en je zal de misvattingen en de nevels van het onechte loslaten die het denken van de mensheid versluieren. Je zal de invloed van die lagere gedachten en overtuigingen -die pijn, lijden, tekorten, beperkingen, verwarringen veroorzaken- kunnen loslaten. Je zal je tot in detail bewuster worden van de gedachten en overtuigingen die je als vanzelfsprekend beschouwt en dat geeft jou de mogelijkheid om die te verschuiven. Dat zal jouw manier van ‘zijn’ worden, je zal dat lumineus lichaam opbouwen zodat het jouw volledige aanwezigheid en ‘zijn’ op aarde omvat, zodat er altijd energie en helderheid beschikbaar is voor jou op elk niveau, zelfs op het persoonlijkheids-niveau. Wanneer je je lumineus lichaam opbouwt wordt het eenvoudiger om verbonden te blijven met een hoger, helderder licht en om die denkvormen aan te houden die jou daarbij ondersteunen. Via die ervaringen zal je je naar een diepgaander gevoel van vrede kunnen begeven, een vrede die je niet in woorden kan uitdrukken. Vereiste kennis: alle voorgaande Seed weekends Weekend A: zaterdag 26 mei 2018, 9:30 tot 18:30 zondag 27 mei 2018, 9:30 tot 17:00 Weekend B: (Dit wordt later aangekondigd.) Prijs / weekend: € 350 (audio inbegrepen) Begeleiding: Roland Verschaeve Inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 LB962BE

Je zal leren hoe je gedachten en overtuigingen afkomstig van de samenleving kan herkennen en loslaten zodat je met meer

31


Light Body albums

Bestellen kan via: www.rolandverschaeve.com

Je lichtlichaam ontwaken De Light Body basisreeks Vereiste kennis: telkens de vorige volumes Prijs: € 70 per volume, € 370 voor de hele reeks

Bewustzijn opbouwen Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken 1. Je bewustzijn expanderen Code: LB921BE · Prijs: € 70 2. Continuïteit van bewustzijn Code: LB922BE · Prijs: € 70 3. Bewustzijn uitstralen Code: LB923BE · Prijs: € 70

Intuïtie - Illuminatie - Inspiratie Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken Intuïtie, Openen tot je natuurlijke weten Code: LB924BE · Prijs: € 90 Illuminatie, Je hogere geest ontwaken Code: LB925BE · Prijs: € 90 Inspiratie, Je authentieke zelf zijn Code: LB926BE · Prijs: € 90

Je lichtlichaam tot expansie brengen

Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken Code: LB931BE · Prijs: € 155

Uitstraling Self-Exciting Je lichtlichaam opbouwen Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken Code: LB131BE · Prijs: € 155

Uitstraling : Self-Exciting tot expansie brengen

Vereiste kennis: Uitstraling: Self-Exciting Code: LB932BE · Prijs: € 155

32

LB111BE - Je basis van kracht opbouwen LB112BE - Je hartcentrum openen LB113BE - Je hogere energiecentra ontwaken LB114BE - Je energielichamen op elkaar afstemmen LB115BE - Je lichtlichaam ontwaken LB116BE - Stralend worden Je zult nieuwe niveaus van overgave en openheid ontdekken die nodig zijn om je bewustzijn uit te breiden. Gewaarzijn van nieuwe gebieden in de hogere rijken zal jou ook meer gewaarzijn brengen van nieuwe gebieden in je dagelijkse realiteit. Je zult lichtlichaamsvaardigheden leren die je helpen bij het zien en ervaren van jouw energieën en van die rondom jou. De reeks Intuïtie-Illuminatie-Inspiratie van Orin en DaBen: waarbij je je respectievelijk: gaat openstellen om bij je innerlijk weten te komen, je hogere geest laat ontwaken en je authentieke zelf leert zijn

Dit is een van de belangrijkste cursussen om je lichtlichaamsvaardigheden uit te breiden op alle studieniveaus. Het maakt niet uit of je Je lichtlichaam ontwaken pas hebt afgerond of dat je het lichtlichaam al jaren bestudeert. In beide gevallen kun je genieten van de geëxpandeerde lichtlichaamssferen die tijdens deze reizen aangeleerd en getransmit worden. Na het ontwaken van je lichtlichaam, ben je bewuster geworden van de subtiele energieën en hoe je deze in alle delen van je leven kunt toepassen. Self-exciting brengt je de vaardigheden bij om je bewustzijn te verhogen en zelf te kiezen wanneer en hoe lang je in de lichtlichaamsenergieën vertoeft. Met Self-exciting draagt alles wat je doet bij aan je groeiende licht. Je kunt na elke handeling bewust worden of het je helpt of hindert, zodat je subtiel kunt bijsturen en in de stroom blijven zonder dat je fysieke of emotionele pijn nodig hebt om jou te tonen dat je uit de stroom bent geraakt. Met je gewaarzijn zul je leren leven op een opwaartse spiraal.


Uitstraling De frequenties invullen Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken 1 De frequenties van Visie Code: LB121BE · Prijs: € 70 2 De frequenties van Precisie Code: LB122BE · Prijs: € 70 3 De frequenties van Intensiteit Code: LB123BE · Prijs: € 70 4 De frequenties van Helderheid Code: LB124BE · Prijs: € 70 5 De frequenties van Harmonie Code: LB125BE · Prijs: € 70 6 De frequenties van Schittering Code: LB126BE · Prijs: € 70 7 De frequenties van Transparantie Code: LB221BE · Prijs: € 70

Uitstraling De frequenties expanderen Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken + De frequenties invullen 4: Helderheid Code: LB933BE · Prijs: € 155

Uitstraling Licht transmitten Light Body leraarsopleiding Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken Code: LB851BE · Prijs: € 240

Celebraties van uitstraling Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken 1. Vrede: Je levensdoel leven Code: LB914BE · Prijs: € 90 2. Hogere wil: Moeiteloos manifesteren Code: LB915BE · Prijs: € 90 3. Vreugde: De schoonheid en perfectie van zijn Code: LB916BE · Prijs: € 90

Visie Vereiste kennis: Je lichtlichaam ontwaken 1. Subtiele energieën zien en voelen Code: LB917BE · Prijs: € 90 2. Je hoogste toekomst scheppen Code: LB918BE · Prijs: € 90

Nu je lichtlichaam ontwaakt is, ben je stralender geworden. In de audiocursus ‘Frequenties invullen’ zal je meer leren over: die toenemende schittering, wat je ermee kan aanvangen, en hoe jou dat kan helpen om je leven te veranderen, spiritueel te groeien, bewuster te worden en meer emotionele vloeibaarheid te ervaren. Voorbij de lagen van de Renawre cocon, ontwikkel je een lichtlichaamscocon die zich in alle richtingen uitspreidt. In deze zevendelige audiocursus zal je de lichtfrequenties ontdekken in je lichtlichaamscocon. Wanneer je met die frequenties werkt, kan je nieuw bewustzijnskwaliteiten verwerven, zowel in de hogere sferen als in je dagelijks leven. Wanneer je je in die frequenties bevindt, zal je je naar plaatsen kunnen begeven waar je je vroeger niet bewust kon van zijn. Je word je gewaar van dingen, waar je je voorheen niet gewaar van was. Wanneer je je in die frequenties bevindt, kan je expanderen en meer worden dan je vroegere, vertrouwde ‘jij’. Je zal jezelf en je leven op nieuwe manieren kunnen ervaren, je kunnen bewegen doorheen vastzittende plaatsen, én een ruimer, vollediger visie kunnen bekomen van je leven en je toekomst. Sanaya: Deze reizen brengen je naar de meest geëxpandeerde, vloeiende en prachtig mooie staten die DaBen ooit heeft aangeboden. De frequenties horen bij mijn favoriete Light Body vaardigheden en staten. Ik vind ze heel praktisch en gebruik hen vaak om dingen te vinden als energie en om de energie waarmee ik werk beter te begrijpen. Deze cursus is zowel samengesteld voor zij die anderen de materie van Awakening your Light Body willen aanleren, als voor zij die meer willen leren over het overbrengen van licht. Je zult leren hoe je de energieën kunt overbrengen van de trillende energielichaamscentra en lichtlichaamscentra, door het gebruik van de geluiden van de centra zoals DaBen dit doet, zodat anderen ze kunnen ervaren. Deze drie cursussen begeleiden je bij het verbinden met je goddelijke doel naarmate je naar de geleide meditaties luistert. Deze reeks Light Body cursussen vormt een basis om een doelgericht leven te leiden, een staat waaruit al het andere voortvloeit en die je helpt om je op een opwaartse spiraal te bevinden in elk gebied van je leven. In deze twee cursussen leer DaBen jou helderziende visie door het ervaren van Light Body bewustzijnsstaten die je in staat stellen om subtiele energieën te ervaren en te zien. Je zult deze Light Body vaardigheden uitbreiden om je hoogste toekomst te scheppen door je leven vanuit vele verschillende perspectieven te bekijken en je open te stellen voor nieuwe keuzes en een groter potentieel. 33


Overzicht September 2017

Info & inschrijven: www.rolandverschaeve.com info@rolandverschaeve.com 050 33 66 97 Kantoor: dinsdag t.e.m. donderdag van 9:00 tot 13:00

vr 8 sep. Bellem, Leven vanuit je lichtlichaam za 9 sep. Bellem, Leven vanuit je lichtlichaam zo 10 sep. Bellem, Leven vanuit je lichtlichaam

di 28 nov. 19:30-21:00 Yoga do 30 nov. 10:30-12:00 Yoga do 30 nov. 19:30-21:00 Yoga

di 12 sep. 19:30-21:00 wo 13 sep. 20:00-21:30 do 14 sep. 10:30-12:00 do 14 sep. 19:30-21:00 za 16 sep. 09:30-18:30 zo 17 sep. 09:30-17:00

Yoga Webinar: Light Body Leraars Yoga Yoga ‘Jij’ als een focus van bewustzijn, A ‘Jij’ als een focus van bewustzijn, A

December

di 19 sep. 19:30-21:00 wo 20 sep. 20:00-21:30 do 21 sep. 10:30-12:00 do 21 sep. 19:30-21:00 za 23 sep. 09:30-18:30 zo 24 sep. 09:30-17:00

Yoga Webinar: Leer betere keuzes maken Yoga Yoga SG: Je koesteren in de ... , B SG: Je koesteren in de ... , B

di 26 sep. 19:30-21:00 Yoga do 28 sep. 10:30-12:00 Yoga do 28 sep. 19:30-21:00 Yoga

19:30-21:00 10:30-12:00 19:30-21:00 09:30-18:30 09:30-17:00

di 5 dec. 19:30-21:00 wo 6 dec. 20:00-21:30 do 7 dec. 10:30-12:00 do 7 dec. 19:30-21:00 za 9 dec. 09:30-18:30 zo 10 dec. 09:30-17:00

Yoga Webinar: Overvloed en zelfrespect Yoga Yoga SG: Je lumineus lichaam ontdekken, A SG: Je lumineus lichaam ontdekken, A

di 12 dec. 19:30-21:00 Yoga do 14 dec. 10:30-12:00 Yoga do 14 dec. 19:30-21:00 Yoga

Januari 2018

Oktober di 3 okt. do 5 okt. do 5 okt. za 7 okt. zo 8 okt.

za 2 dec. 09:30-18:30 ‘Jij’ als een focus van bewustzijn, B zo 3 dec. 09:30-17:00 ‘Jij’ als een focus van bewustzijn, B

Yoga Yoga Yoga Transmitting Self-Exciting Transmitting Self-Exciting

di 10 okt. 19:30-21:00 Yoga do 12 okt. 10:30-12:00 Yoga do 12 okt. 19:30-21:00 Yoga za 21 okt. 09:30-18:30 Channelen zo 22 okt. 09:30-17:00 Channelen

za 13 jan. 09:30-18:00 Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen zo 14 jan. 09:30-17:00 Het goddelijke zelfbewustzijn verdiepen za 20 jan. 09:30-18:00 Je lichtlichaam ontwaken, vol. 1 za 27 jan. 09:30-18:30 Andere wezens en bewustzijnsfocussen, A zo 28 jan. 09:30-17:00 Andere wezens en bewustzijnsfocussen, A

Februari za 3 feb. 09:30-18:30 SG: Je lumineus lichaam ontdekken, B zo 4 feb. 09:30-17:00 SG: Je lumineus lichaam ontdekken, B za 24 feb. 09:30-18:00 Je lichtlichaam ontwaken, vol. 2

di 31 okt. 19:30-21:00 Yoga

November do 2 nov. 10:30-12:00 Yoga do 2 nov. 19:30-21:00 Yoga za 18 nov. 09:30-18:30 Je geest verlichten zo 19 nov. 09:30-17:00 Je geest verlichten

34

Maart za 3 mrt. 09:30-18:30 Leven vanuit je lichtlichaam zo 4 mrt. 09:30-17:00 Leven vanuit je lichtlichaam za 17 mrt. 09:30-18:00 Je lichtlichaam ontwaken, vol. 3 za 24 mrt. 09:30-18:30 Kleur Man Vrouw zo 25 mrt. 09:30-17:00 Kleur Man Vrouw


April za 21 apr. 09:30-18:00 Je lichtlichaam ontwaken, vol. 4 zo 22 apr. 09:30-17:00 De frequenties van schittering za 28 apr. 09:30-18:00 Je ego overstijgen za 29 apr. 09:30-17:00 Je ego overstijgen

Mei za 5 mei. 09:30-18:00 Je lichtlichaam ontwaken, vol. 5 za 19 mei 09:30-18:30 Andere wezens en bewustzijnsfocussen, B zo 20 mei 09:30-17:00 Andere wezens en bewustzijnsfocussen, B za 26 mei 09:30-18:30 SG: Je lumineus lichaam opbouwen, A zo 27 mei 09:30-17:00 SG: Je lumineus lichaam opbouwen, A

Juni za 2 jun. 09:30-18:00 Je lichtlichaam ontwaken, vol. 6

Inschrijven op deze gratis folder - per e-mail: info@rolandverschaeve.com - telefonisch: 050 33 66 97

Verantwoordelijke uitgever

Roland Verschaeve / Brummell b.v.b.a. Sint-Jansstraat 8, 8000 Brugge

Vormgeving David Demets Beeldmateriaal

· Orin & DaBen illustraties: Mitch Posada, www.imagekind.com/luminessence-posters · Cover: David Demets · Andere beelden: Light Body Institute of zie vermeldingen op de betreffende pagina’s

Bronnen

Het vertalen en opnemen van artikels, deeltjes uit artikels en teksten uit de nieuwsbrieven, boeken, of van audiocursussen van Duane Packer, Sanaya Roman, Orin en DaBen gebeurt met toestemming van de auteurs.

Copyright

© 2017 Brummell b.v.b.a. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/ of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op elke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. 35


LIGHT BODY INSTITUTE SCHOOL VOOR YOGA EN ZELFONTWIKKELING Kantoor: dinsdag, woensdag, en donderdag van 9:00 tot 13:00 Light Body Institute Sint-Jansstraat 8 8000 Brugge Tel.: 050 33 66 97 Fax: 050 33 19 93

info@rolandverschaeve.com www.rolandverschaeve.com Bank: Centea 860-0108496-32 IBAN: BE 90 8600 1084 9632 BIC: NICABEBB Het aparte rekeningnr. voor de yoga staat onderaan p. 5

Light Body Institute - folder najaar 2017  

Infofolder met alle activiteiten en cursussen georganiseerd door het Light Body Institute, de school voor yoga en zelfontwikkeling in Brugge...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you